Ben bu kıza ne yapayım?

Cocuguna gercekten senin adini koyduysa yuh derim.Gercekten ruh hastasiEşine sakın yansitma bencede. Arkadaslik isteginide kabul etme o sizden bilgi almak icin eklemistir kesin hatta engelle.Eger isim vererek kocaniz hakkinda sizinle muhattap olursa onu orada yol hic affetme.Ama üstun körü laf sokuyorsa ortaya sende sok ortaya. AMA Mümkunse bir araya gelmemeye çalış kendi rahatını huzurunu bozma.
Düğün cenaze dışında görmüyorum
Kendisi her fırsatta dibimize girmeye çalışıyor ama eşimin bana olan davranışlarını gördükçe uzaklaşıyor
Uzaktann uzaktan zehirini akıtıyor

Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
''Adam seni sevse kimse aranıza giremezdi ama sana cok uzuldum canimmmm'' diye gicik edemedin mi kizimmmmm :sinirli:

Edemedimmmm diyemedim ya ben onu:KK70:
Bilmiyorum ya o an bi sabır ihsan eyledi rabbim
Koşarak geliyo bu kız zaten bi sonrakine :KK34:

Biraz dizi klişesi gibi düşündüm ama evinize asla asla almayın bu kadını.(Ben pek inanmam ama inanlar var) büyüdür,muskadır,domuzyağıdır veya sağa sola sizi eşinizden şüphelendirecek bir şeyler bırakmaktır... Kıçıkırık muskalar işe yarayacağından değil ama niçin huzurunuz kaçsın.Olur mu olur yani vallahi evlenip üstüne çocuk sahibi olmuş kadının takıntısının devam ettiğini okuyunca ürperdim.
Normal değil durumu ama tam nedir anlayamıyorum
Yani yaptığı şeyler normal kıskançlık vs de değil
Kendine daha fazla zarar veriyorda ne zaman akıllanacak diye bekliyorum

Biraz dizi klişesi gibi düşündüm ama evinize asla asla almayın bu kadını.(Ben pek inanmam ama inanlar var) büyüdür,muskadır,domuzyağıdır veya sağa sola sizi eşinizden şüphelendirecek bir şeyler bırakmaktır... Kıçıkırık muskalar işe yarayacağından değil ama niçin huzurunuz kaçsın.Olur mu olur yani vallahi evlenip üstüne çocuk sahibi olmuş kadının takıntısının devam ettiğini okuyunca ürperdim.

Hamile diye duruyorum ya inan ki
Şu çabayı okumaya falan harcasa prof olmustu

Sadece o kıza değil kv ye de bir şey yapmak lazım!

Facebook da bol bol mutluluk fotoğraflarınızı paylaşın, aynı ortama girince eşinizle mutluluğunuzu gözüne gözüne sokun, öyle değil böyle gıcık edilir mesajını verin.
Acınası halde kadın.
Yine densizlik ederse haddini sakin sakin bildirin :)

Biraz uzun şimdiden affınıza sığınıyorum
Konudaki dövülesice kızın adı melek olsun

Melek çocukluğundan beri eşime aşık olan uzaktan akraba

Aileler bu durumu biliyorlar
Biz eşimle tanışmadan önce aileler ille bi konuşun diye baskı yapmışlar
Bunun sonucunda eşim en sonunda tamam demiş
Birisi ailelerle birisi kuzenlerle sonuncusu bi cafe de başbaşa olmak üzere üç kez görüşmüşler
Sonunda eşim olmayacağını hem ailelere hem kıza anlatmış konu kapanmış
Eşim bana bahsetmişti bizimkiler boşboğazdır benden bil böyle böyle birşey var diye
Benim zaten umrumda olmadı
Takılmam böyle şeylere
Daha sonra pek sevgili kayınvalideciğim her fırsatta
melek olsaydı
melek şöyle yapardı
melek bunu pek severdi
gibi konuşmalarla kızdan nefret etmeme sebep oldu
Eşim susturdu sağolsun tam bitti dedim
Kızla bir kez aynı ortamda bulunduk
Biz evlendıkten sonra bir ay içerisinde evlendi kendisi
Biz yanyana geldiğimizde hamileydi
Eşimin çok sevdiği bir kız ismi var herkez bilir kızım olsun şunu koyucam der bununla ilgili muhabbet dönünce
Kıza bir başkası ismini ne koyacaksın dedi
Bana bakarak eşimin sevdiği ismi söyledi
Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
La havle deyip uzaklaştım
Bi saat önce sosyal medya hesabından biri eklemiş
Önce tanıyamadım bakınca anladım o
İsminin altına iki çocugunun adını yazmış
İkinci isim benim adım
Denk gelmiştir diyeceksiniz
Mümkün değil iki tane adım var ikiside hala pek bilinen isimler değil
Çirkefleşmenin vakti geldimi
Ben şimdi bu kıza ne yapayım

