ben bu kocaya ne demeliyim şimdi

gitmişsin ama yazmak istedim , artık senin erkek arkadaşın değil eşin o yüzden küçük şeylerle evliliğini hırpalama evet hoş bir durum değil ama o zaman ayrıymışsınız ve üstünden zaman geçmiş sevmeseydi istemeseydi sana dönmezdi seni tercih etti böyle düşün ve sakın bu konuyu açma senin yaptığın da ayıp eşin bile olsa habersiz face hesabını ya da özel şeyini kurcalaman hoş değil

yha aslında bnde öle düşünüyorum bir yandan ama diğer yandan dayanamıyorum yalana...biliorum kurcalamak hoş değil ama şeytan mı dürttü ne anlamadım .. offf bnde bilmiyorum hem evet belki gereksiz bir konu hemde hesap sorulması gereken bir konu aslında...soğudun sen bi hayırdır dio şimdi anlatsam olanı ne işin var faceimde diycek bi yandan da onu dövesim var ayh vhalla napcamı şaşırdım kaç gndr abuk subuk ruya grydm onla ilgili anlamadım ki offffffffffffffffffffffff

hem biz barıştıktan 2 ay sonra evlendik...kendi de zaten tek başına yaşıyodu...yha kız geldiyse ya aldatıldıysam..ona sorsam evet geldi diycek hali yok yha..ağlaya ağlaya bi hal oldum sabahtan beri....

off kzılar en sonunda konuyu açtım...ilk başta ne der beğenirsiniz...ben yazmadım dedi zaten baştan burda kaybetti

sonra kabullendi ve bu sefer kötü niyetli yazmadım dedi...baya bi tartıştık ağladı falan ....ama soğudum çokk feci hemde niyetini bilemem ama cokkk soğudum öle işte kızlar kötü niyetim yoktu dedi yha nasıl yha kızı evine davet ediosun tatil yap die gelmiyceni biliodum dedi ve yüz felcii geçirmişti kız değişiklik olsn die davet ettiim dio bn sni hep sevdim cart curt bişiler dedi ama kız iyilesştim diordu msjlarda ama ne alaka yha arkadaş olarak davet ettim dedi kız ve erkek eski sevgili aynı evde arkadaşça mı dururmuş ağlıyo bn bişi yapmmadım kötü niyetli dgldm zaten gelmiyceni biliordum dedi.vhallaa kızlar o ne derse desin bnce herşey açık ortada ...sanırım şuan gözden geçiriyorum son bi kez....

kötü niyetli yazmadım da ne demek
bal gibi seks yapmak için çağırdığı apaçık

neden sana senden sonra kimse olmadı hayatımda dedi

böyle zayıf karakterli erkeklere sinir oluyorum

bi de ağlamış

senin de yelkenleri suya indirip hemen üstüne atlamanı bekliyodu kesin
ağladı ya
üzülüp unutucan hemen

ee bundan sonra ne olacak?

önemli olan hayatında birinin olup olmaması değil
senden ayrı, biri olabilir hayatında illaki

