ben bu kizdan nasil kurtulacagim

Ben de gözúmü actigimda sok oldum. kendini ne saniyorsun da yatak odama giriyorsun diye. onun cevabi da cok mutlu bir ciftsiniz sizi seyrediyordum dedi. ve herseyi yanlis anladigimi söyledi

Şimdi burda bişi derdim de töbe töbeeeeeeeee
Ne demek çok mutlusunuzda sizi seyrediyordum yaaa
Bu kıza kelimeler yetmiyo inan bana çok sinirlendim
Ya bunu diyorsa ve eşinize bişey hissediyorsa büyü bie yaptırabilir bu kadın.
Çünkü hiç normal değil yatak odasına girmesi
Bişeyler mi yerleştirdi acaba odanıza
Allahım sana yardım etsin
Valla çok sinir oldum yaaa

hala arkadaşlarla toplanıp konuşacaz diyosun yaa. şu cumle nin sonu arkadaşları topladım ağız burun dalacaz olmalı. eşini felanda alma ne karıştırıyorsun. konuşacaksanda alma. sonra sana bişe dicek görcen gununu rencide olacan.

Yorumlarına hayran kaldım ya :ssz:

kimse kusura bakmasın!ne olursa olsun bi erkekle bi kızın arkadaşlığı kankalığı kabul edilir değil bence!!!!bir olmaz iki olmaz ama bi gün akıllarına bişi düşebilir..o nedenle Peygamber efendimzi sav ; bi kadınla bi erkek yalnız kalınca üçüncüsü şeytan olur buyurmuşlardır...hele de kaldı ki evli bi erkek bu !!!ohh ne ala kendisi kaldıramasın böyel bi durumu karısı arkadaş olsa...ama kendisi arkadaş kanka olsun!!!!
yaklaşık bir sene evvel yaz aylarında eşimin facesinde işyerinde kızlarla fotosunu gördüm tabi kıyametler koptu!!!!haklı olarak..adam benimle yanyana resim çekmeye pek yanaşmaz neymiş foto çekilmeyi pek sevmio ama onlar rica etmiş kıramamış...biri evli ki zaten kızda edep haya denen bişi olsa bi o erkekle bi o erkekle yan yana sırt sırta foto çektirip durmaz!!! diğer kız da bekar..hayır rica etmişler madem diyebilirdin ben sevmem foto çekinmeyi hadi bi çekindin 2. kez nie çekindin...neymiş onlar iyiymiş vs...herkese öyle davranırlarmış...beni alakadar etmez !"sen beni nette öyle erkek arkadaşların ortasında fotomu görseydin ne derdin "dedim kızardım dio...yahu bu erkek milletinde neden empati kurma becerisi yoktur?!!
hepsi mi böyle odun olmak ya da işi odunluğa mı vurmak zorunda?!!!!kendilerine göre bişi yok ama eşleri yapsa kıyamet kopar !!!!
canım sen yine kızı kötüleme ama kötülemeden rahatsızlığını belli et hatta kıza da hissettir bu rahatsızlığını!!!!ne o öyle ya kızkardeşi dışında gelip de şapur şupur öpmesi sarılması hiç hoş değil bi bayanın erkeğe..!!!! hayır insanda azcık düşünce de olmalı bunun karısı kıskanır mı aklına bişi mi düşer?biz bayan olarak düşünüyoruz ama ; teyze oğullarıyla çok şakalaşır konuşurduk sağolsun beni abla abla die hep arardı ama evlenince dikkat ettim bi sınır çizmesini bildim ola ki karısının aklına bişi düşebilir ararsam arada bi ararım karısının hailini hatrını sorarım.....bence sen dikkat et canım erkek milleti bence hem sinsi hem de görünüşte safa salağa yatar afedersin! yani bi yok der ama kendisi bile farkında olmadan bişi hissedebilir ...inşalalh öyle bişi olmaz sen eşinden ziyade kıza hissettir bence rahatsızlığını ki kendine dikkat etsin!!

