ben bu işin içinden nasıl çıkacağım????

Tatlım, karşında ciddi anlamda sapantılı bir tip var.
Bu durumu babanla konuşsan kızar mı, ne düşünür? Çünkü olaya bi şekilde müdahale etme vakti gelmiş. Sevgilinin konuşması da bir işe yaramıyor anlaşılan...

böyle birşey tanıdık bi ablanın başına gelmişti
avukatın biriyle konuşup suç duyurusunda bulunmuştu
rahatsız ediyo özel hayatım derslerim etkileniyo korkuyorum psikolojim bozuluyo gibi şeyler yazmışlar
sonuç ne oldu bilmiyorum ama araştır bi istersen

babana aç mevzuyu, o konuşsun telefonda s..sın azına. sevgilini takmaz ama babayı kesin takar.

ailne babana söle dayın aman yiğenin çeksin kenara konuşsun ne bu ya dağ başımı aklını başına alsın tırsar belki olmadı polise şikayet edrsin ..klava:

madem rüyasına çok güveniyor,eğer ona göre kaderiysen illa ki bir gün olur.
çabası niye anlamadım.
saplantı haline gelmiş,çok can sıkıcı bir şey ya...lmaz:

canım bence numaranı değiştir önce en azından mesaj atamıyacağı için başın şişmez ama yine peşini bırakmaz elbette..no değişmenin sebebini de sevdiğin insana tekrar seviyorum diye msj attığı için bıktım nomu deiştim dersin..ya da o eski noyu yeni noya yönlendir sadece aramalar yönlensin mesaj yönlenmez sanırım...bilen varsa söylesin?hani yönlendirme olursa sevgiline de açıklama işi olmaz..
diğer yandan ailen yanındaysa mutlaka söylemeni tavsiye ederim zira iş büyümüş konumda! ki bu anlattığın çocuktan herşey beklenir.ve de savcılığa suç duyurusunda bulunmanı öneririm ailene söyledikten sonra..ya da karakola şikayet derim..ama mutlaka ailenin haberi olsun çünkü karşında herhangi normal ilgi duyan birisi yok!saplantılı laftan anlamayan birisi var...Alllah vermesin sana zarar vermeye ya da kaçırmaya kadar vardırabilir bu işi ve bu da olması çook çook muhtemel birşey!
Allah yardımcın olsun önce ailen sonra polis...

namazlı abdestli ama sevgilisi olan bi kıza o mesajları nasıl atıyor?

kaçmakta çözüm değil.o seni napar eder bulur

sevgiline aç konuyu ne olcaksa olsun

kızlar bi çoğunuz savcılığa ver diyorsunuz fakat bu çocuk sadece numaramı aldığı gün takip etti.sadece msjlara yönelik bi şikayet olsun istemiyorum,okul açılır ve rahatsız etmeye başlarsa o aşamada savcılığa vereyim diyorum....
aile konusuna gelince annem olayı biliyor fakat,çok endişeye kapılmasın diye üstünkörü bahsettim ona rağmen çok tedirgin...
babam 1 yıl önce bu çocuk kapımıza geldiğinde biliyordu,şimdi öğrense çocuğu bulur ve mahveder,babam çok sinirlidir,açıkçası babama anlatmayada çekiniyorum...
sizin tavsiyeleriniz üzere çocuğun msjlarına cvp yazmıyorum ama o hala yazmaya devam ediyor....her saat başı sadece ismimin 60 kez yazılı olduğu bi msj yazıyor...bu kalp her dakika balizza diye atıyor diye....
dün gece sürekli msj çekti,ya senle evleneceğim ya da ömür boyu bekar kalacağım....sensiz bi hayat düşünemiyorum...sesine,gözlerine muhtacım...gibi bi çok msj attı durdu
sabah namazına kalkmıştık gene msj atmış bu sefer hadis:essalatü hayru minen nevm....ardından gene msj,namaza kalktın mı kömür gözlüm diye ....
bana sevgilisiymişim gibi davranıyor....
bu ne gurursuzluk...

Numarını niye değiştirmedim sevgili arkadaşım..

İkinci öğretim misin. Akşam bitiyor ikinci öğretimin dersleri. Bunu da göz önünde bulundurmanı öneririm..

Numarını niye değiştirmedim sevgili arkadaşım..

İkinci öğretim misin. Akşam bitiyor ikinci öğretimin dersleri. Bunu da göz önünde bulundurmanı öneririm..

canım telde sms ve kontör var bu yüzden bi kaç gün bekleyeceğim...zaten hiç bi msjına cnp vermiyorum...
bu arada malesef ikinci öğretimim,ama bu sene dersler gündüz saatine alındı

bu arada şunuda belirtmek istiyorum ki bu çocuğun aşırı sevgisinin yanında bana karşı bi kinide var...
sürekli beni suçluyor,sevgilimle onun ertesi günü tanışmıştık...neden ben değilde o,ilk ben beğenmiştim seni,sen çifte standart yaptın,kul hakkı yedin...benimle görüşmen gerekirken sen onu seçtin...bende olmayıpta onda bulduğun ne,niye bana beni tanıma fırsatı vermedin....onu tanımaya çalıştın beni niye es geçtin ....gibi msjlarda atıyor ve hemen arkasından bunlara rağmen sana deli gibi aşığım diyor : (((((

ooo inat ve gurur, tehlikeli...

Derslerin yine gece saatine alınma bir durumu var mı? Okulun ne yapacağı belli olmaz..

