Ben bu durumu nasıl atlatıcam

Kimse istemediği bişeyi yapmaz.

benzer durum bende de olmuştu. Üni son sınıftaydım koştu durdu peşimden sürekli görüşme teklif etti ben tabi okula hedeflerime konsantreydim takmadım. Bitirmeyi kurula teslim ettiğimde taksimde olduğumu öğrendi buluşalım mı dedi. O gün Galatasaray lisesinin önünde buluştuk, birden belime sarıldı ahtım vardı sana ilk gördüğüm yerde sarılacağım dedi ve sarıldık 1-2 tur döndürmüştü beni. Tabi baya da şaşırmıştım çünkü elimi tokalaşmak için uzatmıştım. Sonra gece 1 deydi kampuse dönüş servisim o saate kadar oturduk konuştuk. Benim kafa rahatladı ya ben de bir ilgi başladı. O da konuştu sürekli benle,ilgilendi. Meğersem hayatında biri varmış. Kız hatta bana facebooktan yazdıklarını bile okumuş. Sana güvenmiyorum sen bugün varsın yarın yoksun demişti ama o beni karşılıksız seviyor onu yarı yolda bırakamam dedi. Gel zaman git zaman. Gitti evlendi o kızla. Mutludurlar umarım. Ara sıra linkedlnden profilime bakıyor ama umursamıyor tabi o evli ben evli. Geçer yani. o kişi sana güvenemediğinden bu kararı aldı. belki o kızı da seviyor ama seni bir tık daha fazla seviyor sadece sen onu çok yordun. Boşver önüne bak. Hayat sürprizlerle dolu.

İnşallah mutlu bi yol vardır önümde. Teşekkür ederim

Ben detaylı anlatmadım yaşanmış şeyler oldu elbet. Hayatım boyunca benle olsun istemiştim olmadı beni üzen bu tabiki.
Adım gibi eminim ki bir süre geçsin , unutulur gider, zaten hiçbir aşk ölümsüz değil, onlar filmlerde oluyor, tecrübeyle sabit.
Öyle biri çıkar ki karşınıza bu kişiye üzüldüğünüz zamana üzülürsünüz

Malum kişi sizi istemiyor . Nişanlanıyor yakında da evlenecek . Ne kadar acı çekersen çek bu değişmeyecek gibi gözüküyor . Sizde aklınızdan kalbinizden çıkarın kendisini . 3 konudur aynı şey ''acı çekiyorum ne yapacağım '' Kabulleneceksin !

Sanki hayatımda öyle biri bir daha olmicakmış gibi geldiği için duygu değişimim oluyor. Bi yanım nasip kısmet derken bi yanım olmadığı için kaldıramıyor.

Olay kabullenmekte değil. Kabullenmek derken yaptığım başka bişey yok zaten. Nasiptir kısmettir derken bazen düşünmeye engel olamıyorum kaldıramadığım duygum basıyo. Kaldıramıyorum derken de kıskançlık vs anlaşılmasın. Hayatımda olmasını istediğim kişi gibi bir daha olmicakmış gibi geldiği için. Duygu değişimim oluyo yani keşke bu kadar basit görülmese yaşadınızmı bilmiyorum. Bunu buraya yazmak yanlışmı ?? Tabiki önüme bakıcam tabiki acı çekmeye değmicek biri için acı çekmicem bu dönemi geçirmek bu kadar kolay olsa keşke.

Sanki hayatımda öyle biri bir daha olmicakmış gibi geldiği için duygu değişimim oluyor. Bi yanım nasip kısmet derken bi yanım olmadığı için kaldıramıyor.
Hayırlısı böyleymiş canım. Muhakkak biri çıkacak karşına ve sevgi aşk buymuş diyeceksin. Çoğumuzun böyle aşkları vs olmuştur, sorsan isim olarak hatırlıyoruz ama duygu namına hiçbirşey kalmadı şimdi

Şuanda anlamıyorum eminim ilerde bende öyle olucam.

Ben birsey anlamadim. biri vardi senden hoslanan ama sen bir sey hissetmiyordun oyle degil mi? sonra o kisinin hayatina biri girdiginde sen ona ilgi duymaya basladin. gorustunuz. aramizda birseyler oldu dedigin ne anlamadim orasini. fiziksel beraberlik mi? sen onun hayatinda biri oldugunu ogrenince gorusmeye devam mi ettin bir sure?
herneyse. hayatinda biri varken seninle gorusen, senin hayatindayken baskasi ile de gorusur. cok da birsey kacirmamissiniz.

Ben ilgi duyduğumda hayatında biri olduğunu bilmiyodum görüşmedik bu arada yanlış anlamışsınız. Tabi böyle bi olasılığı düşünmemek imkansız yapabilirdi

Ben ilgi duyduğumda hayatında biri olduğunu bilmiyodum görüşmedik bu arada yanlış anlamışsınız. Tabi böyle bi olasılığı düşünmemek imkansız yapabilirdi
Neye uzuldugunu anlamadim. Cok da bir paylasim olmamis ki. Sadece hoslandigin biriymis. Kafandaki kisiye mi asik oldun onu anlamadim. Yani pek de tanimiyorsun aslinda onu. Kusura bakma. Neden kendini yiprattigini anlamiyorum. Yazik degil mi kendine? Sunun icin soyluyorum. Insanlar onca yillik eslerinden bosanip yine yasamlarina devam ediyorlar. Neden dogru durust tanimadigin birine bu kadar takildin ki? Birinin gelmesi icin belki de bunun gitmesi gerekiyordu.
Bence bir yardim almalisin. bir uzmandan. Cunku cok kisa sureli yasadigin birsey icin bu kadar yikim yasaman pek de normal degil. Hayat bu. Insanlar hayatimiza girer de cikar da. Kimbilir daha kimler onune cikacak. Kendini yipratma.

Bu kısa süreli değildi buraya çok kısa olayları anlattım sadece. İyi tanıdığım biriydi hatta çünkü uzun zaman oldu. İnsan istemediği bişeyi yaşayınca nasıl hayal kırıklığı yaşıyosa bende şuan onu yaşıyorum. Umarım düzelir hayırlısı olur.

Evet geçmişte yaşadım .Toparlanmam 1 sene sürdü . Onun karşına çıkması , en ufak bir konuşması bile , umut beslemene neden olur . Bir umut beslenemem için , sana kabullenmek gerektiğini ifade ettim . Yoksa inan seni belkide benim kadar anlayan yoktur. Allah hayırlısıyla kismetinle karşılastırsin ihşanlah .

Teşekkür ederim desteğiniz için bi acıdır oluyo geçiyo eminim. İnsan affedemiyo tabi çok taze olduğu için Allah kolaylık verir elbet. İnşallah hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…