Ben bu kıza ne yapayım?

Cocuguna gercekten senin adini koyduysa yuh derim.Gercekten ruh hastasiEşine sakın yansitma bencede. Arkadaslik isteginide kabul etme o sizden bilgi almak icin eklemistir kesin hatta engelle.Eger isim vererek kocaniz hakkinda sizinle muhattap olursa onu orada yol hic affetme.Ama üstun körü laf sokuyorsa ortaya sende sok ortaya. AMA Mümkunse bir araya gelmemeye çalış kendi rahatını huzurunu bozma.

Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
''Adam seni sevse kimse aranıza giremezdi ama sana cok uzuldum canimmmm'' diye gicik edemedin mi kizimmmmm :sinirli:

Görmezden gel bence en büyük ceza o olur. dikkate almadığını hiç umrunda olmadığını bilsin

Kızlar 17 sayfayı okumadım ama çocuğuna konu sahibinin ismini mi koymuş??
Beni aydınlatııın
He bir de şöyle bir şey var mesela.
Bir kızım olursa Allah kısmet ederse adını Selin koymak istiyorum ben.
Ama eşimin eski sevgilisinin ismi.
E bu duyarsa ahhh eski sevgilim x çocuğuna benim ismimi koydu diye düşünebilir.
Halbuki alakası yok. Belki kadın o ismi çok beğenmiştir.

Senin ismini niye koysun yahu kasıtlı, kadın fantezi mi yapıyor?

ay beynim yandı benim :) şimdi siz bununla ilk karşılaştığınızda ilk kızına hamileydi ve eşinin istediği ismi verdi
şimdi ikinciye hamile ona da senin adını mı verdi :) ay bırak kız namın yürüsün ne güzel :)

bu arada bir şey daha şimdi bu kadının bir kızı var 4 aylık - ikincisini de 1 ay sonra doğuracak nasıl oluyor ?
doğum yapar yapmaz hamile kaldı diyelim ki, 4 aylık hamile olması lazım, bir matematik hatası var ama nerede ?
Canım ilk kısım doğru aynen öyle
İkinci kısım benım hatam 14 aylık yerıne 4 aylık yazmışım

Kızlar 17 sayfayı okumadım ama çocuğuna konu sahibinin ismini mi koymuş??
Beni aydınlatııın
He bir de şöyle bir şey var mesela.
Bir kızım olursa Allah kısmet ederse adını Selin koymak istiyorum ben.
Ama eşimin eski sevgilisinin ismi.
E bu duyarsa ahhh eski sevgilim x çocuğuna benim ismimi koydu diye düşünebilir.
Halbuki alakası yok. Belki kadın o ismi çok beğenmiştir.

Senin ismini niye koysun yahu kasıtlı, kadın fantezi mi yapıyor?
Niye koydu ne düşündü inan bilemiyorum
İlk çocuğuna eşimşn en sevdiği ismi verdiğini iğnelemeden söylese inan hiç aklıma gelmezdi ki o şekilde söylemesine rağmen tepki vermedim önemsemedim
İkinci çocuğuna benım adımı verip gözüme soktu resmen
Birde sağda solda konuşmalarını bildiğim için sinirlendim
Senin koyman gayet normal bir art niyet yok sonuçta

benim kv böyle birsey dicek kapısına gitmezdim dahada böyle konusurken sert bir dille uyar kvni hala yepmaya devam ediyorsa sınırını koymalısın bence o kadından çok kv önemli sonuçta onu daha çok görüyorsun bence o birazda kvden yüz buldu için böyle yapabiliyor kv senin yanında olsa bu kadr olmazdı bence canım rabbim yardım etsin
Amin canım sağol
Kayınpederim melek gibidir onun hatrına gidip geliyorum
Eşim cevap olayını bana bırakmıyor sağolsun

aa ciddi hastaymış bu kadın ya.
eşi bu takıntısının farkında mı ki.
kv çok ayıp etmiş iyi sabretmişssin.
evet uzak durmak en iyisi de bu kadına bir dur diyen yok mu ya.
siz evlisiniz kendi evli çocuklu.
ailede hiç uyaran yok mu bunu.
mesela nasıl diyebiliyor gereksizin biri araya girdi diye.
bu ne cüret bu ne terbiyesizlik.
anne babası filan yok mu bunun
Eşim oldukça fazla dur diyor aslında kv ye
Amcamız kızmış bu yaptığın ne senin böyle edepsizlik olmaz falan diye

Yok artık ya
Bir yere kadar görmezden gelmek iyide
Sanırım sabrımı sizin kadar yettiremezdim
Eşine karının ağzının tut diyiverirdim gibi geliyor, bilemedim şimdi
Yanlış mı yapıyorum bılmıyorum ama doğum yapmasını bekleyip ağzının payını bi şekilde vermeyi düşğnüyorum

