ben bu kocaya ne demeliyim şimdi

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
slm kızlar kafam o kadar karışıkki nasıl anlatsam da anlasanız bilemiyorum....eşimi 4 yıldır tanıyorum 1.5 yıl önce evlendik....beni çok seven her dediğimi yapan biri...hala da öyle aslında...ama....neyse biz evlenmeden önce 1 yıl kadar ayrıldık....yurtdışına geldikten sonra bi arkadaşın aracılığı ile tekrardan barışıp evlendik...bu süre zarfında naptığını sormuştum 1 yıl bensiz...çok kötü olduğunu vede intharı bile düşündüğünü hatta denediğini de sölüyordu hep...bugün face hesabına girdim onun nedense içim öle diyodu ilk defa yaptım öle bişi ve belki şifresi msn şifresiyle aynıdır die bi deniyim dedim...bombaaaa oldu girdim...bn face kullnmam ve de fazla anlamam ama msj bölümünde arşivlerden eski sevgilisiyle konuşmaları vardı biz barışmadan 2 gün önceye dayanan...kızı çok özlediğini antalyaya tatile davet etti kızı işte ev tuttum çalışıorum gel istersen tarzında ellerim titremeye başladı...bu kadar çok seviosun bni sözde intharlara teşebüs ediosun ve aynı anda bunları eski sevgiline nasıl diyebiliosun gel yanıma die:( bunları ondan beklemezdim ...belki diyceksiniz ki senden önceydi die ama bu bu kdr önemli olmasa gerek...çünkü o aralar hla bni seviyodu....ki evlendik sonra...nasıl olur yha o gerçekten öle biri mi?ne ddiyosunuz biraz daha mi beklemeliyim?zaten hep içimde bi kuşku var arkamdan bişeler çeviriyo die çünkü fazla iyi biri...yhni en azından bn öle sanıyorum ...bişi deyin kızlar nolurr sizden başka kimsem yok :(

Bu erkeklere ne oluyor böyle ya..

Ben senin yerinde olsam
Face'deki yazışmayı Print Screen yap, onun bulamayacağı bi klasöre kopyala ki sildiği zaman elinde kanıt olsun.
Sonra, akşam eve geldiğinde aç sor.

Yapacak bi şey var mı başka?

Neden bekleyesin.

erkekler kadinlari yataga atmak icin dünyanin en büyük romeosu olabilirler unutma bunu!

Eger hesap sorucaksanda bagirip cagirma gec karsisina sor ben senin sevgini ilginimi eksik etmistim neden böyle birsey yapma geregi duydun?

yani senden önce olan bişey sonuçta...
üstelik 1 yıl uzun zaman...
takip et bakalım daha sonra varmı konuştuğu kimse yada mesaj fln...
bana kalırsa konuş güzelce anlat gördüğünü...
mutlaka vardır bi açıklaması...
o kadar çok okuyoruz ki burda aldatma olaylarını ister istemez düşünüyo insan...
her hareketine her lafına bi anlam yüklüyoruz....
bende etkisinde kalıp sürekli kurcalıyorum telefonu maili cüzdanı ceplerini...

maximaculpa tşk yorumun için öle kötüyüm ki ellerim titriyo kendi de sordu neyin var die...gzl bi hesap sorasım gelio ama şuanda yapamam çok kötüyüm çunku vede onu istediğim gibi canını acıtamam...

erkekler kadinlari yataga atmak icin dünyanin en büyük romeosu olabilirler unutma bunu!

Eger hesap sorucaksanda bagirip cagirma gec karsisina sor ben senin sevgini ilginimi eksik etmistim neden böyle birsey yapma geregi duydun?

canım o zamanlar zaten ayrıydık barışmak üzereydik ama genede bunu yapması...çünkü üstüne basa basa diyordu ben seni sevdim başkası hiç olmadı yokluğunda bide yazdıklarını görünce. o kıza...

yani senden önce olan bişey sonuçta...
üstelik 1 yıl uzun zaman...
takip et bakalım daha sonra varmı konuştuğu kimse yada mesaj fln...
bana kalırsa konuş güzelce anlat gördüğünü...
mutlaka vardır bi açıklaması...
o kadar çok okuyoruz ki burda aldatma olaylarını ister istemez düşünüyo insan...
her hareketine her lafına bi anlam yüklüyoruz....
bende etkisinde kalıp sürekli kurcalıyorum telefonu maili cüzdanı ceplerini...

haklısın 1 yıl geçti ve benden biraz önceydi ama zoruna gidio insanın yha...bi seni sevdim başkasına bakmadım...ilşkim olmadı deyip sonra da bunları okumak...kim olsa eminim kötü olurdu...

maximaculpa tşk yorumun için öle kötüyüm ki ellerim titriyo kendi de sordu neyin var die...gzl bi hesap sorasım gelio ama şuanda yapamam çok kötüyüm çunku vede onu istediğim gibi canını acıtamam...

hadi senden önce olmuş bişey dicem ama
o zaman yalan söylemesin
neden söylüyor

işin kötüsü de 5 gün sonra hamile olup olmadığım belli olcak.....o soğan kürümüdür nedir hay yapmaz olaydım inş değilimdir....

o kdr teşekkür ediyorum ki size biraz sakinleştim ama hala kötüyüm...siz olmasaydınız kimseye anlatamazdım çünkü ben çekinirim öle şeleri paylaşmaktan yaakınlarımla...

senden umudu kesince küslük anında boş kalmamak için konuşmuştur o kızlaa...sana olan sevgisinin derecesini ölçemem tabi ama sevmeseydi evlenmezdi....

