ben bu kizdan nasil kurtulacagim

Ben kiza kac kere agzima geleni saydim ve esime anlattim esim bana hak verdi ama dedigim gibi kiz rtik zaten giremiyor benim evime yaklasik 1 senediralmiyorum ama disarisi var ve en esimin her attigi adimi takip edemwm. ama ona bana yaptiginin aynisiyaosam mi diye düsünúyorum. uydurmadan bi kanka bulcaksinbakalim nasil karsiliycak

tabi tabi sende öle yap ona gazetelerin 3 sayfasında görelim seni. ya zaten 1 senedir almıyorum eve diyorsunda o zaman görüştükleri kanısına nerden vardın

ay yapmayın lütfen hanımlar. şimdi bu kızcağız gider de kankagül'e çemkirirse, kankagül direkt mazlum edebiyatına bağlar. kocasına duygu sömürüsünde bulunabilmek için elinde çok kuvvetli bir kozu olur. öbürü de şuursuz, kandırılmaya dünden razı işler iyice sarpa sarar.

bu iş kankagül'e sızdırılmadan koca ve aile içinde çözümlenmeli. bir kere koca gerekli disiplini sağladıktan sonra kankagül sırnaşık tavırlarında devam ediyorsa, o zaman belki uyarılır. öbür türlü sakata gelirsiniz maazallah.

ay yapmayın lütfen hanımlar. şimdi bu kızcağız gider de kankagül'e çemkirirse, kankagül direkt mazlum edebiyatına bağlar. kocasına duygu sömürüsünde bulunabilmek için elinde çok kuvvetli bir kozu olur. öbürü de şuursuz, kandırılmaya dünden razı işler iyice sarpa sarar.

bu iş kankagül'e sızdırılmadan koca ve aile içinde çözümlenmeli. bir kere koca gerekli disiplini sağladıktan sonra kankagül sırnaşık tavırlarında devam ediyorsa, o zaman belki uyarılır. öbür türlü sakata gelirsiniz maazallah.

yaw arkadaşım turk filmimi ceviriyoruz ne mazlumu o mazluma bi tekmede ben vururum valla

Canım sen söylediğin halde vazgeçmiyorsa eşinin bitirmesi lazım bu olayı.

Eşinle tekrar konuş.Sonu kötü olur de.
Annesine , babasına söyle.
Kızn ansına babasına da söyle.
Umarım yoluna girer herşey.:10:

bu siteye 3 4 gun oldu kayıt olalı. olmaz olsaydım nerden sardım başıma her gece ruyamda kocamı bi kadınla goruyorum. cıkmada cıkamıyorum.

gazan mübarek olsun. bende çıkıyorum kızı parka götureyim darlandı cocuk hava 23 derece süper görüşürüz

Bu kızın piskolojik rahatsızlığı olabilir, kafadan yani, bazılarında evli erkek takıntısı oluyormuş, egolarını tatmin etmek için.Etrafta bekar erkekmi yokta evliye sarıyosun anlamadım ki.

Bir arkadaş doğum lohusalık döneminde eşinle uzaklaşırsınız demiş, kesinlikle katılıyorum, kızım dört aylık oldu eşimle yeni yeni birbirimize zaman ayırıyoruz.

Bu süre senin için daha tehlikeli olacaktır bu kız hayatınızdayken, canım dooğumdan sonra zaten insanın piskolojisii çok tutarsız oluyor, inşaallah bir an önce eşinin aklı başına gelir.

yaw arkadaşım turk filmimi ceviriyoruz ne mazlumu o mazluma bi tekmede ben vururum valla

yahu sen kendi cinsini tanımıyor musun hiç? erkekler üzerinde en etkili triplerden biri 'falanca üstüme geldi, hakkımı yedi, halbuki ben ne kadar iyi niyetli bir insanım! bu lafları hiç hakketmiyorum :((' tribidir.

öfkeyle kalkan zararla oturur. politik davranmak zorundayız maalesef.

Bu kızın piskolojik rahatsızlığı olabilir, kafadan yani, bazılarında evli erkek takıntısı oluyormuş, egolarını tatmin etmek için.Etrafta bekar erkekmi yokta evliye sarıyosun anlamadım ki.

Bir arkadaş doğum lohusalık döneminde eşinle uzaklaşırsınız demiş, kesinlikle katılıyorum, kızım dört aylık oldu eşimle yeni yeni birbirimize zaman ayırıyoruz.

Bu süre senin için daha tehlikeli olacaktır bu kız hayatınızdayken, canım dooğumdan sonra zaten insanın piskolojisii çok tutarsız oluyor, inşaallah bir an önce eşinin aklı başına gelir.

