Umarım değecek biridirMerhaba iyi akşamlar güzel hanımlar :)
Ben şuan birisiyle konuşuyorum kendisi yurtdısına mal götürüp geriyor yaşı 25 benim 23. Büyük zannetmeyin diye yaş vereyim dedim :) daha önce görüşmedik gelince kısmetse görüşücez. Arıyor beni saatlerce konusuyoruz. Ama bugün mesela biraz soğuktu günaydın yazardı yazmadı. Gün içinde arardı aramadı akşam saatlerinde olduğu yerin bir fotoğrafını attı ondan sonra biraz konuştuk o kadar. Nasıl davranmam gerekiyor acaba? O mesaj attığı zaman mı ben de mesaj atayım. Hiç böyle bir konu açıcağım aklıma gelmezdi ama ben de açtım, hiç görüşmeden inanın hoşlancağım benim de aklıma gelmezdi..
Merhaba iyi akşamlar güzel hanımlar :)
Ben şuan birisiyle konuşuyorum kendisi yurtdısına mal götürüp geriyor yaşı 25 benim 23. Büyük zannetmeyin diye yaş vereyim dedim :) daha önce görüşmedik gelince kısmetse görüşücez. Arıyor beni saatlerce konusuyoruz. Ama bugün mesela biraz soğuktu günaydın yazardı yazmadı. Gün içinde arardı aramadı akşam saatlerinde olduğu yerin bir fotoğrafını attı ondan sonra biraz konuştuk o kadar. Nasıl davranmam gerekiyor acaba? O mesaj attığı zaman mı ben de mesaj atayım. Hiç böyle bir konu açıcağım aklıma gelmezdi ama ben de açtım, hiç görüşmeden inanın hoşlancağım benim de aklıma gelmezdi..
Yoğunluğundan kaynaklı olabilir, hemen kişisel algılamayın bence. Genel olarak ilgiliyse böyle şeyleri sorun etmeyin. Bence taktiğe hiç gerek yok. Sesini mi duymak istiyorsunuz hemen arayın, ne yaptığını mı merak ediyorsunuz napıyorsun diye mesaj atın. Kısacası içinizden geldiği gibi davranın :)Ama bugün mesela biraz soğuktu günaydın yazardı yazmadı. Gün içinde arardı aramadı akşam saatlerinde olduğu yerin bir fotoğrafını attı ondan sonra biraz konuştuk o kadar. Nasıl davranmam gerekiyor acaba? O mesaj attığı zaman mı ben de mesaj atayım.
Naptın bugün diye sorduğumda bütün gün film izledim, Hollandaya gittim geldim dedi BiYoğunluğundan kaynaklı olabilir, hemen kişisel algılamayın bence. Genel olarak ilgiliyse böyle şeyleri sorun etmeyin. Bence taktiğe hiç gerek yok. Sesini mi duymak istiyorsunuz hemen arayın, ne yaptığını mı merak ediyorsunuz napıyorsun diye mesaj atın. Kısacası içinizden geldiği gibi davranın :)
Aşık oldum demedim ki hoşlandım dedimAdami görmeden nasil hoslandiniz ki? Yani adamdan mi hoslandiniz, birinin ilgisinden mi?
Size ne yaptığınızı, gününüzün nasıl geçtiğini sormuyor mu? Orada bitiyor mu muhabbet?Naptın bugün diye sorduğumda bütün gün film izledim, Hollandaya gittim geldim dedi Bi
Aşık oldum demedim ki hoşlandım dedim
Aşık oldum demedim kiAdami görmeden nasil hoslandiniz ki? Yani adamdan mi hoslandiniz, birinin ilgisinden mi?
Yok evli değil, o dedikleriniz de değil ortak arkadaşımız var :)yuzyuze gorusme olmamiş nasıl guvenmıyorsunuz cıttten soruyorum ya evlıyse. ya sapıksa yada serı katılse insanlara guven olmuyor bu devirde
olmayacagınoda soylemıyorsun yasın cok genc ben 25 yasındayım kımseye guvenmıyorum sende guvenme ınsanlar kavun degılkı koklayıp anlayasınAşık oldum demedim ki
Yok evli değil, o dedikleriniz de değil ortak arkadaşımız var :)
Bence "hayırdır bugün ilgisizsin" falan yazayım deme. Çok itici. Sevgili misiniz evli misiniz de adam ilgi göstermek zorunda? Siz ilgili olun.Yaz gitsin hayırdır bugün ilgisizsin de .anlarsın zaten konuşma tarzından falan . Ayrıca görmeden de insan hoşlanabilir .eskisi gibi sadece telefonda konuşmak , ya da mesajlaşmak yok.sonuçta saatlerce görüntülü konuşabiliyor insan. Mesela ben bir ara sosyal medyadan biriyle tanışmıştım .ilkgörüntülü konuşmamızda gülüşü o kadar güzeldi ki baya baya hoşlanmıştımiçimde kaldı yahu .
Doğal ol akışına göre bir kaç gün sıcak davran sonra kendini geri çekMerhaba iyi akşamlar güzel hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?