eşim hep derki" erkekler için sex yemek içmek kadar doğal olabiliyor,bunu hiçbirşey hissetmediğim hatunla dahi paylaşabiliriz ama siz bayanlar sevgisiz hissiz yapamazsınız o işi yapanlarda zaten bellidir hem toplumsal baskılar varken bizi anlamanız imkansız" der....

hee ama eşin hesap sorulmayı hak etmiyor mu??? kesinlikle ediyor....ama bunu onu hafife alırmış gibi yap...sinirle gözün dönmüş bi vaziyette değil...

ama şüphe öyle birşeydir kii insanı nasıl da kemirir,günden güne eritir,hiç tadılmaması gereken bir duygudur.....eğer sen onu bitirmezsen o seni bitirir...lütfen şüphelerinden arın....

sana dert olacağına ona dert olsun geç karşısına bir güzelde kahve yap kafanda neler diyeceksin bir güzel de plan yap çatır çatır hesabını sor sonrada bir güzel kahveni yudumla o sıkıldıkça sen keyfine bak. bende eşime doğuma yaparken kızmıştım istediğim ilgiyi ondan göremediğim için sana yazdıklarımın aynısını yaptım ona içimi bir güzel döktüm o kahroldu ben neşelendim.hep kadınlar mı çekecek içine atacak biraz da erkekler üzülsün...şimdi kuş gibi hafifim sende dök içini hafifle. birde hep bunu söylerim kapıyı vurup çıkamayacaksanız eşlerinizin msn face düzdan vs kurcalamayın bilmeden yaşamak bilerek yaşamaktan daha kolay bilmeyin daha iyi...

senden umudu kesince küslük anında boş kalmamak için konuşmuştur o kızlaa...sana olan sevgisinin derecesini ölçemem tabi ama sevmeseydi evlenmezdi....

eşim hep derki" erkekler için sex yemek içmek kadar doğal olabiliyor,bunu hiçbirşey hissetmediğim hatunla dahi paylaşabiliriz ama siz bayanlar sevgisiz hissiz yapamazsınız o işi yapanlarda zaten bellidir hem toplumsal baskılar varken bizi anlamanız imkansız" der....

hee ama eşin hesap sorulmayı hak etmiyor mu??? kesinlikle ediyor....ama bunu onu hafife alırmış gibi yap...sinirle gözün dönmüş bi vaziyette değil...

ama şüphe öyle birşeydir kii insanı nasıl da kemirir,günden güne eritir,hiç tadılmaması gereken bir duygudur.....eğer sen onu bitirmezsen o seni bitirir...lütfen şüphelerinden arın....

ewet şuan her ağzıma açmak istediğimde öfke saçmak geliyo o yuzden şuan susuyorum ama o kdr zor ki susmak hele ben için....aslında ii biri mesela boş günlerinde evi temizler yemek yapar o derce yani..hiç bişi eletmez yorulmiyim die ama işte ....

sana dert olacağına ona dert olsun geç karşısına bir güzelde kahve yap kafanda neler diyeceksin bir güzel de plan yap çatır çatır hesabını sor sonrada bir güzel kahveni yudumla o sıkıldıkça sen keyfine bak. bende eşime doğuma yaparken kızmıştım istediğim ilgiyi ondan göremediğim için sana yazdıklarımın aynısını yaptım ona içimi bir güzel döktüm o kahroldu ben neşelendim.hep kadınlar mı çekecek içine atacak biraz da erkekler üzülsün...şimdi kuş gibi hafifim sende dök içini hafifle. birde hep bunu söylerim kapıyı vurup çıkamayacaksanız eşlerinizin msn face düzdan vs kurcalamayın bilmeden yaşamak bilerek yaşamaktan daha kolay bilmeyin daha iyi...[/QUOTE: aynen yapıcam şu sinirim bi geçsin de çok tşkr

ewet şuan her ağzıma açmak istediğimde öfke saçmak geliyo o yuzden şuan susuyorum ama o kdr zor ki susmak hele ben için....aslında ii biri mesela boş günlerinde evi temizler yemek yapar o derce yani..hiç bişi eletmez yorulmiyim die ama işte ....

bnm eşimin dediklerini bir düşün istersen...

evet biz bayanlar ayrıldığımız sevgilimize barışmaya 2 gün kala başkasıyla o denli konuşmayız,sonrada şimdiki eşimize ayrıyken sevginle inledim demeyiz...inlediysek cidden inlemişizdir ve yalan yoktur çoğu kez....hele de birini severken nasıl başkasının tenine dokunabiliyr diye yıllarca düşünsek algılayamayız.....ama erkekler için düz mantık bu işler galiba...

seninle ayrıymış ve boşlukta olmuş olabilir sonuçta barışma ihtimalini görmemiş olabilir...ama bunlar sizin dünyanızda yara açmasına engel değil...anlayabiliyorum sizi...

bi arkadaşın tavsiyesi hoşuma gitti....yap kahveni otur karşısına sen gerdikçe o gerilsin sen gevşe....ama bi kaç gün bekle yoksa bu sinirle söylemek istediklerini unutma ihtimalin yüksek...

kızlar ben şimdi çıkıyorum bi duş aliyim bi kendime gelim sonrasına bakarım....bugun bu işi haledicem yarına kalırsa bi da zaten konuyu açmam kendimi biliyorum...bakalım aslında faceni takip ettiğimi de bilmesini istemiyorum şimdilik çok ikilemdeyim sizi öpuyor ve teşekkürler ediyorum akşama burda olurum byyyy

Back
X