- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Paraya sıkışmış herhalde, bir yandan günübirlik işler yaptığına göre. Ne mezunu kardeşiniz, düzenli bir iş ayarlama şansınız yok mu?
Yani kusura bakmayın ama başörtüsünden dolayı işe giremiyor ama hırsızlıl yapmaya çekinmiyor.. takmasın bence o başörtüsünü..Onlisans mezunu. Malesef kucuk bi yerde yasadigimiz icin oyle cok is firsati yok. Kotona migrosa basvurdu fakat basortisunden dolayi alinmadi. Esim duzenli bi is ayarlamaya calisiyor bugun bi kac yerle gorusecek bakalim
Pardon ama neden bir bardak su içiyorsunuz?Evet ben de bundan korkuyorum. Ben uzerine bir bardak su ictim.zaten.
Ama baskasi asla affetmez
Yani kusura bakmayın ama başörtüsünden dolayı işe giremiyor ama hırsızlıl yapmaya çekinmiyor.. takmasın bence o başörtüsünü..
Beni ilgilendirmez ama başörtülü birine yakışmayacak bi hareket yaptığı..Kusura bakmayin ama basortusu sizi ilgilendirmez.
Hipocum,başortüsü suçsavar değildir,bunu karıştırmasaydın iyiydi...Yani kusura bakmayın ama başörtüsünden dolayı işe giremiyor ama hırsızlıl yapmaya çekinmiyor.. takmasın bence o başörtüsünü..
Suç savar demek istemedim.. konuyu dine çekmek te istemedim.. demek istediğim başörtüsü yüzünden işe giremiyor ama hırsızlık yapmaya çekinmiyor.. tezat değil mi??Hipocum,başortüsü suçsavar değildir,bunu karıştırmasaydın iyiydi...
Suç savar demek istemedim.. konuyu dine çekmek te istemedim.. demek istediğim başörtüsü yüzünden işe giremiyor ama hırsızlık yapmaya çekinmiyor.. tezat değil mi??
Bende dine çekmek istemiyorum tabii ki,ama bu sözlerinle baş örtmeyenleri potansiyet suçlu da yapıyorsun farkında olmadan.Nefs herkeste vardır ve kimse melek değildir.Suç savar demek istemedim.. konuyu dine çekmek te istemedim.. demek istediğim başörtüsü yüzünden işe giremiyor ama hırsızlık yapmaya çekinmiyor.. tezat değil mi??
Kesinlikle öyle bişi demek istemedim.. ne alakası var.. neyse konuyu daha fazla saptırmak istemiyorum ama ben yakıştıramadım ..Bende dine çekmek istemiyorum tabii ki,ama bu sözlerinle baş örtmeyenleri potansiyet suçlu da yapıyorsun farkında olmadan.Nefs herkeste vardır ve kimse melek değildir.
Sonuç olarak telefon borcunu kapatmak için mi çalmış altınlarınızı.. Hanımefendiciğim eşiniz de siz dd anlayışlılıkta hakikaten marka olmalısınız.. Benim kardeşim böyle bir şey yapsa yerin dibine geçer ordan da çıkmam.. Pes..! İstese vermicek miydiniz? Hırsızlık bu.. Kardeşiniz bir hırsız.. Bunun başka açıklaması yok.. Ben sadece telefon borcu olduğunu sanmıyorum kusura bakmayın.. Evde maddi değeri olan eşyalarınız kaldıysa henüz geç değil.. Saklayın ya da bankaya koyun.. Benden söylemesi.. Bir kere yapan bir daha yapar.. Affettiğiniz sürece bu böyle
Ben tam tekmil bir konuşma yapmadığınızı düşündüm nedense.. Peki var mı tehdit eden gerçekten.? Güvenmek zor olmaz mı? Çünkğ daha önce de yapmış ya o yüzden diyorum.. Yani nasıl bir borç ki bimtiyor.. İnşallah başka bir durum yoktur..Ben yaptigi seyden zaten utaniyorum. Savunmuyorum da sebebi ne ollursa olsun suclu. Anlayisla yaklasmaya calismamdaki sebep nedenini ogrenebilmek. Bi yere borcu varsa kapatalim ki bidaha yapmasin. Ya da tehdit eden varsa gidip savciliga sikayette bulinalim diye. Affetmedim ztn affettigimi de nerden cikardiniz.
Ben tam tekmil bir konuşma yapmadığınızı düşündüm nedense.. Peki var mı tehdit eden gerçekten.? Güvenmek zor olmaz mı? Çünkğ daha önce de yapmış ya o yüzden diyorum.. Yani nasıl bir borç ki bimtiyor.. İnşallah başka bir durum yoktur..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tekrarı olmaz..Daha bu aksam konusacagim kardesimle konusmadim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?