Sizde ki arkdslarda maşallahhhhh hepsi birbirinden marifetli biri kalkar savcılıkta dosyası olur biri çocuk yapar başkasına senin die yutturur mesajlrnz okudum da sizde çok fena birisiniz bence inanın size yazdgm için kalitem sarsıldı siz bi kere iyi bir arkds olsanz bunları yaparken ona öğüt verirdnz veya işte o zaman kocasna sylrdnz çocukta olmdn adam boşams olurdu hem öyle temiz bir adam başına bunlar gelmeden kurtulurdu suan anladigim ne blymsnz sizden daha iyi gideri olmuş ve suan evinde kocsyla mutludur sizde kendinizi paralysnzdr neden ben böyle olmdm die yoksa onca insan size adama yazık katil olur dio yok diosnz çocuk var onun ne suçu var dio napaym diosunz siz çok iyi bir arkds olsanz onun bu karakterszlgnden kendinize gündem yaratck bişey ckrmy calsmzsnz amacınız ne?? Allah a havale 3t brk işte neyin öfkesi bu öyle biriyle arkds olmssn bu normal ondan küfür Yemen mi anormal geldi de bu tavrı aldın midem bulandı sizinle ay cins olduğum için kendim den utandım adamlar isye böyle kadınlar yüzünden masum insanlrda kötü gry