ben bu kocayla napıcam..

esiniz boga burcu mu :) birebir benm esimi tarif ettiniz resmen. Yemek konusu haricinde hersey birebir ayni

Canım inanki ben o kdr uğraşıyorumki bunları demesini istiyorum temizliği onun gözü önünde yaptığım zaman ohh mis olmuş demiyoki, peşimde geziyo bazen saç kılı kalıo boşuna temizlion dio. ben bizzat elimde bezle siliyom kalmasın diye ama kalıyo işte. yorulduğumu anladığı zaman yardım ediyo onda sorun yokta. keşke eh yiyoz işte dese yese.. direk yapamıyosun diyince bozulyorum, hani eleştirse acaba şöyle yapsan daha mı iyi olur die ona razıyım..şimdide diyoki akşam sen hiç annemi arayıp sormuyon diye..açıkçası aramak istemiyorum kayınvalidemi nedense.

canım dediklerini dikkate alacağım...aynı durumdayım şu anda..bazen oluyor bazen olmuyor yemeklerim..pis bir insan değilim canm çıkana kdr temizlik yaparım ama bazen gözümden kaçar işte. akşam da mesela süt içeyim dedim kakaolu pipetin aağzı aşağı bakarak kalmış masada süt damladı düşünemiyorum işte.. o ordan tamlar bir peçete koyayım aklıma gelmiyor. umarım ben de sizin gibi olabilirm birgün ve eşimde bana çektirdiklerinden utanır. kayınvalidem yemeğimi hiç yemedi. yani öyle bir fırsat olmadı...ama kayınvalidem de cok karışı işine insanın o yüzden ona sormak minnet etmek istemiyorum..kötü düşünüyürum biliyorum ama içimden gelmiyor..
bir de eşim banaa derki hiç beni sıvazlamıyorsn..bu durum sizde de varmıydı..yani pohpohlamıyormuşum..bunu nasıl yapıcam bilmiyorum halbuki hep tepesindeyim bitanem kocişim diye..ama memnun olmuyor işte.

Yaptığın yemekleri beğenmiyorsa kurdugun sofrayı al hooooooooop kaldır önünden..Zıkkımın kökünü ye de..

Bu davranışının altında başka nedenler aramak lazım diye düşündüm biranda. Herşeyi eleştirel gözle bakan bir insan bilmiyorumda evliliğinizden de mutlu değildir.

onu bulduna dua etsın cok bılıosa o yapsın o zaman

Bu davranışının altında başka nedenler aramak lazım diye düşündüm biranda. Herşeyi eleştirel gözle bakan bir insan bilmiyorumda evliliğinizden de mutlu değildir.

Evet bende bunu çoğu kez düşündüm..ama eşim mutsuz ve kavgalı bir aileden geliyor. baba alkolik anne ise tam tersi ibadet eder, camiden çıkmaz, hep iyilik için uğraşır. Ben hep buna bağlıyorum eşimin bu durumunu, çünkü baba da böyle. kayınvalidemin yaptığı herşeyde bir şeyler arar..ve sürekli eşimi görümcemi eleştirir. Evlilikte mutlumusun diye direk bir soru sormadım..ama alınganlığın olmasa süper br eş olucaksn der. ama aynı zamanda da eleştirilerine devam eder..

benim eşimde aynı bu şekildeydi o yüzden söyledim altında başka nedenler varmış meğer
şuan herşey harika görünüyor gözüne

Canim direk boyle dile getirmedi ama ben davranislarindan bunu sezdim. Erkeklerde biz kadinlar kadar hatta bazem daha fazla takdir edilip pohpohlanmayi bekliyorlar. Kimisi ask sozleriyle kimisi de yaptigi isin begenilmesiyle. Senin ki de oyle olabilir. Mesela benim esim yaptigi en basit birseyi bana gosterip takdir bekler. Bende pek sevmem pohpohlamayi. Mesela Saclarini kesip geldiginde önceden birsey demiyordum aa saclarini mi kestin diyip geciyordum. Bi gun bana saclarimi kestim hicbir sey demiyorsun sen beni begenmiyorsun falan dedi. Simdi kapidan girer girmez aayy bu gelen yakisikli da kim taniyamadim siz kimsiniz falan diyorum. O da ee sen ne sandin kocani falan diyor:)tabi bi kucuk bi ornek. biraz egosu tavan yapiyor ama onun buna ihtiyaci oldugunu fatkettim ve bende ona gore davraniyorum. Yani askim bitanem degilde boyle seyler bekliyor olabilir. Hatta seni takdir etmemesinin nedeni bu da olabilir. Esin bunu dile getirmisse sanslisin bence. Sen onu daha iyi taniyorsun neye ihtiyaci oldugunu en iyi sen bilirsin. :)

evet ama ben bunu yapamıyorum, yaptığım zamanlar eşim böyle nazlanmaya başlıor..atıyorum mesela yakışıklı kocam benim diyip öptüğüm zaman dur be bitanem işim var diyor ben de bozlup çeklyrm..işi de pc başında araba bakmak öylesine..sonra ben çekince kendimi kendisi geliyor..işte ben de böyle olduğu için yapmıyrm..güzel bir msj atsam cvp vermek yerine arıyor öyle napıon dıe konuşyo..aslında beni bu hale getiren de o biraz..sadece akşam senn yazını okuyunca biraz ilgi gösterdm o zaman iyi tepki geldi..ama eşim iştede çok yorulyor sanırım..eve gelince tek isteği yatıp dinlenmek..bu yorgunluğu yüzünden de en ufak birşeye sinirleniyor.

Benim eşimde aynı.Gaziantepli et olmayınca yemeğin tadı olmuyormuş.birsey canı cekiyorsa onu illa ki yicek.yoksa gunlerce yiyemedim diye konusur da konuşur.ona sormadan yemek yapamam ben onu yemem der kendi yapar.

Paşa hazretleri begenmiyorsa o yapsın siz yiyin. O sizinle ilgilenmiyorsa sizde onunla ilgilenmeyin. Beklenti içinde olduğunuzu belli etmeyin.

Asla kimseden böyle Bi beklentin olmasın benim eşimde öyle işten erken geliyor bebegim var temizlik bitmedi diye dünya laf saydı hiç takmam ağzının payını verdim sonra kendi barışmak istiyo aslında mevzu temizlik degil çok titiz biriyırmdir sadece başka bişey sinirleniyor bende sinir atma hesabı oldu işim yok bide trip çekecem bide Cinsellik yoksa erkekler böyle yapıyor

Paşa hazretleri begenmiyorsa o yapsın siz yiyin. O sizinle ilgilenmiyorsa sizde onunla ilgilenmeyin. Beklenti içinde olduğunuzu belli etmeyin.
Tebrik ediyorum taaaa 2014 konusunu nasil bulup yorumladınız acaba bunun için ne kadar geriye gitmeniz gerekti bu da bir başarı ama

Ya kaç sene öncesinin konularını neden hortlatıp duruyorsunuz, işiniz mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…