Ben bu kıza ne yapayım?

Aynı ailedeyiz
O kızla eşim akraba olduğu için çok ortak tanıdık var
Bi kuzenimizle yakınlar
Benim için melek önemli zamanla unutur şimdi nasıl istiyorsa öyle davransın diyormuş eşi
Bena anlam veremedim ama
Durum bu
O zaman kocası da dangalakmış.. Aşka bak:kusmuk:

Oğlu olsa da eşinizin adını koysa anlarım hadi ama sizin adınızı vermek öyle saçma ki.. Sizden nefret ediyor olması lazım sonuçta..

Valla karşınızda bir manyak var. Ama zararsız, kendine eden, rezil bir insan var.
O yüzden hiç umursamayın, daha çok bozulur.
Kendisine malzeme vermeyin, en azından net ortamında vermeyin..

Kolay gelsin :halay:

Fikrim şudur; hırsı ve kıskançlığı uğruna insanlara zarar veren, ve aynı sebepten eşini, yavrusunu ve karnındaki yumurcağı umursamayan bir insana lafım yoktur.

Sizin de olmasın. Onun acizliğine gülün geçin.

Allah ıslah etsin.

Ben olsam beni eklediği hesaptan direk engellerdim.
Hatta arkadaş ekle seçeneğini de kaldırın bence kimse eklemesin sizi mesaj falan da atamasın.
Çünkü ne kadar muhatap olursanız o kadar önemsiyo görünürsünüz ve seviye de giderek düşer.
Zaten eşiniz sizi tercih etmiş bu onun için büyük bir yıkım bu acı ona yeter de artar.
Mümkünse yüz yüze de gelmeyin gelirseniz de asla muhatap olmayın ha gene laf mı soktu o zaman siz de altta kalmayın tabi sert bi dille uyarın.
Bi de kv bu kızdan bahsederse de onu da uyarın bence adam akıllı yaptığı ayıp çünkü.

Böyle birini bizzat tanıyorum. Kendisinden 10 yaş küçük arkadaşımla kafayı bozmuştu. 8-10 sene falan koştu çocuğun peşinden. Evlerinden çıkmıyordu. Pahalı hediyeler falan. Ailesine sevgili imajı yaratmaya çalışıyordu arkadaşım abla diyordu. Daha önce de arkadaşımın kuzeninin sevgiliymiş. Çok yakın akraba olduğu için aile bir şey de diyemiyordu.
Çocuk evlendi. Hâlâ aynı.

Bir gün arkadaşım, eşi, ben ailesinin evinde otururken geldi. Sohbet ederken en küçük erkek kardeşini sordu ortama. Arkadaşımın kız kardeşi de hanımefendi ısrarla irdeleyince "Niye bu kadar merak ettin x abla? O senin yaşıtın sayılmaz ama sen bizim aileye girmeyi kafaya taktın galiba. Kalan son boş kontejanda kardeşim tabiî. " dedi. Tamam fena bozdu ama hâlâ hatırladıkça gülerim. Hiç sallama. Hayal dünyasında yaşamaya devam etsin.

İki isminizi birden mi koymuş bu arada?

canım bence konusmaya bıle tenezzul etme
onun amacı senı kotu duruma dusurmeye calısmak
tartısma ortamına sokmak

hıc umursama karaktersızın onde gıdenı ne muhattap olucaksın kı
ben senın yerınde olsam engellerım dırek tanımadın engelledın
ınan bu onu daha cok kudurtur asla tahrık edemesın senı kendısı cırkınlessın dursun
Canımmm:KK200:
Doğum yapana kadar zaten dokunamam ne ruhen ne fiziken
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bu sinirle haksız yere eşimi kırmakda istemiyorum

İsteği kabul edin hergün eşinizle güzel güzel fotoğraflarınızı paylaşın kudursun sessiz kalmak daha da çıldırtır böyle hadsizleri edepsiz kadın ya sinir oldum valla :KK62:
Durdukça level atlıyor zaten manyak sonra ne yapacak kestiremiyorum:KK53:

