Tatlim seninki gibi bir asalak bendede vardi. Esimin kankisinin karisi!! İlk kez tanistigimizda esimin annesinden icin kayinvalidem nasil iyimi dedi. Tum aksam esimle samimi sohbetler yapti o ogrenc gogus sovlar hala gozumun onunde.oradan cikinca hayirdir dedim esime grup mu takiliyorsunuz cift es, cift kayinvalide. Neymisde o hep boyle hinzirmis, alisirmisim.
Gorusmeyecegiz dedim. Asla aramayacak. Bana onyargilisin dedi. Baktim ilk ay surekli mailler falan. Birgun dedim haklisin onyargiliyim, insan arkadaslarini kaybetmemeli. Lakin dedim kankinle(kocasiyla) samimi olmak isterim once bana cebini, emailini herseyini ver. Ozelden gorusmeler yapayim sooyle samimi olalim dortlu takiliriz dedim. Kaldiramadi esim bu laflari sinirlendi edepli ol dedi. Yok ya dedim once sen edeplilerle takil. Eh tabi ben yendim onu. Evimize asla gelemedilersokmam cunku, hatunuda urkuttum arayamadi bir daha ne o nede kocasi.
Evli insanlarin ilskilerinde mutlaka sinir olmali. Evli bir kadinin erkek kankisi, evli bir adamin kadin kankisi olamaz. Yapan vardir saygi duyarim ama ben yapamam.