tavrını açık açık ortaya koy.ne demek sarılmalar öpmeler üstelik kendisine zamanında çıkma teklif etmiş bir adama.kim olsa kaldıramaz böyle bir şeyi.

geçmiş mesajlara göz attım da yuhhh demeden edemedim!!!!kız yatak odasına kadar girmiş gizlice bunları seyretmiş;eve gece üçte gelmiş..vs..Allah bildiği gibi yapsın böylesini..seni üzmek istemem ama bukız hastalık derecesinde takıntılı kocana!!!!direk eşinin ailesine anlat durumu bence..eşinin ailesinden birilerini özellikle büyükleri al yanına kızın annesine hatta babasına bildirin durumu..aman hamilesin bi yerde düşüp bayılırsın yanında eşinin tarafından biriyle git gtörüş derim annesiyle!KIZDA UTANMA DENEN BİŞ YOK BU BELLİ!
gece 3 te gelme ve -yatak odasına girmesi zaten bunu gösteriyor yatak odasına girip de kocana da ilişebilirdi..ki ben eski komşumdan bunu duydum malesef ..uazktan akraba olan kız gece onlarda kalmaya geliyor ve yatak odasına girip karısı yanında uyurken sessizce adama ilişmeye odasına çağırmaya çalışıyor tam bu esnada karısı uyanıp kıızın halini görünce kıyametler kopuyor anlıcanız...o kız da hastalıklı bişiydi !Allah yardımcın olsun ne diyeyim...inşallah defolup gider ...!

Çok sinir bozucu..
dizilerde görsek saçma deriz valla...
defolup gidecek hayatınızdan kibarlıkla..olmazsa kabalıkla! :47:

kız almanyadaki kültürden etkilenmiş bunuda SÜRDürüyor bence kıız ile konuş hangi hareketleri normal değilse onlarıda onaylamadığını anlat ,birkız kimseye emanet edilmez ne biçim aileymiş bu ,ailede bozuk !!!!demekk ki!

kadınla erkeğin yakın arkadaş olamayacağı fikrine kesinlikle katılmıyorum. benim kaç yıllık derdimi tasamı paylaştığım, yanında efkarımı dağıttığım arkadaşlarım var. hepsini de tanır, hepsiyle de muhabbeti vardır sevdiğimin. zaten bir kadınla bir erkek arasında gerçek dostluk baş verdiyse, kıyamete kadar o elektrik çakmaz kardeşim. dünyaya gök taşı çarpsa da tek kadın erkek ikiniz kalsanız yine olmaz yine olmaz. ancak böyle hissedersen arkadaş olabiliyorsun karşı cinsle. o elektiriğin asla çakamayacağını, hiçbir şekilde -o manada- frekanslarınızın uymayacağını hissettikten sonra.

yukarda bahsettiğim şey pek nadir gerçekleşen bir durum ama olabiliyor. o yüzden bir tek bu olaydan yola çıkarak 'kadınla erkek arkadaş olamaz' genellemesine varılamayacağını düşünüyorum. konu sahibinin durumuna gelince, kankagül çok abartmış. biraz da arızalı bir kız sanırım. ikisinin arasında yukarda bahsettiğim türden bir arkadaşlık gelişebileceğine ihtimal vermiyorum, çünkü hikayenin başında hanımın eşi kankagül'e o gözle bakmış. çıkma teklif etmiş.

canım belkı kotu nıyetlı deıldır kız bıraz sende candan yaklas belkı kız cozebılırsın benımde kendımı bıldım bılelı tanıdım bı kankam var cocuklukdan kardes gıbı severız bırbırımız nerde karsılassak sarılırız sakalasırız evlı bı bayanım bende ama egerkı kızda yada esınızde art nıye var ıse bılmem ama sanmamda eger art nıyetlı bır kız olsaydı cıkma teklıfı etıgınde kabul edredı demekı oda arkads kardes gıbı goruor kız ıle konus anlat sakın uzlme ama ben esımı kızkanıorum bıraz mesafelı ol dıe bılırsın