önemli olan sana yalan söylemesi

ve ilk başta ben yazmadım demiş sonra da kabullenmiş

bu basbaya karaktersizlik
bari insan çıkıp mertlikle

evet der

bi de ağlamış utanmadan

canım okudum yazdıklarını sorununu falan inan ben sinir oldum durduğum yerde afakanlar bastı bana. benimde 6.5 yıllık bi ilişkim var henüz evli değiliz ancak şöyle söyleyeyim bi ara ayrıldık biz ve bana kimseyle birlikte olmadığını söyledi ancak bende senin yaptığın gibi yakaladım bir şekilde. ben o sinirle kıyametleri koparttım ve bana ne kadar sadık beni ne kadar çok sevdiğini biliyordum. o anda ağzımdan bir sürü şey çıkmış şuanda bile düşününce pişman olduğum laflar. umarım sen öyle birşey yapıp sonraadan pişman olacağın laflar söylememişsindir. şuanda o kaybettirdiği güveni geri kazanmış durumda ama yinede kontrolü elden bırakamıyorum biliyorum yanlış birşey ama yapmasaymış oda ne yapiim neyse velhasıl kelam söylemek istediğim şey ona bu olaydan rahatsız olduğunu en açık şekilde ifade et ve ona karşı güveninin sarsıldığını söyle bunun güvensizlik olmadığını ve kaybettirdiği güveni geri kazanabileceğini söyle. ve senden sakladığı yada söylemek isteyip söyleyemediği her ne varsa net bir şekilde söylemesini bu konunun veya türevlerinin bir daha asla açılmamasını istediğini anlat. bir kaç gün içerisinde hamile olup olmayacağının belli olacağı bu günlerde senin sinirlerini bu şekilde yıpratmasınada izin verme. hatta sana extradan destek çıkmasını bile isteyebilirsin. umarım herşey yoluna girer umarım aranız eskisinden çok daha iyi olur ve umarım bu gibi bir olay tekrar etmez çok mutlu olursunuz yuvanız 3 kişilik olur inşallah :):):):)

öle işte kızlar yha çok iyi bir insan olmasa zaten dün kapıyı çeker giderdim....ama artık soğudum ve tepemde dolanıyo hep daha çok sürünecek o..işin garibi de o da bnm telefonumu kurcalıyomuş meğer tek tek gelen msjları ve hepsini tek tek sordu bna dün....zaten konu öle açıldı şu kim bu kim die hesap sormaya başlayınca bnde dayanamadım...ama inş hamile değilimdir diyorum çünkü gerçekten yıkımım olur..güven sarsıldı mı hastalık izi gibi kalıyo vhalla

daha önce de dediğim gibi boş oldugu zamanlar bütün evin işini yapar yemek dahi zorla oturtur bni yorulmiyim die diğer bayanların kocalarına nazaran bnmki şöle bi erkek erkeğe dışarı çıktığını görmedim ki zaten tek tük arkadaşı vardır onlarla da 40 yılda bi grşr.bazen ben sorarım sen nie dışarı çıkmıyosun erkek arkdşlarınla die yok der seni yanlız bırakıp nereye gidiyim der içim rahat olmas der .diyorum yha fazla iyi ve bni şüphelere sokuyo allahım iyi olsa bi türlü kötü olsa bi türlü yaranılmıyo bize dimi yhni bnle olduğu sürece aldatmadığına inanıyorum..ama işte bu olay geçmişte de yaşansa az da olsa rengini belli etti diyorum.hala şuanda da ağlıyo bn onun gelmiyceni biliodum ona moral olsn kndini yanlız hissetmesin die samimi davranıp çağırdım dio off nesse yha ..şimdilik durum bu öpuyorum sizleri de

arkadaşım sakin ol.. fevri karar verme lütfen..
erkek bunlar.. sonuçta senden önce yaşanmış bir olay.. kimbilr hangi kafayla takıldı .. erkekler biliyosnki bizden daha rahat olulyolar bu konularda... seni sevse bile senden umudu kestiği için yada sadece cinsellik yüzünden takılmıştır.. ciddi olsa şuan onla olurdu senle değil.. o artık önceyi bi kenara bırakıp seninle bir hayat kurmuş kendine bak kendin söylüyorsun nekadar iyi biri oldugunu peşnde dört döndüğünü..zaten kendisi önceden yaşadıgı bu durumdan dolayı psmanlık duydugu için sana daha bir aşkla sevgiyle bağlanıp seni mtlu etmeye çalışıyor belliki.. ama bu senin kafanı kemiricek biliyorum.. oyüzden bunu ona söyle.. konuşmalarını gördüğünü söyle.. en azndan bilsin senin bildiğini birazda tavrını koy bi süre.. birdaha birşey saklıyamasın senden gözü korksun.. ama ilşkini bitirme.. erkekler cocuk gibidir dizginler senin elinde oldugu sürece hiçbişeycik olmaz.. sen serinkanlı ol mtluluğunu bozma.. unutmaki o seni seviyor ve saklamasıda kızarsın vazgeçersin diye korkusundan.. :)

