- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
Bence bu sorunun cevabı yerine yaşadığınız yoğun değersizlik duygusunun kaynağına bakın. Zira bu bakışla hayatta mutlu olmanız zor. Ayrıca sanki kadın gelip evinizin dolaplarına yerleştirmiş gibi bir duruş fazla kibirli değil mi? Eşiniz sizi muhtemelen anlamak yerine nankörlükle suçlar.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
İyi de evime geldiğinde dolaplarıma da yerleştiriyor zaten yanında getirip.Bence bu sorunun cevabı yerine yaşadığınız yoğun değersizlik duygusunun kaynağına bakın. Zira bu bakışla hayatta mutlu olmanız zor. Ayrıca sanki kadın gelip evinizin dolaplarına yerleştirmiş gibi bir duruş fazla kibirli değil mi? Eşiniz sizi muhtemelen anlamak yerine nankörlükle suçlar.
Ama gerçektende nankör olmayın, böyle şeyleri dert sayan biri öyle dertler görür ki bunları mumla arar... biraz şükretmeyi deneyin bence... size bunca insan bir dolu şey yazmış, inşallah hissenize düşeni de alırsınız
Yani burayı okuyan insanların Kv domates getiriyor diye kızdığımı düşünmelerine anlam veremiyorum gerçekten.Aynen öyle canım. Beni muhatap almaması sorun. Yoksa bir şeyler vermiş sorun değil ki. Allah sizin de benim de bizim gibilerin de yardımcısı olsun. Benim ailem asla öyle yapmaz. Mesela oraya giderdik oğlum aç mısın diye sorardı. Ben yine dış kapının dış mandalı. En son daha gitmemekte buldum çareyi. Kafam rahat.
Kurduğunuz cümlelere dikkat edin. Ama seviyeniz buysa bilemem
Millet doğal yiyelim içelim derdine düşer sizde bu durumdan şikayetçi miydiniz bana görümcem bi ev yapımı salca reçel verdi dünyalar benim oldu resmen düşünmüşler temiz temiz yiyelim diye bu da bişey Yok yiyin için keyfinize bakın Yok artık ya valizleri arka koltuğa koyuverin ne var yaniArkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?