seni takip eden cocuk pskopatmidir nedir sevgilin varken bile sana takilio numarani degistir gerekirse sikayet et polise ne haberler okuyoruz karsiliksiz ask cinayetleri. yani korkutmam istemem seni ama olum bititri askimi demis hem ailene neden anlatmiosun? saplanti haline gelmissin o cocugun gozunde ve hersey yapabilir gibi gelio bana.. biran once caresine bak bence kotu bisey olmadan
Zarar gelmez diyorsun ama karşında tam anlamıyla saplantılı bir psikopat ver. Ve sen elle tutulur bir şey yapmıyorsun. Mesajlar duruyordur numarayı al savcılığa şikayet et. Gerekirse aile büyüklerini araya sok. Bu şekilde sessiz kalırsan ilişkinize de zarar verirsin. Çünkü sevgilin bir yere kadar sabreder.
numaranı değiştir balizza. ve bence sevgiline de söyle gerekirse. kafayı ders çalışmayacak kadar takmaz ya.. sonra öğrenirse daha kötü olur. sonuçta senden cevap yok, sadece karşı taraf rahatsız ediyor.
Numaranı değiştirmek şimdilik iyi bir çözüm. Annen de seni bir süre daha okula bırakmaya veya almaya devam etsin.
Baktın hala musallat, şikayet et.
bence numaranı değiştir ve savcılığa suç duyurusunda bulun..zarar verebilir sana ,saplantılı insanlar zarar vermekten pek çekinmezler ..en azından gözü korkmuş olur..
numaramı verdiğime bende çok pişman oldum ama inanın o anda o korkuyla düşünemiyor insan...eve varınca aklıma geldi keşke başka bi numara uydursaydım diye...
numaramı değiştireceğim ama bu kesin çözüm olmayacakki....bu çocuk lisedeyken gittiğim dersaneden,babamın işyeri adresine kadar herşeyi araştırmış...bunu yapabilen değiştirsemde yeni numaramı gene bulur...ve korkusu yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?