- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
-
sevgilim artık nişanlanmanın zamanı geldi diyor, ben de istiyorum çok da mutlu oldum ama bu nişan işleri nasıl olur? yani neredeyse hayatımda 2 nişan ancak görmüşümdür o da küçükken, ne yapacağız? bir de bu nişanıdır, düğünüdür, ben çok içli dışlı olmasını istemiyorum ailelerin, yani "aman dünürüm" falan gibi bir hava olmasın istiyorum, sizin aileleriniz arasında nasıl bir yakınlaşma ve iletişim oldu bu süreçlerde? ben iki taraf birbirine gayet mesafeli dursun istiyorum. nitekim annem felaket boşboğaz bir kadındır ve paranoyaktır, ufacık bir şeyi çok alakasız yere çekip buna sebep küsebilir, yani dertsiz başa dert açar, bi insanın arkasından vıdıvıdı konuşup karşısına geçince ayyy ciciiiimm hihiihihi yapabilir, lafa karışmaya bayılır bilse de bilmese de bi şey söyler ortadaki konu üzerine vs. vs. ve benim tek 1. dereceden yakınım annem var seviyorum annemdir ama korkuyorum valla ele güne rezil olmaktan nolur linç etmeyin beni neyse kısacası bana bu nişan sürecinin nasıl olduğundan ve nasıl ilerleyeceğinden bahsedebilecek biri var mı? naparım da iki tarafı fazla yüzgöz etmem?
Ben kendi nişanımda ilk kez öyle bi kalabalığa çıktım düşün, dizlerim titriyordu heyecandan. Ama çok şükür geçiyor bi şekilde.
Panik yapma, yapsan bile belli etme.
Ailelerin içli dışlı olmaması için sık sık gidip gelme olmaz olur biter. Ama samimi olmak isteyene de karışma bence.
Nişanlanınca iş resmiyete bindiği için artık sevgililik sürecini geride bırakıyorsunuz, olgunlaşmanız gerek her konuda. Bazı şeyleri görmezden gelip alttan almak gerek. Ufak şeyler büyütülmemeli, aileler her şeye karıştırılmamalı ama kırılmamalılar da. Onların da gönlü olsun senin de yani...
Bu arada uzun bir birlikteliğiniz varsa nişanlılığı çok uzatmamanız da tavsiyemdir...
annen bılıyordur gerekecek şeylerı merak etme1 senedir beraberiz, ama çabuk da evlenemeyiz gibi duruyor henüz. bi de ilk sayfada da yazdım aileler birbirine 22 saat uzak, yani isteme, nişan falan bir arada olacak söz düşünmüyoruz, neler yapılır en ufak bir fikrim yok insanlar buraya geldiğinde.
annen bılıyordur gerekecek şeylerı merak etme
sorunlu musun ? insan gibi '' annen biliyordur '' dedım. benı de annem yönlendırdıayyy biliyordur herhalde ama insanlar kaçıncı yıllarda yaşamış sonuçta, geldim burda tecrübelerinizden faydalanayım dedim altı üstü, gerginlik çıkarmaya mı çalışıyosunuz
Tanışma günüyle isteme günü aynı anda mı olacak?1 senedir beraberiz, ama çabuk da evlenemeyiz gibi duruyor henüz. bi de ilk sayfada da yazdım aileler birbirine 22 saat uzak, yani isteme, nişan falan bir arada olacak söz düşünmüyoruz, neler yapılır en ufak bir fikrim yok insanlar buraya geldiğinde.
Kimse gerginlik çıkarmadı ki , sakin olayyy biliyordur herhalde ama insanlar kaçıncı yıllarda yaşamış sonuçta, geldim burda tecrübelerinizden faydalanayım dedim altı üstü, gerginlik çıkarmaya mı çalışıyosunuz
Tanışma günüyle isteme günü aynı anda mı olacak?
savas boyalarını sürmüş...Kimse gerginlik çıkarmadı ki , sakin olCevap veriyoruz zaten elimizden geldiğince.
Tamam o zaman tanışmaya geldikleri gün, normal karşılayacaksın, misafir gibi. Zaten yemekler yapılır, uzaktan gelicekler sonuçta. Güleryüzlü olursan hiç stres falan kalmaz merak etmemecburen çünkü çok uzak, öyle olur diye düşündük, zaten annemi erkek arkadaşımla görüştürdüm, ben de annesiyle görüştüm.
Tamam o zaman tanışmaya geldikleri gün, normal karşılayacaksın, misafir gibi. Zaten yemekler yapılır, uzaktan gelicekler sonuçta. Güleryüzlü olursan hiç stres falan kalmaz merak etmeGüzel karşıla gerisi gelir. Zaten kalabalık gelirler büyük ihtimal, arada kaynarsın sen. Aileler konuşur, anlaşır. Yüzük takılırken seni çağırırlar
Bi de gerçekten adetleriniz de önemli bunları bilecek kişi de annen. Onun yönlendirmesi lazım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?