Ben bu durumu nasıl atlatıcam

Siz neden acı duyuyorsunuz? Adamın karaktersizliğini görüyorsunuz işte dahası ne?

Ben kabul edip dönmek istediğimde. Hayatımın sonuna kadar benle olsun istemiştim. Bunları duyunca tabi bilmem anlıyabilirmisiniz bu acıyı ama tarif edemiyorum. Bunu kabul etmek zor.

gecmis bitmis olsun. onundeki maclara bak bundan sonra. adam nisanlaniyor, aklina takman bile ayip. sende gecmiste ilgilendigi bilmem kac kizdan sadece birisin canim. sonuc o yuzugu baskasinin parmagina takiyor olmasi, kendini bukadar onemseme bence.

Ben kabul edip dönmek istediğimde. Hayatımın sonuna kadar benle olsun istemiştim. Bunları duyunca tabi bilmem anlıyabilirmisiniz bu acıyı ama tarif edemiyorum. Bunu kabul etmek zor.
Yaşanmışlık var dedizniz demin şimdi bu yazdığınızda adım atacakken yeni durumu öğreniyorsunuz.Kopukluk mu var bana mı öyle geliyor.

geçen gün birebir aynı konuyu açmamış mıydınız siz?
insanlar bir sürü tavsiye verdiler ama hala aynı noktadasınız
neden?

Yaşanmışlık var dedizniz demin şimdi bu yazdığınızda adım atacakken yeni durumu öğreniyorsunuz.Kopukluk mu var bana mı öyle geliyor.

Ciddi bişeyler olmasına karar verdiğimde yani bağlandığımda öğrendim hayatında biri olduğunu.

Adam size bir şey yapmamış ki ne acisi?
Başkasıyla olunca kıymete binmiş sadece.
"Ben ben ben" sendromuna kapilmissiniz.
Geçer.

Bu durumu yaşayanlar belki beni daha iyi anlicaktır ne demek istediğimi.

Ben sanmıyorum ki nişanlamasa onunla olun. Ilgi ihtiyacınızı karşılayan birini elinizden kaçırmak zor gelmiş.
Yok hepsi bu değil başka şeyler var diyorsanız benim kürenin sarji bitmis.

Ben yaşadım.
Ama seni anlayamıyorum, biten bitti adam kuş oldu yuvasına uçuyor hem vicdan azabı çekiyorsun hem de bir yandan evlendikten sonra sana gelse kollarını açacak gibisin.
Terazin şaşmasın dikkat et, önüne bak artık..

Ben sanmıyorum ki nişanlamasa onunla olun. Ilgi ihtiyacınızı karşılayan birini elinizden kaçırmak zor gelmiş.
Yok hepsi bu değil başka şeyler var diyorsanız benim kürenin sarji bitmis.

Ben bişeyler hissetmeden önce haberim yoktu bu durumdan.

Ciddi bişeyler olmasına karar verdiğimde yani bağlandığımda öğrendim hayatında biri olduğunu.
Eee yani sevgili olmadınız bi şey de yaşanmadı ilişki anlamında.Zaten hırstır sizinki adam türlü şey yapmış bi şey hissetmemişsiniz adam ilgiyi kesince ağır gelmiş.Ömür boyu peşinizde koşsa umrunuzda olmazdı.Adam da karaktersizin teki hayatına birini almış hala sizin peşinizde koşmayı da ihmal etmiyor sizde buna çanak tutuyosunuz.Kendinize gelin bence ne acısı kimin acısı allahaşkına

Yo kesinlikle evli biriyle benim işim yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…