canım belkı kotu nıyetlı deıldır kız bıraz sende candan yaklas belkı kız cozebılırsın benımde kendımı bıldım bılelı tanıdım bı kankam var cocuklukdan kardes gıbı severız bırbırımız nerde karsılassak sarılırız sakalasırız evlı bı bayanım bende ama egerkı kızda yada esınızde art nıye var ıse bılmem ama sanmamda eger art nıyetlı bır kız olsaydı cıkma teklıfı etıgınde kabul edredı demekı oda arkads kardes gıbı goruor kız ıle konus anlat sakın uzlme ama ben esımı kızkanıorum bıraz mesafelı ol dıe bılırsın

konuya bi göz atsan böyle düşünmezsin bence;kız gece 3 te çat kapı gelmiş;bunların yatak odasına gzlice girmiş onlar uyurken konu sahibi bi bakıyo uyanınca tepesinde kız! neymiş "böyle güzel bi çifti seyretmek hoşuna gitmiş" vs...evden kovulmuş bunun üzerine ama bi süre sonra hala görüşmeye devam etmiş kocasıyla....kocasına kafayı takan hasta bi tip belli...seneler önce teklifi kabul etmemişliğinin verdiği kuyruk acısı hasta etmiş belli ki!!!!böylelerini var ya bi füzeye topluca koyup fırlatmalı uzaya!!!!ki dünyaya gelemesinler milletin yuvasıyla hele de hamile bi kadının onuruyla oynayamasınlar!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler

geçmişte bi teklif olmuşsa , geçmişte bi duygu yoğunlaşması, birhayranlık kalmıştır eşinin içinde... hani kız biraz yakınlaşsa eşin yelkenleri indirecek gibi. anlatmandan o çıkıyor arkadaşım.
sen evlenmeden bu ilişkiden haberdar mıydın. eğer haberin olupta böyle bi ilişkiye devam ettiysen , bundan sonrada bu şekilde devam eder gider.
ama bilmeyerek evlendiysen , sonradan konudan haberin olduysa biraz sert çıkış, yaptırım uygula, yoksa eşinin içindeki ona karşı olan platonik aşk , senden soğumasına neden olabilir...

Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler

ben bir defa söyler, iki defa söylerim
üçüncüsünde kendime erkek bir kanka edinirim :ssz:

canım kesinlikle tavrını koymalısın bebeğinizde olcak.daha nelerçsen yarın bebeğinle ilgilenirken falan iice .ığrından çıkmasın ilişkileri koşturamassın peşlerinden adapte olamassın.bence kızın babasını ara ne demekmiş senin eşine emanet etmiş falan öyle seymi olur.ben evli barklı kadınım kızınızın tavırları hareketleri evliliğimi etkileyecek boyutta bebek bekliyoruz biz de uzak dursun de.çıngar çıkart.eşinede o şekilde.ne demek kanka manka.boşver gitsin kırılan kırılsın toplayın çevrenizi gerekirse anne baba görümce yenge ayaklandırın herkesi defedin başınızdan kızı.yatak odasına girme olayı falan zaten kopartmış olayı.sizi seyrediyomuş mutlu çifti.delimidir sapıkmıdır gırtlaklıcakmı sizi nasıl girer siz uyurken sizi seyreder.insan uyurken en savunmasız halinde öyle şeymi olur.çok sabırlısınız gerçekten.bence bebeğiniz olmadan kurtulun şu işten sonra bebek varken fazla zamanınız olmayabilir bu konuyla ilgilenebilmek için..

:46::46::46::46::46:Bencede öncelikle kızın babasını arayın,eşinizin elinden öne sürdüğü bahaneyi alın.Babası da "kanka" onlar derse,davranışlarını iyice anlatırsınız.Böyle yüzsüz bir kıza babası çok karışamaz zaten ama eşinizin kozu gider.Her bayanın içinden dövmek geçsede orası türkiye değil,darp ettiğin için hapislerde sürünmeyin sakın.Ben olsam eşime rest çekrdim, "ya ben ya o" derdim.Kıza da deliyi oynar bir güzel korkuturdum.Yavaştanda etraftaki türklere, ortak çevrenize kızı yaymaya başlardım.Birazcık çevre baskısı görsün bakalım nasıl oluyormuş evli adamlara yanaşmak.