Hamileye neden saygı duyuluyor? Hem de terbiyesizlik yapmasına ragmen.
Kediler köpekler de hamile kalıyor.
Öyle tabiki ama
Günahsız bir can o
Bu kız dengesizin teki kendini sağa sola atar bişey yapar
Çocuğa kıyamam

Ben bu konularda şirettinde şirreti olduğum için davranışım daha farklı olur. :KK11:
Asla insan yerine koyup muhattap olmam. O kim ki yanıt verme zahmetine gireyim?
Bu arada sakinliğimle bir kişiyi sinir krizine sokmuşluğum var :KK70:
Ben olsam öncelikle isteği ne silerim ne kabul ederim. Gördü mü istek, gitmedi mi, takmıyo mu diye düşünüp dursun manyak...
Sonra onunla olduğum yerlerde kocamın yanına otururum laf soktuğunda elini tutarım başımı eşimin omzuna koyarım vs.
En güzel kudurtma yöntemi.. :rolleyes:
Zaten kaynananında huyu bozukmuş kusura bakma yok melek öyle melek böyle.. :ukala:
Bana gelicek ki böyle kaynana heheytt ben yedirmem kocamı :KK71:
Bu arada bende mi manyaklık var böyle durumlarda eşime çatmak yerine daha çok sırnaşasım öpesim falan gelir. Onu alma beni al hesabı içgüdüsel olarak..

Kız kahkaha attım ahahah mizacı tam ben ya :KK70:
Şimdiye kadar bunu yaptım canım ama bu kız gittikçe level atlıyor

-Mavi -Mavi piskolojisi bozuk o kızın . en güzel deli etme yöntemi sessizliktir. faceden eklemeyin bir şey yazmayın orda öylece sizi eklemiş olarak kalsın aynı ortamda olursanız da kendi rahatsızlık duyar sallayın :) orda öylece dursun dursun kudursun :) gıcık olurum öyle tiplere
Hala kabul etmedim öylece duruyor bakalım ama böyle durmaz o bi hamle daha yapar

Biraz dizi klişesi gibi düşündüm ama evinize asla asla almayın bu kadını.(Ben pek inanmam ama inanlar var) büyüdür,muskadır,domuzyağıdır veya sağa sola sizi eşinizden şüphelendirecek bir şeyler bırakmaktır... Kıçıkırık muskalar işe yarayacağından değil ama niçin huzurunuz kaçsın.Olur mu olur yani vallahi evlenip üstüne çocuk sahibi olmuş kadının takıntısının devam ettiğini okuyunca ürperdim.

Ben olsam konusurdum.normal muhabbet eder uygun bir yerde de onu düşünüyormuş adı altında laf sikardim "ya beni niye ekledim şimdi ben kocanla resimlerini eklicem buraya sende gorup üzüleceksin niye kendine eziyet ediyorsun iki caninla yazık sana" gibisinden

Ben kadina da çocuklarına da acıdım. Çok zavallı bi durumda.

Bence hiç bisey yapmanıza gerek yok. Yeterince zavallı bi durumda zaten. Zaten onun istediği tek sey sizinle münakaşada bulunmak. Belli ki bu onu daha da kamçılayacak. Sağda solda sizin hakkınızda ileri geri konuşmaktan cekinmeyeck çünkü artık resmen düşman olacaksiniz. Belki de siz onu delirttikce acısını küçücük çocuklardan çıkartacak.

Şöyle aklı başında, ne yaptığını bilen, sinsi, eşinizin de dikkatini çekme ihtimali olan biri olsa farklı düşünürdüm. Ama bu kadın çok zavallı, hasta, manyak.

Yerinizde olsam hiç bir sekilde muhattap olmazdım. Zamanla istediğini alamayacağını anlayacaktir. Umarım kendine ve çocuklarına zarar vermeden bu süreci atlatır.
Aslında bu kadar hırs yapmasının sebebi şu
Eşim aşık olmadan kesinlikle evlenmeyi düşünmediğini ve evleneceği insanın kendi nezdinde mükemmel olacağını falan söylemiş
Biz ilk görüşte aşık olduk
Hala öyleyiz çok şükür
Eşimin aılesı benım aılem yetısme tarzımız oldukça farklı
Eşimin ailesinde kızlar okumuyor küçük yaşta kapanıyor baskı ile büyüyor vs
Melekde onlardan biri
Ailesi daha doğrusu annesi karşı çıktı beni öğrenınce
Kendi ailelerine uygun birini istediler
Eşimin babası ve benım babam destekledi sağolsun
Ben ailemden çok uzak bir şehırde unı okudum
Çift yuksek lısans yapıyorum
Onlara göre açığım vs
Benim eşime yakışmadığımı düşünüyor kendisi
Her fırsattada bi yolunu bulup kendince birşey yapıyor

Bir tane ruhunu hastası bana da denk geldi ki bir de aynı sokaktayız.
Dövme ağzını burnunu kırıp,saçından sürükleme hayallerim hala var.