Böyle birini bizzat tanıyorum. Kendisinden 10 yaş küçük arkadaşımla kafayı bozmuştu. 8-10 sene falan koştu çocuğun peşinden. Evlerinden çıkmıyordu. Pahalı hediyeler falan. Ailesine sevgili imajı yaratmaya çalışıyordu arkadaşım abla diyordu. Daha önce de arkadaşımın kuzeninin sevgiliymiş. Çok yakın akraba olduğu için aile bir şey de diyemiyordu.
Çocuk evlendi. Hâlâ aynı.

Bir gün arkadaşım, eşi, ben ailesinin evinde otururken geldi. Sohbet ederken en küçük erkek kardeşini sordu ortama. Arkadaşımın kız kardeşi de hanımefendi ısrarla irdeleyince "Niye bu kadar merak ettin x abla? O senin yaşıtın sayılmaz ama sen bizim aileye girmeyi kafaya taktın galiba. Kalan son boş kontejanda kardeşim tabiî. " dedi. Tamam fena bozdu ama hâlâ hatırladıkça gülerim. Hiç sallama. Hayal dünyasında yaşamaya devam etsin.

İki isminizi birden mi koymuş bu arada?
Aa tek değilmiş bu manyak demek
Evet iki ismimi birden
Sıralarını değiştirmiş sağolsun:KK70:

O zaman kocası da dangalakmış.. Aşka bak:kusmuk:

Oğlu olsa da eşinizin adını koysa anlarım hadi ama sizin adınızı vermek öyle saçma ki.. Sizden nefret ediyor olması lazım sonuçta..

Valla karşınızda bir manyak var. Ama zararsız, kendine eden, rezil bir insan var.
O yüzden hiç umursamayın, daha çok bozulur.
Kendisine malzeme vermeyin, en azından net ortamında vermeyin..

Kolay gelsin :halay:

Sağol canım buradan destek alıcam artık
Zira ruh sağlığıma zarar veriyorlar:KK11:

Canımmm:KK200:
Doğum yapana kadar zaten dokunamam ne ruhen ne fiziken
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bu sinirle haksız yere eşimi kırmakda istemiyorum
esının hıc kabahatı yok
hıc kafana takma bence
terbıyesız ınsanla ugrasılmaz senın edebıne yazık olur bosver
bence hıs esıne bu konuyu hatırlatma bıle ustunu ort gıtsın cunku ortada sorun bıle yok
densız hadsız kadının tekı

esının hıc kabahatı yok
hıc kafana takma bence
terbıyesız ınsanla ugrasılmaz senın edebıne yazık olur bosver
bence hıs esıne bu konuyu hatırlatma bıle ustunu ort gıtsın cunku ortada sorun bıle yok
densız hadsız kadının tekı
Bi söylenecek oldum da olmadı
Bırak şu gerizekalıyı bu konuya ayıracak vaktimize yazık dedi gitti

ben olsam saç baş dalardım :KK30: tabii sen öyle yapma. ama sabır gerekir.
gerizekalı ben bile sinirlendim Allah sana sabır versin bacı

ben olsam saç baş dalardım :KK30: tabii sen öyle yapma. ama sabır gerekir.
gerizekalı ben bile sinirlendim Allah sana sabır versin bacı
Sağol canım
La havle la havle gidiyorum bakalım :deli:

Kulucka makinasi sürtük daha kocana mi sulaniyo colugundan cocugundan utansin yelloz kesin döverdim üstüne onun adini anan kaynanamin da dilini koparirdim aaaa tutmayin beni kim bu kari ben yolacam onu:KK70:
Hem iş hem telden girdiğimden yeni gördüm ben bunu:KK45:
İşte içimdeki llina :KK70:

Back
X