Ben bu durumdan bir şey anlamadım.

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kizlar merhaba
Bir çocuk var ailemin sürekli görüşmekte israr ettiği mantigimiza gayet uygun birisi annemin ve halamın tavsiyesiyle görüştük çocuk bana epeyce bağlandı fakat ben eksiklik hissediyordum sürekli. Yani gün icinde fazla bir konuşmamız olmazdı benimle fazla iletişim kurmazdı vs bir sürü sebep ve ben konusmayi kestim. Bunun annesi ve babası ısrarla ailemi arayip bir sans daha versin diyordu ve kendiside aynı zamanda israr ediyordu kizlar ben buna geriş dönüş yaptım belki düzelmiştir diye benim göremeyip ailemin gördüğü bir şey vardır diye yayladayım şuan izindeyim kendisiyle yarim saatlik yol var aramizda bayramını kutladim oda benimkini kutladı tekirdeyim gel dedim şimdimi dedi evet dedim yarın geliyim orda mısın dedi evet dedim burdayım tamam inşallah dedi ve bu saat oldu ses seda yok sizce yazsam mi tekrar ben gercekten bu isten birsey anlamadim :lülülü:

Bence boşver, sakın sen İletişim kurma. Zaten şans vermişsin, onu kullanamamış. Dengesiz tavırlar. Ailen ailesini seviyor demek ki. Ailesi iyi olabilir, bu çocuğun iyi olduğunu göstermez. Sorumsuz!

Bu arada bende tekirdeyim şuan hava mis:))).Gelmek istese çoktan yazardı diye düşünüyorum.Ayrıca çocuk neyse de ailesinin arayıp ısrar etmesi çok itici bana göre.
Bende çok sıkılmıştım artık her gün ariyorlardi:) Evet hava çok güzel iyi tatiller :halay:

Arama tabi ki isterse gelirdi.
Bence onu da ailesi zorlamıs bana oyle geldi.
Yani ailesi istedigi icin sizinle tekrar gorusmek istemis bana kalırsa.

Gelmek isteyen davet beklemez gelir. Aramayın boşverin. Böyle devam ederse bundan sonra sülalesi kapınızda yatsa bakmayın arkanıza

Kizlar merhaba
Bir çocuk var ailemin sürekli görüşmekte israr ettiği mantigimiza gayet uygun birisi annemin ve halamın tavsiyesiyle görüştük çocuk bana epeyce bağlandı fakat ben eksiklik hissediyordum sürekli. Yani gün icinde fazla bir konuşmamız olmazdı benimle fazla iletişim kurmazdı vs bir sürü sebep ve ben konusmayi kestim. Bunun annesi ve babası ısrarla ailemi arayip bir sans daha versin diyordu ve kendiside aynı zamanda israr ediyordu kizlar ben buna geriş dönüş yaptım belki düzelmiştir diye benim göremeyip ailemin gördüğü bir şey vardır diye yayladayım şuan izindeyim kendisiyle yarim saatlik yol var aramizda bayramını kutladim oda benimkini kutladı tekirdeyim gel dedim şimdimi dedi evet dedim yarın geliyim orda mısın dedi evet dedim burdayım tamam inşallah dedi ve bu saat oldu ses seda yok sizce yazsam mi tekrar ben gercekten bu isten birsey anlamadim :lülülü:
Yazın tabii açık açık ta konuşun ya devam ya bitti dersin en azından ne olduğu belli olur herkes yoluna bakar

Sabahtan beri hic mesaj atmadi mi? Siz bisey yazmayin bi gece olsun bakalim. Simdi bisey deseniz daha gun bitmediki gelecektim falan diye kivirabilir. Buna mahal vermemek icin bekleyin bence..

Back
X