Faceden takip ettiğini de anladım.
Sonra eşimle her fotoğrafımı sarılırken eğlenirken,herkese açık yaptım.Kudurdu durdu.
En son yolda denk geldi Bende direkt eşimin eline yapıştım mutlu mutlu yürüdük.
Eve gelince burnumdan çok soludum ama o kadına onu taktığımı hiç hissettirmedim.
Ben bunu dolaylı yoldan yapmıs oluyorum kendı ıstegımle degıl ama akraba oldugu için ortak kısıler var onlardan sık sık girip bakıyormus
Eşim fotoğraf atar özel günlerde şiir yazar bs hepsini görüyor

Annemin yıllarca çektiği babamın eski sevgilisi geldi aklıma, birbirlerini çok sevmişler kızın babası vermemiş (kız akraba) babamda annemle evlenmiş, eski sevgilisi çocuklarına annemin babamın ve benim adımı vermiş daha sonra eşi öğrenince annemin babamın adını değiştirmiş benim ismim kalmış rakip firmada pardon eski sevgilinin kızında:KK45: Eski sevgilinin eşi vefat edince bu yine sardı babama kıyametler koptu ama kadın arsız bir şey akraba olmanın bütün pisliğinden faydalandı yıllarca, hatta bir kez anneme şaka yolu ile sana kuma gelicem bile demişti. Biz baya bi sorun çıkarınca şükür eski sevgili uzak durmaya başladı kurtulduk ailecek o kadından
Yuhh artık
O duruma gelse bende hanımefendi çizgimden çıkarım artık
İçimdeki çingene bağlanırım:sopa:
O kadınada sinir oldum
Kökü kuruyasıcalar:kusmuk:

Sen ne yapacaksin kadin Ahlaksizin tekiymis evlenmis hala sana ve kocana pislik yapma pesinde yazik kocasina valla. Ben uzak durun ve gormezden gelin o sosyal medya islerinede pek girmeyin eklersede silin bloke edin kendinizde size siddetle tavsiyem ozel hayatinizi aile arasinda bile olsa ulu orta paylasmayin konusmayin , sosyla medyada herhangi birsey paylasmayinda. Kiz sizden goremese illa sizde ekli bir akrabasi vardir. Boyle manyaklara lafda anlatilmaz siz olay cikardiginizla kalirsiniz sonucta evliymis kocasinada yazik bana iftira atiyorlar dese nasil kanitlayacaksin? O aileden sen gelinsin kocan seni desteklese bile pisl;ik zihniyetli kisiler olayi anlamaz seni kiskanclikla suclarla, Kv denden pay bic sen evlenmis gelini olmussun hala terbiyesizce melek de melek diyor. Hangi ahlaka vicdana sigar ki bu ?
Kv hariç herkez benım tarafımda aslında
Sık sık hakkımda konustugu için daha ben duymadan sen ona uyma kızım galan dıye uyarıyorlar
Şimdiye kadar hıc muhattap olmadım
Sabretmeye çalışıyorum şimdilik

Benzer aile içi yakıştırmayı bende yaşadım bu kadar ileri değildi tabi ama önerim eşinle arana bu konuyu asla sokma lafını etme aksine Gül geç sen kovanları muhabbetini gösterdikte daha çok kurdurur demekki evliliğinde çok mutsuz ki aklı hala nerelerde. Sırf seni gıcık etmek için yapıyor sen gülerek umrunda olmadığını göstereceksin ve gerçekten kafana takma canım kocana odaklan kendi ilişkine bak.
Eşimle bir sorunumuz yok çok şükür
Ben arada hormonlara kendımı bırakıp efelenıyorum :KK53: eşim gülüp geçiyor

Ablacım bunun niyeti belli seni sinirlendirmek ve eşine ailesine karşı seni yanlış tanıtmak.. Utanmıyo bu insanlar, iki taraf da evlenmiş HER ŞEY bitmiş uzatmanın ne anlamı var? Yalnız bu arada kocana da dikkat et. Mesaj atar arar falan adamın aklını alır. Kocan seni seviyor sağda solda gözü yok belli. Ama bu kadına güven olmaz. Erkektir gözü kayar aklı kalır korkulur öyle kadınlardan. Senin kocan bir şey yapmazsa kadın bu özgüveni nerden bulacak?
Eğer uzatırsa o zaman çirkefleş git olay çıkart altına al kadını. Bunlar susmaktan çok fazla anlamaz çünkü. Şimdilik akışına bırak.

O yönden içim rahat canım dünyada bi o kalsa kendini patlatır eşim:confused:
Şimdilik sakin sakin bekliyorum bir sonraki hamlesinide merak ediyorum gittikçe çılgınlaşıyor:KK70:

Back
X