ben bu kizdan nasil kurtulacagim

Bayan arkadaşı olabilir evli bi erkeğin
Ama eskiden çıkma teklifi ettiği bi bayan arkadaşı olamaz hele kankası hiç olamaz yani
Oyarım çok pis kavga çıkarırım :51:
Görüşülmeyecek... bitti :47:

böyle sacmalıkmı olur allah aşkına.nasıl yanı kankasıymış.göz göre göre sizi uyutuyolar bence arkadaşım.seni uzmek istemem ama acil bu işe el at yoksa sonu cok kötü vallah

Peki kızla sizin aranız nasıl, ondan hoşlanmadığınızı illaki hissetmiştir...

Rahatsız olmakta haklısın, ben erkek arkadaşlarıyla bile vakit geçirmesini kıskanıyorum değil kız arkadaş...:27:

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkürler. ben bu konuyu kizla bile konustum ama anlamiyor. bu gidisle kayinvalidemleri katacagim onlar konussun artik ogullariyla cúnkú gücüm kalmadi ve tekrar bi sinir krizi hecirnek istemiyorum. kizin annesi burda babasi neden ona eanet etmiyorki sonucza annesi. Benim de bekar bayan arkadaslarim var ama esim evdeyken gelmezler bana, esim evde olmadigi zamanlar geliyorlar bana. ben bu durumu kendi aileme anlatsam kan cikar. kiz sehrin bi ucun dan bizim evimize geldi ve gece ücte oldu bu olay. düsünebiliyormusinuz? ve sabah kalktiimda bizim yatak odamizdaydi basimizda yani. bde evden kovdum. esim bi süre górsmedi ve i tekrar basladilar görüsmeye

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkürler. ben bu konuyu kizla bile konustum ama anlamiyor. bu gidisle kayinvalidemleri katacagim onlar konussun artik ogullariyla cúnkú gücüm kalmadi ve tekrar bi sinir krizi hecirnek istemiyorum. kizin annesi burda babasi neden ona eanet etmiyorki sonucza annesi. Benim de bekar bayan arkadaslarim var ama esim evdeyken gelmezler bana, esim evde olmadigi zamanlar geliyorlar bana. ben bu durumu kendi aileme anlatsam kan cikar. kiz sehrin bi ucun dan bizim evimize geldi ve gece ücte oldu bu olay. düsünebiliyormusinuz? ve sabah kalktiimda bizim yatak odamizdaydi basimizda yani. bde evden kovdum. esim bi süre górsmedi ve i tekrar basladilar görüsmeye

Düşünüyorum da senin yerinde olsam ne yaparım.

Başta eşimle konuşurum.
Hala devam ediyorsa ya ben, ya o derim.
Görüşmeni istemiyorum
Sonra da kızla konuşurum.Eğer o da anlamıyorsa saçını baçını yolar.Bir temiz döverim.
Yok öyle eşime sarılıp, kucaklayıp, öpmek.
Yolarım valla.:47:

Bir de ben erkekle kadının kanka olmasını hiç tasvip etmiyorum.Eğer erkek evliyse.

Ancak her ikisi de bekar olursa kanki olurlar.Yoksa mutlaka sorun çıkar.
Ateş, barut yanyana olamaz:19:

anlamadim ne isi vardi yatak odanizda?
kovdugun halde nasil tekrar gorusuyorlar
ve kiza ne soyledin o ne soyledi
ne kadar yuzsuz gurursuzmus

Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler

seni kıskandırma ya calışyordur. iş yaptır kıza evde kaçacak delik arasın yada deli numarası yap belki korkar. 6 aylık hamilesin döv dicem de oda olmaz. kızana gelmiş olabilir. bi koca bulabilirsiniz

Düşünüyorum da senin yerinde olsam ne yaparım.

Başta eşimle konuşurum.
Hala devam ediyorsa ya ben, ya o derim.
Görüşmeni istemiyorum
Sonra da kızla konuşurum.Eğer o da anlamıyorsa saçını baçını yolar.Bir temiz döverim.
Yok öyle eşime sarılıp, kucaklayıp, öpmek.
Yolarım valla.:47:

Bir de ben erkekle kadının kanka olmasını hiç tasvip etmiyorum.Eğer erkek evliyse.

