- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Eşime hala aşık kendi eşide biliyor üstelikBen bu cümleden sonra saçına yapışmıştım net.
O ne hadsiz bi kadınmış yahu hamileyken bile aklı nerelerde.
Adamda nasıl bir adamsa anlayışla karşılıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime hala aşık kendi eşide biliyor üstelikBen bu cümleden sonra saçına yapışmıştım net.
O ne hadsiz bi kadınmış yahu hamileyken bile aklı nerelerde.
Baslarim onun hamileligine bizde hamileyiz kuzum elin adamlarina kur mu yapiyoz hic dinlemezdim o agzini yirtardimTek saygım hamile olmasına inan yoksa tutamıycam kendimi
Şuan aklı selim düşünemediğimden buraya danışayım dedim
28 yaşındaKaç yaşında bu bayan? Böyle insanlar aramizda mi yaşıyor?İnsan gerçekten hayret ediyor. Kesinlikle tepkisiz kalın derim. İsteği de kabul edin takip edip dursun
![]()
Kk ablam doğru söylüyosunda sustukça azıyo sanki bu![]()
Eşime hala aşık kendi eşide biliyor üstelik
Çocuk üretsin yeter diye düşünmüş galiba, ilginç.Eşime hala aşık kendi eşide biliyor üstelik
Dur kız gaza getirme beniBaslarim onun hamileligine bizde hamileyiz kuzum elin adamlarina kur mu yapiyoz hic dinlemezdim o agzini yirtardim
biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacakkusura bakmayın son kısmı anlamadım.
bu kızın iki tane çocuğu var ve çocuğunun birine sizin adınızı mı vermiş?
Tek saygım hamile olmasına inan yoksa tutamıycam kendimi
Şuan aklı selim düşünemediğimden buraya danışayım dedim
HaklısınAma hani o " la havle" çektiğin kısım var ya ; orda bozmanın zamanıymış .
Ben olsam orada bahsettiği kişi ben değilmişim gibi salağa yatıp , yapıştırırdım cevabı .
Bir daha yüz yüze aynı densizliği yaparsa , o zaman konuş.
Şimdi bi tek sen misin o isimdeki falan der aklı sıra seni takıntı ile suçlar
Anlayamadım ben,4 aylık çocuğu varken 2.çocuğunu 1 ay sonra nasıl doğuruyor ki?Dur kız gaza getirme beni
biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacak
Kulucka makinasi sürtük daha kocana mi sulaniyo colugundan cocugundan utansin yelloz kesin döverdim üstüne onun adini anan kaynanamin da dilini koparirdim aaaa tutmayin beni kim bu kari ben yolacam onuDur kız gaza getirme beni
Anaaaa dogru soyluyon ya laaa hic dusunemedim bunu gozum donduAnlayamadım ben,4 aylık çocuğu varken 2.çocuğunu 1 ay sonra nasıl doğuruyor ki?![]()
Haklısın
Zaten hiç tepkı vermeden duramayacağım
İlk fırsatta birşey yapmam lazım benim buna
Eşime çatmayım bu manyak yüzünden
Dur kız gaza getirme beni
Seytan da bi melekBi de kıza melek adını takmışsınız![]()