Ben bu durumu nasıl atlatıcam

Yaşanan şeyler oldu tabiki. Peşimde olması için destek olduğumumu söylüyosunuz ??

acı derken?? ortada emek yok sevgi yok birbirini tanımışlık yok zaman kaybı yok. neden acı çekiyorsunuz anlayamadım??

acı derken?? ortada emek yok sevgi yok birbirini tanımışlık yok zaman kaybı yok. neden acı çekiyorsunuz anlayamadım??

Ben buraya kabaca anlattım herşeyi detaylı yazmadım. Yaşanan şeyler oldu elbet 3 yıldır bu durumdayım

Ya ben bu erkekleri cidden anlayamıyorum artık,
Biri şunların ne istediğini çözsünn yeterin artık yahu..

Sürekli aynı konuyu açıp aynı tavsiyeleri alıyorsunuz... Ortada yaşanmış bişey yok, nedir bu aşk acısı kafası ? Zamanında yüz vermemişsiniz şimdi mı değere bindi ?

Yaşanan şeyler oldu tabiki. Peşimde olması için destek olduğumumu söylüyosunuz ??
"Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğümde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında birivarken benle görüşmesini kesmedi aradı,yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm"

Evet öyle düşünüyorum çünkü bunlar sizin cümleleriniz kanmayıp kestirip atsaydınız.Hayatında biri olan adam sizi arada arayıp soruyo diye o kadını bırakıp size döneceği günü bekleyip bunu istemissiniz.Hic umrunuzda olmamış yani diger kadın ee bu durumda sizin kuyruk acınızda şahsen benim umrumda değil.Kaçan balık büyük olurmuş derler o hesap.

Hayatımda başka biri var demistiniz bi de onunla görüşün mazallah o da başkasıyla beraber olursa bu sefer de ona aşık olursunuz.

Adam başka birini bulunca kıymete binmiş.
Zamanında bana da olmuştu.
Benim ilk aşkı olduğumu söyleyen ve 4 yıl peşimde koşan çocuktan, sırf bana benziyo diye başka bi kızla çıkınca hoşlanmaya başlamıştım.
Gerçi onun adı hoşlanma değil, düpedüz kıskançlık.
Hasedimden çatladıydım da ondan.
Ergenlik işte.
Ergenlik.
Bilmem anlatabildimmi konu sahibi...

Son düzenleme:

Bu durum gerçekten öyle bişey değil bilmem siz ne yaşadınız ama ben hayatın ciddiyetin farkındayım ciddi bi ilişkiye başlamaya hazır olmadığım zaman yapılan baskı üzerine sevemedim yapamamıştım sonradan bişeyler hissedince insan ömrünün sonuna kadar olabileceği kişiyi seçebiliyo ve ben istediğimde de hayatına birini aldığını öğreniyorum ve bu durum tamamen hasetlik mi diyosunuz ?? Herkesin yaşamı veya hissettikleri farklı aynı durumda olduğumuzu düşünmüşsünüz ama yanılıyosunuz.

Nasıl bu kadar gaddar olabiliyosunuz. Durumu yaşanılarını bilmeden bu kadar kaba eleştiriyosunuz. Karşınızdaki insanı düşünmeden bilmem söylemişmiyimdir size beni tanımıyosunuz. Benim hakkımda bilgi sahibiymiş gibi konuşuyosunuz. Madem bu durum sizi alakadar etmiyo neden böyle yorumlar yapma gereği duyuyosunuz ?

Sürekli aynı konuyu açıp aynı tavsiyeleri alıyorsunuz... Ortada yaşanmış bişey yok, nedir bu aşk acısı kafası ? Zamanında yüz vermemişsiniz şimdi mı değere bindi ?

Bilmediğin konular hakkında yorum yapmak sizi mutlumu ediyo ?

Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz benim hayatım hakkında ? Yaşanmamış bişeylerin olduğuna şahitmi oldunuz ?? Bilmediğiniz şeyler hakkında kırıcı yorum yapmayın artık.

Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz benim hayatım hakkında ? Yaşanmamış bişeylerin olduğuna şahitmi oldunuz ?? Bilmediğiniz şeyler hakkında kırıcı yorum yapmayın artık.
bunu diyen siz olduğunuz için böyle bir yorum yaptım. Kırıcı falan değilim size öyle geliyor.

e ben sordum cevap vermediniz..
sevglimiydiniz?
sevgili olmuşlar.sonra konu sahibi istememiş onu. çocuk çok koşmuş yalvarmış ama konu sahibi ısınamamış.
gel zaman git zaman konu sahibi ona karşı bir şeyler hissetmiş. ona geri döndüğünde de her şey için çok geçmiş..

e ben sordum cevap vermediniz..
sevglimiydiniz?
sevgili olmuşlar.sonra konu sahibi istememiş onu. çocuk çok koşmuş yalvarmış ama konu sahibi ısınamamış.
gel zaman git zaman konu sahibi ona karşı bir şeyler hissetmiş. ona geri döndüğünde de her şey için çok geçmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…