Insallah canim bakalim ne dicek

erkekle kadın kanka olamaz.hele de taraflardan biri evliyse hiç olmaz:20:böyle bir şeye asla müsade etme gerekirse kavga et rest çek ama buna izin verme canım
bir kadınla erkeğin arasında mutlaka bir sınır olmalı:31:kaldı ki senin eşin başta bu kıza çıkma teklifinde de bulunmuş yani pekte kanka gibi görmemiş:23:bence sen tümüyle eşinin bu kızla ilişkisini kesmelisin

ne olursa olsun evine bidaha gırmesıne musade etme allahım y.odanızda ne işi var yaa... :53::53::53: :30:

ailenın arkanda olmadıgına uzuldum :( buna eşine hiçbi zaman belli etme ,söyleme seni daima koruyan sahıp cıkan bi ailen var bilsin

sen taaa ilk y.odana girdiğinde k.validene soyleyecktın şimdide gec kalmaz sayılmazsın..çekiduzen versınler artık ne bu boyle yaaa...

kıza bişey deme ama gider kocanı kıskırtır uzerıne salar sonra :47: sen yine giyimine susune önem ver..

öylesi boylesi yok yazdılarımı bir bir sildim ... zıvanadan cıkmıs artık bu kanka ! eşinizin ailesine soyleme vaktınız gelmiş çoktan.. arkadaslarınıza değil k.validenize soylemenız gerekıyor..

kızlar bayan erkek arkadaşlığı kuran insanlar var evet de bana göre değil ya arkadaş olunmuyor. yani bu derece arkadaşlık olmaz öpme falan hepimizin ünivde sosyal grubunda erkek tanıdıkları arkadaşları vardır ama selamlaşma el sıkışma yeterliydi o zamanlarda da yani bekarken. evliyken zaten çoooook saçma valla yolarım pinçik pinçik yaparım :52: ne demek gelip eşimi öpecek eşim onu.. bir de çıkmak istemiş abovvvvvvvvvv

o kıza gelince hatun biliyor bu adamın kendisini zamanında begendiğini ve evlendigi halde hala onunla görüşmeyi kesmemesi kızın hoşuna gidiyor demekki. kadınların kadınlara üstünlük kurma oyunlarına benzettim. hani bir çifti ayırmayı marifet bilen karısına/sevgilisine beni tercih etti diye popişi tavan yapan tipler vardır ayy sinirlendim şimdi. allah yardımcın olsun canım cok sinir bozucu bir durum.

Cep telefonu aradi aksam esimin. ve biz arkadaslarla oturuyorduk aksamin 9unda. erkek arkadasindan ayrilmis da cok ügúnmüs

alsaydın elinden telefonu başka kapıya burası dolu deseydin. aahh obana gelse ben onu ne teselli ederim. bende böle bi kaç kişiye teselli verdim. bi daha arayamadılar. valla cıngar cıkarırım.

Konu sahibi arkadaşım şimdi konunu okuyunca sinirlerim gerildi. Benzerlerini çok yaşadım da aklıma geldi.
Maalesef eşimin çalıştığı eski iş yeri ortalama 50 60 kız gerisi 5 6 erkekti. Allahııım neler yaşadım neler sorma.
Elini beline atanlar mı, omza atanlar mı, kanki muhabettleri mi, neler neler...
Ama yok iki tarafa da anlatamıyorsun onlara göre çoook normal geliyor bu kankimvari saçma davranışlar.
Ben empati yapmayı öğretene kadar yıllar geçti, yeri geldi karşılığa karşılık ile gittim, yeri geldi lafı gediğine koydum her iki taraf için. Şimdi olsa aynı sabrı gösteremezdim. Allah yardımcın olsun. Zor canım gerçekten çok zor.

kız erkek arkadaş olabilir evet bana göre ama sonuçlara baktığımda olmuyor.ya kız ya erkek ilgi duyuyor sevgili olamayınca arkadaş kalınıyor.hemen önlemini al.yazık olur yoksa.

var böyle yüzsüzler, maalesefki laftanda anlamazlar oyüzden canım eşinin sözlerinden etkileneceği bir arkadaşıyla sen gizli konuş,bu durumun seni ne kadar çok üzdüğünü ve rahatsız ettiğini anlatsın,bazen bir başkasının anlatması olayı farklı bir gözle görmesini sağlayabilir,Allah yardımcın olsun zor bir durum

Ben kiza kac kere agzima geleni saydim ve esime anlattim esim bana hak verdi ama dedigim gibi kiz rtik zaten giremiyor benim evime yaklasik 1 senediralmiyorum ama disarisi var ve en esimin her attigi adimi takip edemwm. ama ona bana yaptiginin aynisiyaosam mi diye düsünúyorum. uydurmadan bi kanka bulcaksinbakalim nasil karsiliycak

valla olabilir. İşte üniversiteden arkadaş kaç zamandır görüşmüyorduk yeni görüşmeye başladık falan filan.Bir kız arkadaşınla konuş. Telefıonuna erkek ismiyle kaydet arkadaşınla anlaş nasıl diğer salak aynı sıklıkla arıyorsa sende aynısını yaptır. BAma hamile olduğun için belki önemsemeyebilir. Ama bence sen her yönü dene..

Back
X