Edit;Bu cahil cüheylanın biri 14 aylık diğerinin doğmasına bir ay kalan iki çocuğu var
ay cik iyi ya. bu sitede hergun daha ilginc konuyla karsilasiyorum. benim esimin kuzeni de esime asikti asikmis ama bukadar sorun olmadi valla. ya ben olsam hicccc kaale almam kendi camurunda terbiyesizliginde bogulsun dursun. arkadasligini da kabul et hayatiniza bakip dursun. boyle insanlara laf anlatirsan sen kaybedersin bosver gitsin...

Annemin yıllarca çektiği babamın eski sevgilisi geldi aklıma, birbirlerini çok sevmişler kızın babası vermemiş (kız akraba) babamda annemle evlenmiş, eski sevgilisi çocuklarına annemin babamın ve benim adımı vermiş daha sonra eşi öğrenince annemin babamın adını değiştirmiş benim ismim kalmış rakip firmada pardon eski sevgilinin kızında:KK45: Eski sevgilinin eşi vefat edince bu yine sardı babama kıyametler koptu ama kadın arsız bir şey akraba olmanın bütün pisliğinden faydalandı yıllarca, hatta bir kez anneme şaka yolu ile sana kuma gelicem bile demişti. Biz baya bi sorun çıkarınca şükür eski sevgili uzak durmaya başladı kurtulduk ailecek o kadından

Babanızın adını vermesini anlarım da annenizin adını vermesi çok ilginç.
Ruh hastası :D

Bana çok inandırıcı gelemediniz kusura bakmayın yani. Ne tesadüf sizin yanınızda ismi ne olacak diye soruyorlar. Nereden biliyor eşinizin çocuğuna koyacağı ismi her yerde bas bas bağırmıyordu eşiniz herhalde çocuğum kız olursa bu ismi koyacağım diye. Ayrıca ne çabuk 2 çocuk yapmış daha sizin çocuğunuz yokken arada 1 ay varlken evliliğinizde. Sizin isminiz ne alaka onu da anlamadım size gıcık oluyorsa neden sizin isminizi çocuğunuza koysun. Neden hesabına sizin isminizi yazmış hiçbirşey anlamadım. Kabul etmezsiniz olur biter. Ortada bir şey yok kız evlenmiş çocuğu olmuş eşinizin ilgisi alakası yok görüştüğünüz yok.

Hala kabul etmedim öylece duruyor bakalım ama böyle durmaz o bi hamle daha yapar
Yapsın dursun siz efendiliğinizi bozmayın. seviyesi belli anlattıklarınızdan hiç inmeyin o seviyeye sizin yüzünüze karşı açık net bir şey söylerse ima etmeden o zaman sakince cevap verirsiniz belli ki sizi delirtmek amacı. yoksa hangi aklı selim evladına eşinizin istediği ismi koyar. vicdan ilede alakalı çünkü evlenmiş kocası var nasıl bir haksızlık yaptığını önemsemeyen biri.
biri vardı bana bir sürü iftiralar atan beni bilen kimse inanmamıştı hiç saldırmadım o kişiye hesap bile sormadım Allah a havale ettim . gün geldi sokak ortasında yoluma çıktı ağlaya ağlaya özür diledi insanları umursamadan af diledi yine kendi düştü rezil oldu . faceden ekledi sarmak için taciz etmek için ne engelledim nede isteiğine yanıt verdim ortak tanıdıklara ekledim kabul etmiyor silmiyorda kendim ettim buldum beni affetmesi için aracılık yapın diyormuş.
yani demem o ki gün geliyor devran dönüyor . ve şuna inanıyorum . biri bir insana haksız yere sataşsa karşı taraf efendice cevap verdiği halde devam etse haklı olan kişi sessiz kalsa gerçekten ALLAH devreye giriyor ve vekil oluyor kuluna

Bence hiç umursamayın yokmuş gibi davranın ve onunla aynı ortamlarda bulunmayın eşimiz de bulunmasın
Gereksizin biri aramıza girdi derken kimse duymadı mı bunu sizden başka, evlenmiş çocuğu olmuş bu nasıl laf

