Ben bu kişiye nasıl davranayım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Phoeniixx

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
22
5
6
28
Merhaba iyi akşamlar güzel hanımlar :)
Ben şuan birisiyle konuşuyorum kendisi yurtdısına mal götürüp geriyor yaşı 25 benim 23. Büyük zannetmeyin diye yaş vereyim dedim :) daha önce görüşmedik gelince kısmetse görüşücez. Arıyor beni saatlerce konusuyoruz. Ama bugün mesela biraz soğuktu günaydın yazardı yazmadı. Gün içinde arardı aramadı akşam saatlerinde olduğu yerin bir fotoğrafını attı ondan sonra biraz konuştuk o kadar. Nasıl davranmam gerekiyor acaba? O mesaj attığı zaman mı ben de mesaj atayım. Hiç böyle bir konu açıcağım aklıma gelmezdi ama ben de açtım, hiç görüşmeden inanın hoşlancağım benim de aklıma gelmezdi..

Umarım değecek biridir

Bence bırak o sana yazsın yani o yazdıkça yaz.. Görüşmeden hoşlanmak olabilir. Eğer nasipse saten olur.. Belki işleri vardır morali bozuktur ondan yazamamıştır.. Tanımadan kimseye güvenme bu arada..

Yoğunluğundan kaynaklı olabilir, hemen kişisel algılamayın bence. Genel olarak ilgiliyse böyle şeyleri sorun etmeyin. Bence taktiğe hiç gerek yok. Sesini mi duymak istiyorsunuz hemen arayın, ne yaptığını mı merak ediyorsunuz napıyorsun diye mesaj atın. Kısacası içinizden geldiği gibi davranın :)

Daha önce hiç görüşmemiş olduğunuzu atlamışım söylediklerimi buluştuktan sonraya saklayın hahahaha

Naptın bugün diye sorduğumda bütün gün film izledim, Hollandaya gittim geldim dedi Bi

yuzyuze gorusme olmamiş nasıl guvenmıyorsunuz cıttten soruyorum ya evlıyse. ya sapıksa yada serı katılse insanlara guven olmuyor bu devirde

Adami görmeden nasil hoslandiniz ki? Yani adamdan mi hoslandiniz, birinin ilgisinden mi?
Aşık oldum demedim ki
yuzyuze gorusme olmamiş nasıl guvenmıyorsunuz cıttten soruyorum ya evlıyse. ya sapıksa yada serı katılse insanlara guven olmuyor bu devirde
Yok evli değil, o dedikleriniz de değil ortak arkadaşımız var :)

hiç görüntülü falan konuştunuz mu? nasıl tanıştınız?

Yaz gitsin hayırdır bugün ilgisizsin de .anlarsın zaten konuşma tarzından falan . Ayrıca görmeden de insan hoşlanabilir .eskisi gibi sadece telefonda konuşmak , ya da mesajlaşmak yok.sonuçta saatlerce görüntülü konuşabiliyor insan. Mesela ben bir ara sosyal medyadan biriyle tanışmıştım .ilkgörüntülü konuşmamızda gülüşü o kadar güzeldi ki baya baya hoşlanmıştım içimde kaldı yahu .

Amaaaan ne büyütüyoruz ya. Canın isterse yaz istemezse yazma. O da öyle yapsın. Erkrkler böyle şeylere asla takmaz biz hemen. Sanki dünyanın son erkeği..

Bence "hayırdır bugün ilgisizsin" falan yazayım deme. Çok itici. Sevgili misiniz evli misiniz de adam ilgi göstermek zorunda? Siz ilgili olun.

Doğal ol akışına göre bir kaç gün sıcak davran sonra kendini geri çek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…