Eee yani sevgili olmadınız bi şey de yaşanmadı ilişki anlamında.Zaten hırstır sizinki adam türlü şey yapmış bi şey hissetmemişsiniz adam ilgiyi kesince ağır gelmiş.Ömür boyu peşinizde koşsa umrunuzda olmazdı.Adam da karaktersizin teki hayatına birini almış hala sizin peşinizde koşmayı da ihmal etmiyor sizde buna çanak tutuyosunuz.Kendinize gelin bence ne acısı kimin acısı allahaşkına
O zaman gelecek güzel günlere inanmaya devam..Yo kesinlikle evli biriyle benim işim yoktur.
Ayrılın
Ayrılsın nişanlısından olacaktı ayrıldım yazmışım düzelttim
acı derken?? ortada emek yok sevgi yok birbirini tanımışlık yok zaman kaybı yok. neden acı çekiyorsunuz anlayamadım??
"Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğümde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında birivarken benle görüşmesini kesmedi aradı,yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm"Yaşanan şeyler oldu tabiki. Peşimde olması için destek olduğumumu söylüyosunuz ??
Adam başka birini bulunca kıymete binmiş.
Zamanında bana da olmuştu.
Benim ilk aşkı olduğumu söyleyen ve 4 yıl peşimde koşan çocuktan, sırf bana benziyo diye başka bi kızla çıkınca hoşlanmaya başlamıştım.
Gerçi onun adı hoşlanma değil, düpedüz kıskançlık.
Hasedimden çatladıydım da ondan.
Ergenlik işte.
Ergenlik.
Bilmem anlatabildimmi konu sahibi...
"Unutmak çok zor eminim ama alıştığımı düşündüğümde karşıma çıktı kendini unutturmadı hayatında birivarken benle görüşmesini kesmedi aradı,yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm"
Evet öyle düşünüyorum çünkü bunlar sizin cümleleriniz kanmayıp kestirip atsaydınız.Hayatında biri olan adam sizi arada arayıp soruyo diye o kadını bırakıp size döneceği günü bekleyip bunu istemissiniz.Hic umrunuzda olmamış yani diger kadın ee bu durumda sizin kuyruk acınızda şahsen benim umrumda değil.Kaçan balık büyük olurmuş derler o hesap.
Hayatımda başka biri var demistiniz bi de onunla görüşün mazallah o da başkasıyla beraber olursa bu sefer de ona aşık olursunuz.
Sürekli aynı konuyu açıp aynı tavsiyeleri alıyorsunuz... Ortada yaşanmış bişey yok, nedir bu aşk acısı kafası ? Zamanında yüz vermemişsiniz şimdi mı değere bindi ?
Sürekli aynı konuyu açıp aynı tavsiyeleri alıyorsunuz... Ortada yaşanmış bişey yok, nedir bu aşk acısı kafası ? Zamanında yüz vermemişsiniz şimdi mı değere bindi ?
Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz benim hayatım hakkında ? Yaşanmamış bişeylerin olduğuna şahitmi oldunuz ?? Bilmediğiniz şeyler hakkında kırıcı yorum yapmayın artık.
e ben sordum cevap vermediniz..
sevglimiydiniz?
Evet ilk başta öyle başladık.
Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz benim hayatım hakkında ? Yaşanmamış bişeylerin olduğuna şahitmi oldunuz ?? Bilmediğiniz şeyler hakkında kırıcı yorum yapmayın artık.
bunu diyen siz olduğunuz için böyle bir yorum yaptım. Kırıcı falan değilim size öyle geliyor.Benimle evlilik düşünen birini reddettim sevmediğim için. Sürekli peşimdeydi ve hayla ısrarlarına devam etti ben bir zaman sonra sevmeye başladım bu 1 yılı aldı. Bi söz var "Sana Allahı hatırlatanı sev" ben böyle yaptım. Annemin çok ısındığı ve ailemin istediği biriydi. Annem hep söylerdi bekle zamanla seveceksin diye anlamıyodum. Konuşup görüştüğümde de geç olmuştu çünkü başkasıyla beraberdi ve yarı yolda bırakamayacağını söyledi artık geçirdiğim her saat zehir oldu bana.
sevgili olmuşlar.sonra konu sahibi istememiş onu. çocuk çok koşmuş yalvarmış ama konu sahibi ısınamamış.e ben sordum cevap vermediniz..
sevglimiydiniz?
sevgili olmuşlar.sonra konu sahibi istememiş onu. çocuk çok koşmuş yalvarmış ama konu sahibi ısınamamış.e ben sordum cevap vermediniz..
sevglimiydiniz?
ee sonra siz sevemediniz ayrıldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?