- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Hayir 3 4 gibi gelecekKonuşamadınız mı hala?
Aaaa, altinlarinizi iade etmedi mi? Yani o kalın bilezigi? Ben bugün geri getirir diye düşünmüştüm.Odememis ki bu gorunen borc acaba bnm altinlarimi nereye harcadi onu bilmiyorim.
Evet oyle soylemisti. Bu defa kendisi soylemedi. Esim ogrenmis arkadasinin fatura odeme merkezi vardi. Ordan ogrenmis.Daha önce de ayni şeyi söylememiş miydi buna benzer bir olay için? Yani telefon faturası icin de annenizin altınlarını almıştı.
Hyr kendisiyle konusmadim. Esim fatura odeme merkezinden ogrenmis borcu.Aaaa, altinlarinizi iade etmedi mi? Yani o kalın bilezigi? Ben bugün geri getirir diye düşünmüştüm.
Hmm ben olayı yanlış anlamisim. Kardeşiniz bugün eve geldi konustunuz da siz simdi haber veriyosunuz sandım. Evden de çıkmıyor pek diyosunuz acaba nereye harcadı. Simdi kredi kartı olsaydı önce kredi kartına yatırıp sonra fatura borcunu odeyebilirdi ve böylelikle borç gorunmezdi. Hem telefon faturasının o kadar fazla gelmesine de şaşırdım. Telefon faturası dediğin aylık 50-60 lira bir sey. Nasıl o kadar biriktiyse acaba .Hyr kendisiyle konusmadim. Esim fatura odeme merkezinden ogrenmis borcu.
Altinlarim muhtemelen baska bi yere gitti herhalde. Fatura borcunu odeseydi borxu gorunmezdi
Yok konusmadim henuz esim ogrenmis. 8. 9. aydan beri birikmis. 197 tl bir operatore 530 tl de diger operatoreymis borc. Bnim altinlar nereye gitti onu bilmiyorum. 3 4 gibi gelecek bakalim o zaman konusacagim.Hmm ben olayı yanlış anlamisim. Kardeşiniz bugün eve geldi konustunuz da siz simdi haber veriyosunuz sandım. Evden de çıkmıyor pek diyosunuz acaba nereye harcadı. Simdi kredi kartı olsaydı önce kredi kartına yatırıp sonra fatura borcunu odeyebilirdi ve böylelikle borç gorunmezdi. Hem telefon faturasının o kadar fazla gelmesine de şaşırdım. Telefon faturası dediğin aylık 50-60 lira bir sey. Nasıl o kadar biriktiyse acaba .
Enteresan... Tamam konuşun ama sakin olun. İnşallah doğruyu anlatır ama her anlattığına inanmayın. İspat isteyin. Umarım kotu bir şey yoktur.Yok konusmadim henuz esim ogrenmis. 8. 9. aydan beri birikmis. 197 tl bir operatore 530 tl de diger operatoreymis borc. Bnim altinlar nereye gitti onu bilmiyorum. 3 4 gibi gelecek bakalim o zaman konusacagim.
Enteresan... Tamam konuşun ama sakin olun. İnşallah doğruyu anlatır ama her anlattığına inanmayın. İspat isteyin. Umarım kotu bir şey yoktur.
Sizden aldığı altını naptıysa onla ödesin. Babanıza bişey olmaz Allah'ın izniyle bu kadar borçla.Anlamiyorum. Bu kdr borcu nasil odeyecek. Bir tanesi onumuzdeki ay yasal takibe dusecekmis. babama da soyleyemem
Sizden aldığı altını naptıysa onla ödesin. Babanıza bişey olmaz Allah'ın izniyle bu kadar borçla.
Hem sizin kalın bilezik dediğiniz 3-4 milyarlık bişey anladığım kadarıyla, ki iki bilezik dediniz dimi?
Bence bırakın napıyorsa yapsın. Babanıza önden bu borcu söylersiniz bırak kendi borcunu kendi ödemeye çalışsın diyin yumuşak yumuşak anlatın o söylerken de babanız hiç bilmiyormuş gibi davranır.
Tamamen onun sorumluluğunda olarak kalsın, babanızı biraz da o düşünsün bitek sizin babanız değil.
Peki bileziği bozdurmus mu? Bence daha bozdurmamistir. Geri verirse bir defalığına mahsus daha sonra ödemek üzere borç verirsiniz.Anlamiyorum. Bu kdr borcu nasil odeyecek. Bir tanesi onumuzdeki ay yasal takibe dusecekmis. babama da soyleyemem
Bilmiyorum ki eger bozdurmadiysa zaten gidip kendim bozduracagim fatiralarini odeyecegim. Bana da taksit taksit odemesini istiyecegim. Tabi bozdurmadiysaPeki bileziği bozdurmus mu? Bence daha bozdurmamistir. Geri verirse bir defalığına mahsus daha sonra ödemek üzere borç verirsiniz.
Zaten bozdurup harcamasına rağmen hala borç ortada duruyorsa tehlike var demektir. Ama ben zannetmiyorum çünkü biraz bekler bence olayın soğumasını ondan sonra bozdururdu tehlike geçince yani.Bilmiyorum ki eger bozdurmadiysa zaten gidip kendim bozduracagim fatiralarini odeyecegim. Bana da taksit taksit odemesini istiyecegim. Tabi bozdurmadiysa
Zaten bozdurup harcamasına rağmen hala borç ortada duruyorsa tehlike var demektir. Ama ben zannetmiyorum çünkü biraz bekler bence olayın soğumasını ondan sonra bozdururdu tehlike geçince yani.
Neyse gelsin bi ifadesini alin sonra karar verirsiniz ne yapacaginiza. Şimdiden uzulmenin endişeye kapilmanin bi anlamı yok.Ne zaman aldigini bilmiyorum ki. Ben en son bilekliklerimi bayramda takmistim. Sonra kutuya koymustum. Dun farkettim alindigini.
Bugun brosur dagitmaya gitti 5 6 gibi gelecekmis. Gelsin de bi konuscam bakalimNeyse gelsin bi ifadesini alin sonra karar verirsiniz ne yapacaginiza. Şimdiden uzulmenin endişeye kapilmanin bi anlamı yok.
Bugun brosur dagitmaya gitti 5 6 gibi gelecekmis. Gelsin de bi konuscam bakalim
Paraya sıkışmış herhalde, bir yandan günübirlik işler yaptığına göre. Ne mezunu kardeşiniz, düzenli bir iş ayarlama şansınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?