- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Eğer üstünü kapatırsanız cesaret vermiş olursunuz nasıl olsa unutuluyor gibi, olayı büyüttünüz diyelim bu sefer rezillik. Çok zor bi durum
Daha önceki gerekçesi neydi acaba bi bağımlılığı falan olabilir mi?
Bide yerine sahte bilezik koymayı planlayacak kadar sistemli ama kusura bakmayın da sahtesiyle gerçeğini ayırt edemeyeceğiniz sanacak kadar saftirik biri.
Maddeye daha önce bulaşmış olabilir. E den çıkmamasi ulaşamadığı anlamına gelmiyor malesef. Madde kullananlar ona nasıl ulaşacağını iyi biliyor. Bence bunu göz ardı etmeyinMadde bagmlisi oldugunu dusunmuyorum ama bu da bi ihtimal tabi.
Tehdit falan ediliyor mu acaba o geliyor aklima
Sebebi her ne olursa olsun asla olmaması gereken birşey bu çocuğumu hasta ölecek açlıktan can vermek üzere mi çaresizliği ne olabilir
Baya sahte altın bileklik almış gelmiş planlı şekilde evinize
Sizi üzmek için yazmıyorum koruma gudunuz çok yoğun bu davranisiniz zarar verir bu gibi olayda oturup dinleyip ikna olmak yerine hiç bir sebebi olamaz deyip direk psikologa gidiceksin yoksa polise şikayet edicem buna göz yumamam demelisiniz
Yalvararak çok ağlayacak yumusamayin size bunu yapan başkasından neler almıştır ... Annenize de soylemelisiniz bunu
Maddeye daha önce bulaşmış olabilir. E den çıkmamasi ulaşamadığı anlamına gelmiyor malesef. Madde kullananlar ona nasıl ulaşacağını iyi biliyor. Bence bunu göz ardı etmeyin
Anlatmazsaniz bı sonraki tekrarlayacakBaskasindan almadim diye yeminler etti. cunku bende ayni seyi soyledim. Sen bana bunu yaptiysan baskalarinin nelerini almissindir dedim. Yemin ediyor almadim diye. Zaten gerekcesi ne olursa olsun kardesimi hakli cikarmaz.
Ama ablasiyim ben onun beni de anlayin. Anneme anlatirsam annem mahvolur.
Babam kalp hastasi ve riskli bir grupta. En ufak bi heyecanda uzuntude hastaligi tetikliyor malesef. Yoksa coktan soylerdim.Anlatmazsaniz bı sonraki tekrarlayacak
Anneniz den babanızdan da alır bilmeleri gerek
Bı anne olarak çocuğum hırsızlık yapsa bilen olsa ben bilmesem kahrolurdum annesi o bilmek hakki
Ne anlatirsa anlatsin onu hakli cikarmaz ki. Yaltigini degistirmeyecek malesef.Yarın anlatıcam demiş ama yarına kadar türlü türlü yalanlar uydurur.
İyice sıkıştırmanız lazım.
Hayır malesef olmaz bazı maddeleri kullananları anlamak bile zor olabilir. Eski erkek arkadaşı kullanıyorsa bulaştırmis olabilir onu. Saç örneğinde tahlil yaptırabilirsiniz. Ama iyisi mi konuşup böyle bir dur um olup olmadığını ogrenmekMutlaka kullanan nasil ulasacagini bilir de. Hani oyle bir kriz ani falan olmaz mi ?
Haklısınız, eşiniz de iyice üstüne gitsin. Yaptığı düpedüz hırsızlık... Ne yaptığının farkında değil sanırım.Ne anlatirsa anlatsin onu hakli cikarmaz ki. Yaltigini degistirmeyecek malesef.
Kardeşinizin işte bu yüzden bilekliğinizi çaldı tam da bu sebeple sizi bildiğinden.Babam kalp hastasi ve riskli bir grupta. En ufak bi heyecanda uzuntude hastaligi tetikliyor malesef. Yoksa coktan soylerdim.
Anneme soylesem annem babama anlatir. Bu yuzden kendim halletmeliyim.
Hayır malesef olmaz bazı maddeleri kullananları anlamak bile zor olabilir. Eski erkek arkadaşı kullanıyorsa bulaştırmis olabilir onu. Saç örneğinde tahlil yaptırabilirsiniz. Ama iyisi mi konuşup böyle bir dur um olup olmadığını ogrenmek
Haklısınız, eşiniz de iyice üstüne gitsin. Yaptığı düpedüz hırsızlık... Ne yaptığının farkında değil sanırım.
Çok doğru söylemiş eşiniz, ikiniz birden üstüne gidin, çıkacaktır ortaya nereye harcadığı... Yazık rezil etmiş kendini.Esim sen cek kenara gozunu korkut diyor. Nereye harcamis , biri mi tehdit ediyor, borcu mu var ogren. Gerekirse bir sekilde kapatalim diyor. Babamin rahatsizligi ciddi, annem de rahatsiz beyinle ilgili rahatsizligi. Annenlere yansitmadan halledelim. Baban kaldiramaz bu defa dedi.
Yarinin olmasini bekliyorum iste.Çok doğru söylemiş eşiniz, ikiniz birden üstüne gidin, çıkacaktır ortaya nereye harcadığı... Yazık rezil etmiş kendini.
Allah yardımcınız olsun, umarım halledersiniz problemi.Yarinin olmasini bekliyorum iste.
Allah yardımcınız olsun, umarım halledersiniz problemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?