- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
evet abartıyorsunuz. kv son derece iyi niyetle ve sevgiyle yetiştirdiklerinden vermek istemiş. ne güzel bir tavır.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
İnsanlar yazmış yazmış yorulmuş ve siz anlamamakta durumu başka bir yöne çekip taraftar toplamaya çalisiyorsunuz.Ne anlatsak boş yaniSen anlat da öğrenelim. Hey Allahım yaa
Biz memlekette yaşamıyoruz ama benim kayınvalidem de verir bazen yemiyoruz diye almam bazen alırım. Oda bana al annene yengelerine dağıt diye verir. Alın sizde çocuklu arkadaşlarınıza verin organik şeyler.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Keşke sizde o nezaketi kv nize gösterseniz de biraz minnet duysanızSaygısızlık edecekseniz yazmayın. Her şeyin bir yakışanı var, bana katılmasanız da nezaket göstermek zorundasınız
Bence konu sahibi elindeki erzakları buradan birilerine kargo etsin ona lazım değilmiş baksanaNiye kıymet bilmeyenlere yapılır bu iyilikler niye! Sabah sabah sinir oldum ya
İhtiyaç sahibi bir sürü insan var hepimizin çevresinde, versin onlara hiç değilse kv sine bir dua eden olurBence konu sahibi elindeki erzakları buradan birilerine kargo etsin ona lazım değilmiş baksana
öylüyorum bu dediğinizi hem de fazlasıyla ve altı yıldır. Başa çıkamıyorum işte olay orda bıktım artıkEşiniz "anne ne götüreceğiz?" diye sorduğunda "bu sefer bir şey almayalım, bozuluyor, ihtiyacı olana versin annem, ziyan olmasın" deseydiniz keşke. Ya da daha gitmeden eşinizle konuşabilirsiniz bir dahaki sefere. Kötü niyetli yaptığını sanmıyorum kayınvalidenizin bunu. Evin kilerini ben yöneteceğim gibi bir düşüncesi yoktur. Sizin kadar ince düşünmemiş olabilir, bu da konuşarak halledilebilecek bir sorun.
Bana sormaması
İşte yaşayan bilir... kendinizi kötü hissetmediniz mi, benim annem böyle yapmıyor diye düşünmediniz mi...Ben arkadaşı anladım. Benim kv de eşime soruyordu oğlum mesela fasulyeye ihtiyacınız var mı? Sen yer misin diye. Sanki ben o evden değilmişim gibi .ya da verdiğinden sadece oğlu yiyecekmiş gibi . İyilik yapıyor güya ama el kızı olan bana değil oğluşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?