Arkadaslar esimle konustum kizla alakasini kesti numarasini da degistirdi ve benden ózúr diledi. bakalim durumlar neyi göstercek.. beni düsünen ve bana destek veren arkadaslar hepinize tesekkür ederim.:kkk:

Arkadaslar esimle konustum kizla alakasini kesti numarasini da degistirdi ve benden ózúr diledi. bakalim durumlar neyi göstercek.. beni düsünen ve bana destek veren arkadaslar hepinize tesekkür ederim.:kkk:

Süper haber.
Olması gereken de buydu.
Umarım sürekli olur bu kararı..

Esin kabul etmiyorsa görüsmemeyi, al o kankasini karsina otur konus.
Bayan, bayanin derdinden anlar diye düsünüyorum.
Ay sinirlerim gerildi simdi. Erkek dedigin bilmeli öyle kiminle görüstügünü falan.
Koca adamin olurmuymus öyle kankasi bide kadin, yokk artik!:20:

buna benzer bir durum benimde başıma gelmişti ben türkiyedeyim eşim istanbula izine geldiğinde burda arkadaş ortamında bir bayanla tanışmışlar benim gözümden kaçarmı hemen farkına vardım gece 3 2 kadın sürekli mesaj atıyor ben bazı zamanlar çaktırmadan eşimin telefonunu kontrol ediyorum yurtdışında kullandığı telefona kadar baktım kadını numarasını orayada kaydetmiş bir gece eşim uyurken yine mesaj geldi eşimin telefonuna baktım o bayan yine eşimi çağırıyo gel arkadaşlar burda filan diyo sabahı sabah ettim sabah 7 kaldırdım eşimi ne bu diye yok öyle bişey filan dedi ben dururmuyum nede olsa eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım kalk dedim mahkemeye gidiyoruz boşanıcaz eşimde artislik yaptı tamam gidelim dedi mahkemeye gitik boşanma davasını açtık 3 gün sonrasına gün verdiler 3 gün sonra mahkemede eşim geri bastı boşanmak istemiyorum dedi o kadınıda aradım5 sene önce medeni bir şekilde konuştum uyardım.... eşim türkiyeye kesin dönüş yapınca 11 ay önce yine bir gece eşimin teline mesaj yine bana denk geldi artık kadını numarasını beynime kazımışım baktım yine aynı kadın ertesi sabah eşime sordum telei eline verip bu ne diye vallahi bilmiyorum dedi haberim yok kocamla bir kavga ettik bu esnada boş da durmadım hemen o kadını yine aradım ben seni 5 yıl önce uyardım n daha ne halt yemeye msj atıyosun kocama ya işte evleniyodum o yüzden düğünüme çağırmak için atmıştım o mesaji filan dedi bende dedimki sen evli barklı adamlara gecenin 3 ünde mesaj atma hakkını kimden alıyosun bu adamların eşleri var ne yüzsüzsün kim veriyo sana bu cesareti eşinle olan samimi arkadaşlığızdan alıyorum o yüzden rahat davranıyorum dedi pişkin pişkin bende dedimki sen rahat davranmaya devam et ben boşanma davasını açtım numaranıda savcılığa verdim sanada dava açtım dedim ben böyle deyince şuan meşgulum ben sizi sonra araım dedi hala arayacak kadını aradığımı kadının söylediklerini aynen eşime söyledim eşim çıldırdı siz zaten dost olmuşsunuz bana niye soruyosun mademki ondan herşeyi öğreniyosun zaten dedi şimdi o kadınının isimi geçince dümdüz gidiyor ağzına geleni sayıyor ha bu arada eşimle kavga edince birde evden kovdum kocamı bu kadın yüzüne 3 gün sonra gelince tekrar kovdum eğer devam edeceksen gelme bu eve dedim ya yok öyle bişey diye ortağı filan araya girdide öyle eve aldım arkadaş filan anlama ikisinide oyarım banada bir arkadaşım demişti ikisini birbirine düşür diye bence bu taktik yararlı

Back
X