güzel arkadaşım bence sakin olup kesinlikle stratejik davranmalısın..
evet, belki yılbaşını başbaşa geçirmek istiyorsun ve eşinin önce fikrini sorması ve sonunda özel birşey yapmamış olması seni kırmış. haklısın. ama evlilik beceresi bana kalırsa, karşımıza çıkan krizleri yönetmektedir. ve sen şu an böyle bir krizle karşı karşıyasın.
önce şunu aklında temizle derim. eşin seni önemsemediği için plan yapmamış değil de ısrarlardan ötürü mecbur kalmış, senin isteklerinden feragat etmek zorunda kalmış. neden? çünkü sen onun kalbinin diğer yarısısın. aynı yatağı paylaştığı, ruhunu kokladığı kadınsın. lütfen olaya böyle bak, nazı tabi ki sana geçecek. insan kime en yakınsa nazı ona geçer. eğer eşinin genel tavırlarından ve hareketlerinden memnunsan kesinlikle böyle düşün derim.
şimdi, burada belki fedakarlık yapacak ve ailesiyle birlikte olacaksın ama inan sen kazanacaksın! artık gitmezsen ailesine karşı çok mahçup olur. git, güler yüzlü ol, zaten sorun yaşadığın insanlar değilmiş, bu da çok büyük bir artı! sonra eve gelince de ki, senin için yaptığım fedakarlığı görmeni isterim. karşılığını da beklerim de. bırak o utansın, emin ol, sana teşekkürler edecek ve bunu telafi edecektir. bu maçta atacağın golle önündeki maçları da garantiye alıyorsun.
ayrıca kendi ailene durumu izah edebilirsin, eminim anlayacaklardır. onlar senin mutluluğunu düşünürler. eşine de dönüp dersin ki, kendi aileme bile ayıp olmasını göze aldım, neden, senin için.. aynı özveriyi evliliğimde senden de bekliyorum. bir gol daha..
erkekler malesef bizim kadar girift düşünemez ve olayları kotaramazlar canım, beceremezler krizleri çözmeyi de. ipleri eline al ve bu işi sen yönet! eşini şaşırt. ama kazanan sen ol.