• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kizi napayim !

Eğer üstünü kapatırsanız cesaret vermiş olursunuz nasıl olsa unutuluyor gibi, olayı büyüttünüz diyelim bu sefer rezillik. Çok zor bi durum :KK43:
Daha önceki gerekçesi neydi acaba bi bağımlılığı falan olabilir mi?
Bide yerine sahte bilezik koymayı planlayacak kadar sistemli ama kusura bakmayın da sahtesiyle gerçeğini ayırt edemeyeceğiniz sanacak kadar saftirik biri.

Daha once faturali bir hatti vardi. Calisiyordu o zaman kendisi oduyordu. Fatura borcu baya birikmis yasal takibe falan dusmus. Icralik olmus. isten de cikmisti o donemlerde. Annemlerde cok tepki verecegi icin aldigini soylemisti.
Birde benim 2 bilekligimi almis. Yerine 1 tanesine benzer bisi koymus. Yani ne dusunerek koydu o sahtesini anlamadim.

Madde bagmlisi oldugunu dusunmuyorum ama bu da bi ihtimal tabi.
Tehdit falan ediliyor mu acaba o geliyor aklima
Maddeye daha önce bulaşmış olabilir. E den çıkmamasi ulaşamadığı anlamına gelmiyor malesef. Madde kullananlar ona nasıl ulaşacağını iyi biliyor. Bence bunu göz ardı etmeyin

Sebebi her ne olursa olsun asla olmaması gereken birşey bu çocuğumu hasta ölecek açlıktan can vermek üzere mi çaresizliği ne olabilir

Baya sahte altın bileklik almış gelmiş planlı şekilde evinize

Sizi üzmek için yazmıyorum koruma gudunuz çok yoğun bu davranisiniz zarar verir bu gibi olayda oturup dinleyip ikna olmak yerine hiç bir sebebi olamaz deyip direk psikologa gidiceksin yoksa polise şikayet edicem buna göz yumamam demelisiniz

Yalvararak çok ağlayacak yumusamayin size bunu yapan başkasından neler almıştır ... Annenize de soylemelisiniz bunu

Baskasindan almadim diye yeminler etti. cunku bende ayni seyi soyledim. Sen bana bunu yaptiysan baskalarinin nelerini almissindir dedim. Yemin ediyor almadim diye. Zaten gerekcesi ne olursa olsun kardesimi hakli cikarmaz.
Ama ablasiyim ben onun beni de anlayin. Anneme anlatirsam annem mahvolur.

Maddeye daha önce bulaşmış olabilir. E den çıkmamasi ulaşamadığı anlamına gelmiyor malesef. Madde kullananlar ona nasıl ulaşacağını iyi biliyor. Bence bunu göz ardı etmeyin

Mutlaka kullanan nasil ulasacagini bilir de. Hani oyle bir kriz ani falan olmaz mi ?

Baskasindan almadim diye yeminler etti. cunku bende ayni seyi soyledim. Sen bana bunu yaptiysan baskalarinin nelerini almissindir dedim. Yemin ediyor almadim diye. Zaten gerekcesi ne olursa olsun kardesimi hakli cikarmaz.
Ama ablasiyim ben onun beni de anlayin. Anneme anlatirsam annem mahvolur.
Anlatmazsaniz bı sonraki tekrarlayacak
Anneniz den babanızdan da alır bilmeleri gerek
Bı anne olarak çocuğum hırsızlık yapsa bilen olsa ben bilmesem kahrolurdum annesi o bilmek hakki

Ben madde kullandığını sanmam iki bileklikle olmaz o iş şimdiye çoktan yakalanirdi bı şekilde

Sırf paraya sıkıştığı için yapıyor

Anlatmazsaniz bı sonraki tekrarlayacak
Anneniz den babanızdan da alır bilmeleri gerek
Bı anne olarak çocuğum hırsızlık yapsa bilen olsa ben bilmesem kahrolurdum annesi o bilmek hakki
Babam kalp hastasi ve riskli bir grupta. En ufak bi heyecanda uzuntude hastaligi tetikliyor malesef. Yoksa coktan soylerdim.
Anneme soylesem annem babama anlatir. Bu yuzden kendim halletmeliyim.

Yarın anlatıcam demiş ama yarına kadar türlü türlü yalanlar uydurur.
İyice sıkıştırmanız lazım.