erkek bunlar.. sonuçta senden önce yaşanmış bir olay.. kimbilr hangi kafayla takıldı .. erkekler biliyosnki bizden daha rahat olulyolar bu konularda... seni sevse bile senden umudu kestiği için yada sadece cinsellik yüzünden takılmıştır.. ciddi olsa şuan onla olurdu senle değil.. o artık önceyi bi kenara bırakıp seninle bir hayat kurmuş kendine bak kendin söylüyorsun nekadar iyi biri oldugunu peşnde dört döndüğünü..zaten kendisi önceden yaşadıgı bu durumdan dolayı psmanlık duydugu için sana daha bir aşkla sevgiyle bağlanıp seni mtlu etmeye çalışıyor belliki.. ama bu senin kafanı kemiricek biliyorum.. oyüzden bunu ona söyle.. konuşmalarını gördüğünü söyle.. en azndan bilsin senin bildiğini birazda tavrını koy bi süre.. birdaha birşey saklıyamasın senden gözü korksun.. ama ilşkini bitirme.. erkekler cocuk gibidir dizginler senin elinde oldugu sürece hiçbişeycik olmaz.. sen serinkanlı ol mtluluğunu bozma.. unutmaki o seni seviyor ve saklamasıda kızarsın vazgeçersin diye korkusundan.. :)

baya geçmiş üzerinden şimdi ne durumdasın bilmiyorum ama soğuman çok normal.biz kadınlar çabuk unutamıyor,kurdukça kuruyoruz kafamızda.senden önce olmuş evet ama yalanlara ne gerek var?akılları sıra güven sağlicaklar,sadık olduklarını göstercekler.walla eşinin özeliymiş,face ine bakılmazmış falan ben samimi bulmuyorum böyle lafları.hayatı paylaşıyosan,saklicak bişeyin olmamalı.hesap sorduğunda o ilk şokla senin sinirinden panikleyip inkar etmiştir.klasiktir zaten"ben yazmadım,arkadaşım girmiş face ime" ne kadar komik duruma düştüklerinin farkında diiller.evlendikten sonra yada tekrar görüşmeye başladıktan sonra olsa bu msjlaşma,bi düşün derdim ama bu evliliğini bitirmeyi düşünecek kadar büyk bi konu da değil.bi süre çıkmaz aklından ama zamanla geçer.sen yinede her fırsatta başına kakıp söylenme derim ben.sessizlik en büyük ceza.anlamış zaten hatasını ama hemen atlatamicanı da bilsin.yeni evliyken sonsuz güvenirdim eşime.ama burda okudukça yanılma payı veriyorum artık.beşerdir şaşarister istemez tetikteyim.Allah yardımcın olsun.

Selam Melissacığım, bir süre beklemende fayda var gibi görünüyor. Sana iyi davranması seni seviyor anlamına gelebilir.

bence her erkeğin
facesi, teli karıştırılması gerek.gizlice değil! gözüne soka soka.
hiç bir şeyiyle ilgilenmediğin zaman , erkekler rahatlık hissine varıyorlar ve her haltı yemekten çekinmiyorlar.

senı severken eskısıyle konusmus ve davet etmiş.

hesabını sor. saf olmadığını bilsin.

bence sana karsı duygularında dürüst olmadıgı belli.madem seni seviyor neden o şekil bir yalan söyleyip kandırmaya çalısıyor.yalanlarla seni etkileyip kandırma peşinde.o kadar umrunda olsa o şekilde yazısmz nette dolaşmazdı herhalde...

bencede hesap sormalısın seni kandırdıgını sanarak daha fazla enayi yerine koymasın.uyanık geçiniyor madem çıktısını al döve döve yuttur ben olsam öyle yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…