- Konu Sahibi berlinli86
konuştun mu berlinli86 son durum ne
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gözúmü actigimda sok oldum. kendini ne saniyorsun da yatak odama giriyorsun diye. onun cevabi da cok mutlu bir ciftsiniz sizi seyrediyordum dedi. ve herseyi yanlis anladigimi söyledi
görumcen kuzen kaynana felan yokmu toplanın bunu alın aranıza sözden anlamayanın hakkı kötektir
hala arkadaşlarla toplanıp konuşacaz diyosun yaa. şu cumle nin sonu arkadaşları topladım ağız burun dalacaz olmalı. eşini felanda alma ne karıştırıyorsun. konuşacaksanda alma. sonra sana bişe dicek görcen gununu rencide olacan.
canım belkı kotu nıyetlı deıldır kız bıraz sende candan yaklas belkı kız cozebılırsın benımde kendımı bıldım bılelı tanıdım bı kankam var cocuklukdan kardes gıbı severız bırbırımız nerde karsılassak sarılırız sakalasırız evlı bı bayanım bende ama egerkı kızda yada esınızde art nıye var ıse bılmem ama sanmamda eger art nıyetlı bır kız olsaydı cıkma teklıfı etıgınde kabul edredı demekı oda arkads kardes gıbı goruor kız ıle konus anlat sakın uzlme ama ben esımı kızkanıorum bıraz mesafelı ol dıe bılırsın
Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler
Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler
canım kesinlikle tavrını koymalısın bebeğinizde olcak.daha nelerçsen yarın bebeğinle ilgilenirken falan iice .ığrından çıkmasın ilişkileri koşturamassın peşlerinden adapte olamassın.bence kızın babasını ara ne demekmiş senin eşine emanet etmiş falan öyle seymi olur.ben evli barklı kadınım kızınızın tavırları hareketleri evliliğimi etkileyecek boyutta bebek bekliyoruz biz de uzak dursun de.çıngar çıkart.eşinede o şekilde.ne demek kanka manka.boşver gitsin kırılan kırılsın toplayın çevrenizi gerekirse anne baba görümce yenge ayaklandırın herkesi defedin başınızdan kızı.yatak odasına girme olayı falan zaten kopartmış olayı.sizi seyrediyomuş mutlu çifti.delimidir sapıkmıdır gırtlaklıcakmı sizi nasıl girer siz uyurken sizi seyreder.insan uyurken en savunmasız halinde öyle şeymi olur.çok sabırlısınız gerçekten.bence bebeğiniz olmadan kurtulun şu işten sonra bebek varken fazla zamanınız olmayabilir bu konuyla ilgilenebilmek için..
Arkadaslar esimle konustum kizla alakasini kesti numarasini da degistirdi ve benden ózúr diledi. bakalim durumlar neyi göstercek.. beni düsünen ve bana destek veren arkadaslar hepinize tesekkür ederim.![]()