- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
S
öylüyorum bu dediğinizi hem de fazlasıyla ve altı yıldır. Başa çıkamıyorum işte olay orda bıktım artık
Belki öyle yapardım bilemiyorum. Ama her şeyi tadında bırakmak gerek diye düşünüyorum.vermeseydi de ihtiyacımız yok ama insan bekliyor, vermiyor diye konu açardınız
Anlaşılmak çok güzel teşekkür ederim. Defalarca söyledim kimbilir kaç kere. Ama işe yaramadığını görünce susuyorum artık. Laf anlatmaya dermanım kalmadı. Alıyorum, pişirmediydiniz, döküleni, bozulanı atıyorum. Bu da beni huzursuz ediyor. Eşim de bayıla bayıla yiyor sanmayın. İki lokma yese bıkıyor. Buzluktan çıkan çoğu şeyi yemiyor bile. Tazesini seviyormuş. Görümcem istemediklerini almıyor ama ben istemiyorum deyince Ali seviyor cevabını alıyorum. Şimdi ben bu durumdan mutlu mu olmalıyım yani???Aslında nezaketen eşiniz talep edince kv nin size dönüp "şunlardan şunlardan size ayırdım yapar mısın?" demesi gerekir.
Siz de isterseniz hepsini alırsınız, yapmazsanız istemediklerinizi söylersiniz.
Bence de bu sizi yok saymak. Anne evladına yedirmek ister doğal olarak. Ama oğlu bekar değil artık.
Bence eşinle konuş bu hareketlerine alındığını söyle..
Yemediginiz fazla olanları ihtiyacı olanlara verin hamilesiniz sıkmayın boşuna canınızı.Anlaşılmak çok güzel teşekkür ederim. Defalarca söyledim kimbilir kaç kere. Ama işe yaramadığını görünce susuyorum artık. Laf anlatmaya dermanım kalmadı. Alıyorum, pişirmediydiniz, döküleni, bozulanı atıyorum. Bu da beni huzursuz ediyor. Eşim de bayıla bayıla yiyor sanmayın. İki lokma yese bıkıyor. Buzluktan çıkan çoğu şeyi yemiyor bile. Tazesini seviyormuş. Görümcem istemediklerini almıyor ama ben istemiyorum deyince Ali seviyor cevabını alıyorum. Şimdi ben bu durumdan mutlu mu olmalıyım yani???
Anlaşılmak çok güzel teşekkür ederim. Defalarca söyledim kimbilir kaç kere. Ama işe yaramadığını görünce susuyorum artık. Laf anlatmaya dermanım kalmadı. Alıyorum, pişirmediydiniz, döküleni, bozulanı atıyorum. Bu da beni huzursuz ediyor. Eşim de bayıla bayıla yiyor sanmayın. İki lokma yese bıkıyor. Buzluktan çıkan çoğu şeyi yemiyor bile. Tazesini seviyormuş. Görümcem istemediklerini almıyor ama ben istemiyorum deyince Ali seviyor cevabını alıyorum. Şimdi ben bu durumdan mutlu mu olmalıyım yani???
Anlaşılmak çok güzel teşekkür ederim. Defalarca söyledim kimbilir kaç kere. Ama işe yaramadığını görünce susuyorum artık. Laf anlatmaya dermanım kalmadı. Alıyorum, pişirmediydiniz, döküleni, bozulanı atıyorum. Bu da beni huzursuz ediyor. Eşim de bayıla bayıla yiyor sanmayın. İki lokma yese bıkıyor. Buzluktan çıkan çoğu şeyi yemiyor bile. Tazesini seviyormuş. Görümcem istemediklerini almıyor ama ben istemiyorum deyince Ali seviyor cevabını alıyorum. Şimdi ben bu durumdan mutlu mu olmalıyım yani???
Sorma çok politiktir kendisi zaten sinsi bir insan.Ama o zaman eşiniz işgüzarlık yapıyor biraz. Hem taze seviyorum diyip hem de "anne ne alıyoruz?" diye sormasın artık, ya konuşsun ya da siz açık açık Ali de sevmiyor ki, taze seviyormuş, hep ziyan oluyor diyin. Biraz da eşiniz düşünsün.
İlk paragrafta söylediklerinizi zaten söyledim kaç kereO zaman "ali seviyor" deyince "yok anne o iş öyle değil fazla geliyor buzluğa atıyorum ama öyle sevmiyor. Ben biliyorum onun neyi ne kadar yediğini çok verme" deyin..
Kalp kırmadan organik candır diyerek kararında alın yanınıza. Kontrol edin yani susmayın.
Çocuk olup ek gıdaya başlayınca sevineceksiniz bile bu işe. Buzluktakiler de o zaman işe yarar hatta. Eşiniz tazelik seçer ama bebek seçemez :)
Biz daha yeni eşimin memleketinden döndük. Oğlumun orada dalından koparıp yediği eriğe bile şifa gözüyle baktım..
Aynen öyle canım. Beni muhatap almaması sorun. Yoksa bir şeyler vermiş sorun değil ki. Allah sizin de benim de bizim gibilerin de yardımcısı olsun. Benim ailem asla öyle yapmaz. Mesela oraya giderdik oğlum aç mısın diye sorardı. Ben yine dış kapının dış mandalı. En son daha gitmemekte buldum çareyi. Kafam rahat.İşte yaşayan bilir... kendinizi kötü hissetmediniz mi, benim annem böyle yapmıyor diye düşünmediniz mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?