- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Neden ayrıldınız?Ben detaylı anlatmadım yaşanmış şeyler oldu elbet. Hayatım boyunca benle olsun istemiştim olmadı beni üzen bu tabiki.
Siz neden acı duyuyorsunuz? Adamın karaktersizliğini görüyorsunuz işte dahası ne?
Ay şimdi farkettim gülmekten karnım ağrıdışoka girdik burda yahu
Neden ayrıldınız?
Yaşanmışlık var dedizniz demin şimdi bu yazdığınızda adım atacakken yeni durumu öğreniyorsunuz.Kopukluk mu var bana mı öyle geliyor.Ben kabul edip dönmek istediğimde. Hayatımın sonuna kadar benle olsun istemiştim. Bunları duyunca tabi bilmem anlıyabilirmisiniz bu acıyı ama tarif edemiyorum. Bunu kabul etmek zor.
Yok canım klavye azizliğiBizde dedik vaaayyyyy
E bırakın o halde herkes herkesin keyfini beklemez.O kıza yazık evet.Ben ilk başladığımızda bişey hissedememiştim ciddi düşünüyodu benle tabiki zamanla sevmeyi bekledim ama yapamamıştım.
Yaşanmışlık var dedizniz demin şimdi bu yazdığınızda adım atacakken yeni durumu öğreniyorsunuz.Kopukluk mu var bana mı öyle geliyor.
geçen gün birebir aynı konuyu açmamış mıydınız siz?
insanlar bir sürü tavsiye verdiler ama hala aynı noktadasınız
neden?
O kişi de sizin için böyle durumdaysa bence nişandan vazgeçsin çünkü o kişininde aklında siz varsanız nişanlanacağı kişiyi mutlu edemezAtlatmakta zorlanıyorum.
Adam size bir şey yapmamış ki ne acisi?
Başkasıyla olunca kıymete binmiş sadece.
"Ben ben ben" sendromuna kapilmissiniz.
Geçer.
Bu durumu yaşayanlar belki beni daha iyi anlicaktır ne demek istediğimi.
Ben sanmıyorum ki nişanlamasa onunla olun. Ilgi ihtiyacınızı karşılayan birini elinizden kaçırmak zor gelmiş.Bu durumu yaşayanlar belki beni daha iyi anlicaktır ne demek istediğimi.
Ben yaşadım.Bu durumu yaşayanlar belki beni daha iyi anlicaktır ne demek istediğimi.
Ben sanmıyorum ki nişanlamasa onunla olun. Ilgi ihtiyacınızı karşılayan birini elinizden kaçırmak zor gelmiş.
Yok hepsi bu değil başka şeyler var diyorsanız benim kürenin sarji bitmis.
Eee yani sevgili olmadınız bi şey de yaşanmadı ilişki anlamında.Zaten hırstır sizinki adam türlü şey yapmış bi şey hissetmemişsiniz adam ilgiyi kesince ağır gelmiş.Ömür boyu peşinizde koşsa umrunuzda olmazdı.Adam da karaktersizin teki hayatına birini almış hala sizin peşinizde koşmayı da ihmal etmiyor sizde buna çanak tutuyosunuz.Kendinize gelin bence ne acısı kimin acısı allahaşkınaCiddi bişeyler olmasına karar verdiğimde yani bağlandığımda öğrendim hayatında biri olduğunu.
Ben yaşadım.
Ama seni anlayamıyorum, biten bitti adam kuş oldu yuvasına uçuyor hem vicdan azabı çekiyorsun hem de bir yandan evlendikten sonra sana gelse kollarını açacak gibisin.
Terazin şaşmasın dikkat et, önüne bak artık..
Adam sizi istemiyor, bitti. Bununla yüzleşip yolunuza bakin.Ben bişeyler hissetmeden önce haberim yoktu bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?