Mutlaka kullanan nasil ulasacagini bilir de. Hani oyle bir kriz ani falan olmaz mi ?
Hayır malesef olmaz bazı maddeleri kullananları anlamak bile zor olabilir. Eski erkek arkadaşı kullanıyorsa bulaştırmis olabilir onu. Saç örneğinde tahlil yaptırabilirsiniz. Ama iyisi mi konuşup böyle bir dur um olup olmadığını ogrenmek

Ne anlatirsa anlatsin onu hakli cikarmaz ki. Yaltigini degistirmeyecek malesef.
Haklısınız, eşiniz de iyice üstüne gitsin. Yaptığı düpedüz hırsızlık... Ne yaptığının farkında değil sanırım.

Babam kalp hastasi ve riskli bir grupta. En ufak bi heyecanda uzuntude hastaligi tetikliyor malesef. Yoksa coktan soylerdim.
Anneme soylesem annem babama anlatir. Bu yuzden kendim halletmeliyim.
Kardeşinizin işte bu yüzden bilekliğinizi çaldı tam da bu sebeple sizi bildiğinden.

Annen böyle bir şeyi babana anlatamaz anlatması gerekirse de uygun yollu anlatır anlatmayarak hata yaparsınız

Evde annenizle kalmıyor mu anneniz bilip gozlemlemeli psikologa gidince de öğrenecek eni sonu ogrenicek yarın annenizi de çağırın 3 kız oturup konusun bence

Hayır malesef olmaz bazı maddeleri kullananları anlamak bile zor olabilir. Eski erkek arkadaşı kullanıyorsa bulaştırmis olabilir onu. Saç örneğinde tahlil yaptırabilirsiniz. Ama iyisi mi konuşup böyle bir dur um olup olmadığını ogrenmek

Yarin sikistiracagim gercegi anlatmazsan polise giderim diye tehdit de edecegim zaten.

Haklısınız, eşiniz de iyice üstüne gitsin. Yaptığı düpedüz hırsızlık... Ne yaptığının farkında değil sanırım.

Esim sen cek kenara gozunu korkut diyor. Nereye harcamis , biri mi tehdit ediyor, borcu mu var ogren. Gerekirse bir sekilde kapatalim diyor. Babamin rahatsizligi ciddi, annem de rahatsiz beyinle ilgili rahatsizligi. Annenlere yansitmadan halledelim. Baban kaldiramaz bu defa dedi.

Esim sen cek kenara gozunu korkut diyor. Nereye harcamis , biri mi tehdit ediyor, borcu mu var ogren. Gerekirse bir sekilde kapatalim diyor. Babamin rahatsizligi ciddi, annem de rahatsiz beyinle ilgili rahatsizligi. Annenlere yansitmadan halledelim. Baban kaldiramaz bu defa dedi.
Çok doğru söylemiş eşiniz, ikiniz birden üstüne gidin, çıkacaktır ortaya nereye harcadığı... Yazık rezil etmiş kendini.

Valla 20 yaşında bi kız. Kusuruna da bakılacak yaşta. Ben böyle durumlarda çok gaddarım, ilişkimi keserdim.

Benim ergen erkek kardeşime para veririm,bir şeyler aldırırm bazen üstü sende kasın derim.
Bir kaç defa 2 t kadar az ama üstü gelmedi.Anneme durumu anlattım anne ben söyleyecem yanlış anlama dedim.
Kardeşime ablam nerede paranın üstü dedim.
Borcum vardı onu verdim sana geri iade edcektim dedi.
Bende benden habersiz yapmasının iyi bir şey olmadıgını anlattım, gerekirse bana söyle al kumbaradan dedim.
Yeter ki bileyim.
Kesinlikle parada değilim nasıl yetiştirisek öyle gider kaldı ki kızıma da keza öyle 25 kuruş artsa üzerini sorarım.
İnanın o günden beri 10 kuruş arttsa getirir.Kaldı ki ben zaten veririm.
Maksat eli alışmasın.
Siz de ihtiyacı oldugunda isteyebilecegini ama izinsiz kati şekilde karşı çıkacagınızı yaptıgının suç ve sadece sizin değil eniştesinin de parası oldugunu söyleyin.

Back
X