Ancak her ikisi de bekar olursa kanki olurlar.Yoksa mutlaka sorun çıkar.
Ateş, barut yanyana olamaz:19:

Iste bende sebin yazdigini uyguladim ama fayda etmiyor. bir tek dóvmedigim kaldi dogumdan sonra onu da yaparim bu gidisle.

kiz simariklik yapiyor sana nispet yapar gibi sanirim kocaninda o kiza karsi virr zaafi var cikma teklifide etmis yaa,, kendimi yerine koyarak dusunuyorum gercekten cok zor yaaa bence bir secenek koy kocan anlasin ya o ya ben de sonucta hamilesinde nekadar dusuncesizler yaaa bu olaylar sogutmadimi o adamdan seni ?? merak ettim canim

bisey daha sorcak tim canim ya nisan donemin felan olmadimi yani baslarda biliyormuydun yoksa evlenincemi Turkiyedenmi geldin?

anlamadim ne isi vardi yatak odanizda?
kovdugun halde nasil tekrar gorusuyorlar
ve kiza ne soyledin o ne soyledi
ne kadar yuzsuz gurursuzmus

Ben de gözúmü actigimda sok oldum. kendini ne saniyorsun da yatak odama giriyorsun diye. onun cevabi da cok mutlu bir ciftsiniz sizi seyrediyordum dedi. ve herseyi yanlis anladigimi söyledi

Oyle seymi Olur ? Benim kocam baska bir kadina samimi davranacak..Beni dinlemeyip Konusmaya devam edecek..Icten Ice asik olmasin? Kiz onu reddeddi diye aklindan cikmiyor beLki ?
Ben kapinin onune koyardim , Git ona derdim:) Cocugumda olsa, hamilede olsam.. Kaldiramam..

bisey daha sorcak tim canim ya nisan donemin felan olmadimi yani baslarda biliyormuydun yoksa evlenincemi Turkiyedenmi geldin?

Yok biliyordum ama bukadar asiri olacagini bilmiyordum. ve kizin ozamanlari erkek arkadasi vardi ve fazla görüsmüyorlardi. ama biz evlendikten 2 ay sonra kiz ayrildi ve hersey tepw takla oldu

Ben de gözúmü actigimda sok oldum. kendini ne saniyorsun da yatak odama giriyorsun diye. onun cevabi da cok mutlu bir ciftsiniz sizi seyrediyordum dedi. ve herseyi yanlis anladigimi söyledi

yok daha neler valla dayaklik kiz ya eşinin tlefonundan gizlice numarasini sil gercikiz arar ama olsun sen sil adam bak odama gir mutlu ciftsini de sanane sana mi kalmiş o lafi demek bence o kizin ailesini ara soyle

Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler

Öncelikle senin net ve kesin bir şekilde tavrını eşine belli etmen gerek.
Kendisini bir kere de senin yerine koysun bakalım? Senin bir kankan olsa mesela? Her görüştüğünüzde seni kucaklasa, öpse ve kocanı umursamasa?
Herkes haddini bilmeli yahu! Çok uyuz oldum ben bu duruma, sadece şu yazılanları okuyarak. Kendimi senin yerine koyuyorum da, parçalardım o kızı :20:

Hata eşinde, artık evli bir erkek olarak sorumluluklarını bilmeli. Bir de üstüne üstlük sen hamilesin, seni bu şekilde üzmesi çok yanlış :20:
Eşinle tekrar konuşup bu konuda kesin tavrını belirt, baktın olmuyor, bir büyüğüne danış onunla paylaş ve eşini uyarmasını sağla bence.

Allah kolaylık versin canım. Ben sinirlenince fevri çıkışıyorum kusura bakma, ama çok ta üzme kendiciğini, bebişe yazık.
Zamanla yerine oturur herşey inşallah :34:

Hayret bir şeysin yahu istemiyorum görüşmeni demen yeter artar bile ne o öyle ya yok kanka yok bilmem ne erkekten kadından kanka arkadaş olmaz,olmaz yani ...İstemiyorum diyeceksin canım bunun başka bir yolu yok ki

:46::46:
Kesinlikle katılıyorum, ne erkekten ne de bayandan kanka olmaz!
Kimse kusura bakmasın, bana yapılmasını istemediğim birşeyi, kendime de yapılmasına müsade etmem yani.

görumcen kuzen kaynana felan yokmu toplanın bunu alın aranıza sözden anlamayanın hakkı kötektir

Back
X