Ben bu kadına ne deyim, ne yapım

Boşanmış gitmişsiniz, derdi ne? Öküz öldü, ortaklık bozuldu.
Engellemek önünü kesecekse engelleyin. Ama 1 seneden sonra mesaj attığına göre psikopat bir tip. Ben de karakola şikayetçi olurdum. Eline bir tebliğ geçsin, nasıl paçaları tutuşur. 5 sene içinde tekrardan sizi tehdit ederse hapis cezası var.

Engelle gitsin

Attım zaten kavga etmişler, oğlu yapmaz o öyle birşey dedikçe kadın daha çok bağırıyormuş

Üslubunu bozmadan onu tahrik edici mesajlar yaz. Kudurunca sana hakaret etmeye başlar zaten. Sonra git şikayetçi ol. Bu ilk seçenek.
İkinci seçenekse delil bırakmadan randevu ver bir yere, gelince 2 3 kişi kafasını patlatın ama delil bırakmayın.

Kafasını patlatma fikri çok güzel aslında ama gelmez ki zaten aynı şehirde değiliz iki saatlik mesafe var aramızda haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyorum .

Kafasını patlatma fikri çok güzel aslında ama gelmez ki zaten aynı şehirde değiliz iki saatlik mesafe var aramızda haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyorum .
Bir erkek hesabı aç kaynanana mesajlar at iltifatlar vs. Ayartmaya çalış. Uzun sürer sabır ister ama Oltaya düşerse acaip malzeme çıkar.

Oğluna yolla annen rahatsız ediyor diye. Kadın şizofreni olabilir mi acaba

Karıncaya çevirip patlatma mi? Lord voldemort bile yapamaz onu bi kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…