Sen annene etraflıca, sakince anlat cnm, böyle şeyler saklanmaz, annen bilsin, seninle gelsin gitsin, takip ediyor mu bakınsın, sonra gerekirse babana da anlatır. Hatta bence sen sevgiline de söyle.

canım okul saatlerinde bi değişiklik olmayacak.biz 1 sene akşamcı 1 sene öğlenci oluyoruz,bu sene öğlenci dönemimdeyim...bu sene hocalar zaman kısıtlığından çok ek ders koyacakmış yani bazı günler karanlığa kalabilirim....
anneme etraflıca anlatsam gerçekten çok korkar,zaten sağlık problemleride yaşıyor bu yüzden onun çok fazla üzülüp kafasına takmasına dayanamam....dolayısıyla babamada söyleme fikri şimdilik yatar...
sevgilime gelince o ayrı bi mevzu ve dün beni çok kırdı...msn de yazışıyorduk(ayrı şehirlerdeyiz) moralimin çok bozuk olduğunu söyledim...nedenini sordu ve kamera daveti yolladı...bende kamerada konuşmayalım bugün,çok yorgunum dedim...ısrarla açmamı istedi,bende o zaman bekle eşarbımı yapayım öyle açayım dedim(başım açıktı o sıra)yaklaşık bi 10 dk oyalandım(bekletilmekten hiç hoşlanmaz,bunu bi çok kere yaparım ve çok kızar)...Allahın yaa yazmış.geldim diye yazdım cvp yok....dışarda göstermiş kendini...biraz daha bekledim ve ben çıkıyorum iyi akşamlar dedim ve çıktım,çevrimdışı göründüm ama kapamadım msn yi biraz bekledim sonra o da çıktı....
çok kırıldım........
ona moralimin bozuk olduğunu söylediğim halde bu kızın ne derdi var deyipte aramadı...acaba morali bozuk biraz kendi haline bırakayım diye mi düşündü ki genelde böyle yapar
ve bende ona anlatmamaya karar verdim...çünkü dün moralim bozuk dediğim halde üzerinde durmadı demekki benim sorunlarım onu ilgilendirmiyor...o zaman anlatmama gerek yok...eğer ararda anlat derse aynen bunları söyleyeceğim yasakkelime

Sen iyi misin Allah aşkına ya?
Adam resmen psikopat hem de manyak.
Hala iyi yok namazında niyazında diyorsun.
Yok neymiş, kul hakkı yemişsin.
Ne kul hakkından bahsediyor?
Sen onu o kadar isteseydin zaten onu tercih ederdin.
Etmedin değil mi?
Demek ki gerçekten bu sevgilini sevmişsin...
Bir insana istemediği halde bu kadar ısrar etmenin amacı ancak dengesizliktir...
Karşındakinin fikrini önemsememektir.
Açıkçası senin yeterince ona karşı sert olmadığını düşünüyorum, yoksa çoktan vazgeçerdi...

Problemn ciddi olduğunu biliyorsun. . . Senin yerinde olsam sevgilimden önce babama anlatırım .Bu zamana kadar anlatmamakla hata yapmışsın bari bundan sonra sürdürme. . Git Babana söyle. Korktuğumdan sana bile açılamadım dersin.O bir çare bulur.Ayrıca telefon numaranı değiştirmekle işe başla. Sevgilinede herhangi birşey söyleme

bence aslı sen onu tehdit et babama anlatıcam seni savcılığa vericez diye ne haddine canım dağ başımı burası

bence bu konuyu halledebilicek bi erkeğe anlat baban nasıl tepki verir bilemiyorum ama sana zararda verebilir bu çocuk okadar güvenme iyi birisi diyip

canım insanları kırammayab bi yapım var benim malesef :çok üzgünüm:
o ilk msj attığında bile ben hep tatlı dille olmayacağını söyledim durdum ama hata yapmışım çünkü o bunu anlamak istediği şekilde anladı...şimdi bile çok sert msjlar yazamıyorum,hiç bi cvp vermiyorum msjlarına...
bundan 10 ay önce erkek arkadaşımda sizin söylediklerini söylemişti,çok yumuşak başlısın,senin iyi niyetinden çocuk peşinde bu kadar dolanıyor demişti...ben istiyorumki kimse zarar görmeden bu işten kurtulalım ama mümkün değil gibi...

canım bugün okuldan çok sevdiğim 2 3 erkek arkadaşa açtım konuyu...okul başlayınca çocukla konuşacaklar biraz tehditkar şekilde...

canım yukarıda da dediğim gibi şu aralar annemin sağlık sorunları var...sürekli hastaneye gidip duruyor...açıkçası bu konuyu anneme veya babama açmak için uygun bi zaman değil...onca derdin arasında bi de akılları bende kalsın istemiyorum,hele annem ayrıntılı halini bilse çok üzülür,panik yapar :1no2:
onun üzülmesi beni daha çok üzer :1no2:
ama çocuğu tehdit etme işini ben değil bahsettiğim okuldan arkadaşlar yapacak,bi de bugün abimi arayacağım çocuğun numarasını vereceğim,abim konuşşun diye,abim müfettiş olduğundan şimdi şehir dışında dnetimde ama genede arayıp anlatacağım...abimle halledeceğim bu sorunu...

numaranı değiştir canım polise şikayet etmekle tehdit et sevgilinede söyle ilerde duyması daha çok kızmasına neden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…