- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
Numarını niye değiştirmedim sevgili arkadaşım..
İkinci öğretim misin. Akşam bitiyor ikinci öğretimin dersleri. Bunu da göz önünde bulundurmanı öneririm..
bu arada şunuda belirtmek istiyorum ki bu çocuğun aşırı sevgisinin yanında bana karşı bi kinide var...
sürekli beni suçluyor,sevgilimle onun ertesi günü tanışmıştık...neden ben değilde o,ilk ben beğenmiştim seni,sen çifte standart yaptın,kul hakkı yedin...benimle görüşmen gerekirken sen onu seçtin...bende olmayıpta onda bulduğun ne,niye bana beni tanıma fırsatı vermedin....onu tanımaya çalıştın beni niye es geçtin ....gibi msjlarda atıyor ve hemen arkasından bunlara rağmen sana deli gibi aşığım diyor : (((((
ooo inat ve gurur, tehlikeli...
Derslerin yine gece saatine alınma bir durumu var mı? Okulun ne yapacağı belli olmaz..
Sen annene etraflıca, sakince anlat cnm, böyle şeyler saklanmaz, annen bilsin, seninle gelsin gitsin, takip ediyor mu bakınsın, sonra gerekirse babana da anlatır. Hatta bence sen sevgiline de söyle.
Sen iyi misin Allah aşkına ya?
Adam resmen psikopat hem de manyak.
Hala iyi yok namazında niyazında diyorsun.
Yok neymiş, kul hakkı yemişsin.
Ne kul hakkından bahsediyor?
Sen onu o kadar isteseydin zaten onu tercih ederdin.
Etmedin değil mi?
Demek ki gerçekten bu sevgilini sevmişsin...
Bir insana istemediği halde bu kadar ısrar etmenin amacı ancak dengesizliktir...
Karşındakinin fikrini önemsememektir.
Açıkçası senin yeterince ona karşı sert olmadığını düşünüyorum, yoksa çoktan vazgeçerdi...
bence aslı sen onu tehdit et babama anlatıcam seni savcılığa vericez diye ne haddine canım dağ başımı burası
bence bu konuyu halledebilicek bi erkeğe anlat baban nasıl tepki verir bilemiyorum ama sana zararda verebilir bu çocuk okadar güvenme iyi birisi diyip
Problemn ciddi olduğunu biliyorsun. . . Senin yerinde olsam sevgilimden önce babama anlatırım .Bu zamana kadar anlatmamakla hata yapmışsın bari bundan sonra sürdürme. . Git Babana söyle. Korktuğumdan sana bile açılamadım dersin.O bir çare bulur.Ayrıca telefon numaranı değiştirmekle işe başla. Sevgilinede herhangi birşey söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?