bunu diyen siz olduğunuz için böyle bir yorum yaptım. Kırıcı falan değilim size öyle geliyor.
Evet öyle oldu
Siz bişey yaşamadık diye söylemiştiniz daha sonra da bir başkasının olduğunu, aklınızda diğeri varken yenisi ile görüşmenin mantıklı olup olmadığını sormuştunuz... Ben buna istinaden yazdım cevabımı. Tam bişeyler Başlayacakken o başkası ile beraber olmuş zaten. Yani boşu boşuna hiç gereksiz yere heba oluyorsunuz... Kendinize gram değer vermiyorsunuz... İnsanlar ana babasını kaybediyor evladını toprağa koyuyor o acı bile geçiyorken bu acı .... bilmiyorum...Evet ama yaşanmamış şeyler olduğundan bahsettiniz.
Bende bunu diyorum ama kırıcı oluyorumtamamda sevmediğiniz adamla ne yaşamış olabilirsiniz ki, ayrıldıktan sonra sevmişsiniz..
adamda yoluna bakmış..
tamamda sevmediğiniz adamla ne yaşamış olabilirsiniz ki, ayrıldıktan sonra sevmişsiniz..
adamda yoluna bakmış..
Siz bişey yaşamadık diye söylemiştiniz daha sonra da bir başkasının olduğunu, aklınızda diğeri varken yenisi ile görüşmenin mantıklı olup olmadığını sormuştunuz... Ben buna istinaden yazdım cevabımı. Tam bişeyler Başlayacakken o başkası ile beraber olmuş zaten. Yani boşu boşuna hiç gereksiz yere heba oluyorsunuz... Kendinize gram değer vermiyorsunuz... İnsanlar ana babasını kaybediyor evladını toprağa koyuyor o acı bile geçiyorken bu acı .... bilmiyorum...
Canım sen adam sana her yazdığında kestirip atmazken öteki kadını terkedip sana döneceğini umut ederken gaddar olmadın da ben artık başkasının olan bi adama ilgi duymayı kesip önüne bakman gerektiğini söylediğimde mi gaddar oldum?Nasıl bu kadar gaddar olabiliyosunuz. Durumu yaşanılarını bilmeden bu kadar kaba eleştiriyosunuz. Karşınızdaki insanı düşünmeden bilmem söylemişmiyimdir size beni tanımıyosunuz. Benim hakkımda bilgi sahibiymiş gibi konuşuyosunuz. Madem bu durum sizi alakadar etmiyo neden böyle yorumlar yapma gereği duyuyosunuz ?
Ciddi bi yola girecek kadar bişey hissetmek gerekiyo ya bilmem anlicakmısınız. Ben onunla emin değildim evlilik konusunda sevebileceğimden iyi biriydi çok şey yaptı benim için herkesin onayladığı biriydi hatta ailemden.
Canım sen adam sana her yazdığında kestirip atmazken öteki kadını terkedip sana döneceğini umut ederken gaddar olmadın da ben artık başkasının olan bi adama ilgi duymayı kesip önüne bakman gerektiğini söylediğimde mi gaddar oldum?
Evet , herkesin derdi kendine ağır fakat tekrar diyorum ortada dolu dizgin yaşanmış bişey yok. Boşuna takıntı yapıyorsunuz. Gün olmuş devran dönmüş, zamanında onun üzüldüğü kadar belki simdi siz üzülüyorsunuz. İnsanlar kaç yıllık yuvalarını bozuyor. Üzgünüm ben bu kafaları anlamıyorum. Ben babamı toprağa koydum koyalı, ana baba evlat acısından başka bişey yıkamaz beni diyorum... Acının en kötü hâli bunlar çünkü....Evet insanlar ne acılar yaşıyo neler görüyolar bu durum hiç bişey eminim ama insanın derdi kendine dağ gibidirya. Doğru söylüyosunuz belki ben kendimi düşünmüş olsaydım böyle olmazdı.
tamam işte siz hissetmemişsiniz ki ayrılmışsınız..
kaçan balık büyük olmuş.. ayrıldıktan ne kadar sonra sevdiniz ve dönmek istediniz?
Evet , herkesin derdi kendine ağır fakat tekrar diyorum ortada dolu dizgin yaşanmış bişey yok. Boşuna takıntı yapıyorsunuz. Gün olmuş devran dönmüş, zamanında onun üzüldüğü kadar belki simdi siz üzülüyorsunuz. İnsanlar kaç yıllık yuvalarını bozuyor. Üzgünüm ben bu kafaları anlamıyorum. Ben babamı toprağa koydum koyalı, ana baba evlat acısından başka bişey yıkamaz beni diyorum... Acının en kötü hâli bunlar çünkü....
Uzun bi süre diyebilirim 1 yıl kadar.
İşte, siz de bir an önce toparlanın ve hayatta daha değerli şeyler için uzulemeniz gerektiğini öğrenin... Kendinize gelin..Allah size sabır versin korkularınızla yüzleştirmesin. Kimseye yaşatmasın.
e o zaman normal adamın yoluna bakması sizin keyfinizi bekleyecek hali yoktu ya..
Ya kendin yazmışsın ne zaman yazsa bana dönecek diye umutlandım diye.Adamın başkasıyla birlikte olduğunu da biliyomuşsun her yazdığında bi şekilde cevap vermek umutlanmak yerine numaranı degistirmek yada engellemek aklına gelmedi mi?Yazdığında veya karşıma çıktığında tersledim her durumda ben onaylamadım onun böyle yapmasını tabiki.
Bu şekilde söylenen bi destek değildi o az önce yazdığınız. Kesinlikle evli olcak bi adam ilgi duycak kadar düşük bi insan değilim.
Ben hayatına birini soktuğu için dövünmüyorum zaten öyle düşünülmesin. Yapmış olduğu şeyler sonrasında beni daha çok üzdü sevgi acıya döndü çünkü beni düşünmeden karşıma çıkması bile beni üzdü.
Ya kendin yazmışsın ne zaman yazsa bana dönecek diye umutlandım diye.Adamın başkasıyla birlikte olduğunu da biliyomuşsun her yazdığında bi şekilde cevap vermek umutlanmak yerine numaranı degistirmek yada engellemek aklına gelmedi mi?
Adam evlendiğinde şak diye ilgi duymayı nasıl keseceksin bu şekilde?Adamın hayatında yıllardır biri var neden kesmedin ilgi duymayı o zaman daha evli değil diye mi?Kendini kandırma şu an dönse sana şu an kabul edersin ee o kızın ahıyla mutlu olur musunuz onu bilemem. Eğer unutucam diyosan numaranı değiştir ve ikide bir düşünüp kafanda kurma her gün konu açıp aynı şeyleri anlatmanın alemi nedir? Bitti dersin biter zamanla sürekli konuşmak sana fayda vermez.
Karşına çıkıp ne yapıyor striptiz mi yapıyor ? Tövbe tövbe.. o da acı çek, Osmanlı zamanında ilgileklemişsiniz simdi intikam alıyor muhtemelen. 10 yıllık sevgilinizam sanki anlamadımak acıların kadını modünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?