- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Engelle gitsinEski eşimin annesi beni sosyal medyadan bulmuş ve mesaj atmış delimidir nedir anlamıyorum takmış sen oğluma büyü yaptın diye 1 senedir böyle iddia ediyor iftira atıyor bana kocası uyurken gece başkasınla mesajlaşıyor bile demişti, oğlum seni seviyor sen ona ikinciye bişeyler yapmışsın kafamı bozma bende sana yaparım karıncaya çevirir seni patlatırım yazmış bana, evliyken de ayrılmamız için herşeyi yaptı başarılı olduda ama hala 1 sene olmasına rağmen oğlunla kavga ediyormuş benim konum açılınca, mesajı okuduğumdan beri sinir oldum elim, ayağım titriyor bu kadın kötülüğün vücut bulmuş hali gibi, iftira atmasa bu seferde her yerde o kız hiç birşey yapamıyor ne temizlik ne yemek diye konuşuyormuş sağda solda .
Attım zaten kavga etmişler, oğlu yapmaz o öyle birşey dedikçe kadın daha çok bağırıyormuşya ben sanırım oğluna mesajı ss atardım. çok saygılı bir dille, zaten istediği olduğunu, artık yalnız bırakılmak ve hayatıma devam etmek istediğimi yazardım. kadına da şikayetçi olacağımı yazardım.
ama minnoş oğluşuna kesinlikle atardım ya. at at kız. iyice yesinler birbirlerini.
KudursunAttım zaten kavga etmişler, oğlu yapmaz o öyle birşey dedikçe kadın daha çok bağırıyormuş
Üslubunu bozmadan onu tahrik edici mesajlar yaz. Kudurunca sana hakaret etmeye başlar zaten. Sonra git şikayetçi ol. Bu ilk seçenek.Eski eşimin annesi beni sosyal medyadan bulmuş ve mesaj atmış delimidir nedir anlamıyorum takmış sen oğluma büyü yaptın diye 1 senedir böyle iddia ediyor iftira atıyor bana kocası uyurken gece başkasınla mesajlaşıyor bile demişti, oğlum seni seviyor sen ona ikinciye bişeyler yapmışsın kafamı bozma bende sana yaparım karıncaya çevirir seni patlatırım yazmış bana, evliyken de ayrılmamız için herşeyi yaptı başarılı olduda ama hala 1 sene olmasına rağmen oğlunla kavga ediyormuş benim konum açılınca, mesajı okuduğumdan beri sinir oldum elim, ayağım titriyor bu kadın kötülüğün vücut bulmuş hali gibi, iftira atmasa bu seferde her yerde o kız hiç birşey yapamıyor ne temizlik ne yemek diye konuşuyormuş sağda solda .
Kafasını patlatma fikri çok güzel aslında ama gelmez ki zaten aynı şehirde değiliz iki saatlik mesafe var aramızda haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyorum .Üslubunu bozmadan onu tahrik edici mesajlar yaz. Kudurunca sana hakaret etmeye başlar zaten. Sonra git şikayetçi ol. Bu ilk seçenek.
İkinci seçenekse delil bırakmadan randevu ver bir yere, gelince 2 3 kişi kafasını patlatın ama delil bırakmayın.
Bir erkek hesabı aç kaynanana mesajlar at iltifatlar vs. Ayartmaya çalış. Uzun sürer sabır ister ama Oltaya düşerse acaip malzeme çıkar.Kafasını patlatma fikri çok güzel aslında ama gelmez ki zaten aynı şehirde değiliz iki saatlik mesafe var aramızda haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyorum .
Ben işin içinde olmadan bu keyifle iki kilo verdiysem sizi tahmin edemiyorum ahah.Attım zaten kavga etmişler, oğlu yapmaz o öyle birşey dedikçe kadın daha çok bağırıyormuş
Ne yalan söyleyim duyunca hoşuma gittiBen işin içinde olmadan bu keyifle iki kilo verdiysem sizi tahmin edemiyorum ahah.
Gün gelmiş sap dönmüş.
Keyfinize bakın
Bana bak şirret kadın
Beni bir daha rahatsız edersen
Götürtürüm seni merkeze
Öptürtürüm herkese
Yaz yolla engelle bacım
Eski eşimin annesi beni sosyal medyadan bulmuş ve mesaj atmış delimidir nedir anlamıyorum takmış sen oğluma büyü yaptın diye 1 senedir böyle iddia ediyor iftira atıyor bana kocası uyurken gece başkasınla mesajlaşıyor bile demişti, oğlum seni seviyor sen ona ikinciye bişeyler yapmışsın kafamı bozma bende sana yaparım karıncaya çevirir seni patlatırım yazmış bana, evliyken de ayrılmamız için herşeyi yaptı başarılı olduda ama hala 1 sene olmasına rağmen oğlunla kavga ediyormuş benim konum açılınca, mesajı okuduğumdan beri sinir oldum elim, ayağım titriyor bu kadın kötülüğün vücut bulmuş hali gibi, iftira atmasa bu seferde her yerde o kız hiç birşey yapamıyor ne temizlik ne yemek diye konuşuyormuş sağda solda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?