Bana çok inandırıcı gelemediniz kusura bakmayın yani. Ne tesadüf sizin yanınızda ismi ne olacak diye soruyorlar. Nereden biliyor eşinizin çocuğuna koyacağı ismi her yerde bas bas bağırmıyordu eşiniz herhalde çocuğum kız olursa bu ismi koyacağım diye. Ayrıca ne çabuk 2 çocuk yapmış daha sizin çocuğunuz yokken arada 1 ay varlken evliliğinizde. Sizin isminiz ne alaka onu da anlamadım size gıcık oluyorsa neden sizin isminizi çocuğunuza koysun. Neden hesabına sizin isminizi yazmış hiçbirşey anlamadım. Kabul etmezsiniz olur biter. Ortada bir şey yok kız evlenmiş çocuğu olmuş eşinizin ilgisi alakası yok görüştüğünüz yok.
İnanıp inanmamakta özgürsünüz
Aynı ailedeyiz
Evet eşimin o ismi sevdiğini herkez bilir
Herkez iki yılda çocuk yapmak zorunda diye bir kaidemi var? O yapmış ben yapmadım benim tercihim

Yapsın dursun siz efendiliğinizi bozmayın. seviyesi belli anlattıklarınızdan hiç inmeyin o seviyeye sizin yüzünüze karşı açık net bir şey söylerse ima etmeden o zaman sakince cevap verirsiniz belli ki sizi delirtmek amacı. yoksa hangi aklı selim evladına eşinizin istediği ismi koyar. vicdan ilede alakalı çünkü evlenmiş kocası var nasıl bir haksızlık yaptığını önemsemeyen biri.
biri vardı bana bir sürü iftiralar atan beni bilen kimse inanmamıştı hiç saldırmadım o kişiye hesap bile sormadım Allah a havale ettim . gün geldi sokak ortasında yoluma çıktı ağlaya ağlaya özür diledi insanları umursamadan af diledi yine kendi düştü rezil oldu . faceden ekledi sarmak için taciz etmek için ne engelledim nede isteiğine yanıt verdim ortak tanıdıklara ekledim kabul etmiyor silmiyorda kendim ettim buldum beni affetmesi için aracılık yapın diyormuş.
yani demem o ki gün geliyor devran dönüyor . ve şuna inanıyorum . biri bir insana haksız yere sataşsa karşı taraf efendice cevap verdiği halde devam etse haklı olan kişi sessiz kalsa gerçekten ALLAH devreye giriyor ve vekil oluyor kuluna
Sanada geçmiş olsun gerçekten
Manyak çok
Sağol yorumların için :KK200:

Bence hiç umursamayın yokmuş gibi davranın ve onunla aynı ortamlarda bulunmayın eşimiz de bulunmasın
Gereksizin biri aramıza girdi derken kimse duymadı mı bunu sizden başka, evlenmiş çocuğu olmuş bu nasıl laf
Kuzenler vardı aslında ama kimse pek muhattap olmak istemiyor
Bir kez amcamız uyardı o kadar

kıza acıdım. yazık ya tüm hayatını başkasını kıskanarak geçiriyor.

ben olsam napardıımm ? kocamdan bahsederdi ayy gecen bana şöyle bir süpriz yatı , şunu aldı , şöyle sözler söyledi diye . kudurturdummm

kız zaten bu tavırlarıyla kendi yuvasını yıkma aşamasında izin verme seninkini de yıkmasına olan sana olur sevinen o olur. görmezden gel demiyorum bir ortamda böyle laf sokuyorsa kafanı çalıştır ağzının payını ver utandır milletin yanında iki çocuğu var madem adam gibi duracak. internetten falan da engelle amacına ulaşamasın. sende onun gözü önünde kocana kur yap kalsın öyle terbiyesiz. burda var ya en çok o kadının kocasına ve çocuklarına üzülüyorum. Allah göstermesin

bir de gitmiş çocuğuna o ismi koymuş ay getirin şu kadını biz yolalım valla sinirlendim banı yapıştıracaklar şimdi

ay bu kadar iğrenç, karaktersiz birini yerinizde olsam assssla ciddiye alıp tartışmaya girmezdim. Evlenmiş kocasından çocuğu var karnında utanmadan milletin içinde ''benim için özel bi anlamı var gereksizin biri aramıza girdi'' falan demek çok pardon ama ben fa*şenin önden gideniyim demek çünkü en arsız insan bile bu kadar ulu orta konuşmaya U-TA-NIR. hadi bekar olsa dicem neyse evli hamile bilmemne ŞOK yani Allah ar edep nasib etsin böyle tiplere tiksindim kadından resmen oturduğum yerde.

Back
X