- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
Ka
Seninle ayni seyleri yasamis biri olarak bu yorumumu cok dikkate almani istiyorum. Benim esimde senin ki gibiydi butun hatalarimi yuzume vurur surat yapar konusmazdi. Evliligimin 3 ayi hergun aglayarak neden evlendim ki ben diyerek gecti. Esim cok duzenli Yaptigi herseyi buyuk bir nizam ve ozenle yapan biridir. Bense tam tersiydim. Bana surekli surda toz var sil surda leke kalmis yok buzdolabin ustu soyle yok burasi boyle diye butun gun temizlik yaptirirdi. Bende senin gibi cok dikkatsizdim. Hicbir sey gozume takilmazdi farketmezdim. Esim haliya ekmek parcasi koyar onu gorup almami beklerdi. Gormeyince de bagirir burasi senin evin sen gorup almazsan kim gorecek diye sinirlenir bende aglardim. Bazi yemeklerimi cok begenir bazilarini da begenmezdi. Begenmedigi yemegi de zaten yemezdi. Butun tartismalarimiz hep bu yuzden di. Bir gun karar aldim ve onun istedigi gibi biri olmaya karar verdim. Bu aslinda ilk once kendi yararimaydi. Yapamadigim yemekleri internetten bakarak yapmaya basladim annemden yardim aldim bi yerde guzel yemek yemissem nasil yapildigini sordum. Evimi hep temiz tutmaya calistim kendime gore bi duzen oturttum... mesela bi ornek vereyim pilav yapmayi beceremiyordum lapa gibi oluyirdu. Bana senin pilavin niye boyle oluyor diyordu. Ben de ne mi yaptim internetten pilav yapmanin puf noktalarina baktim ve pirinci iyice yikamadigim icin lapa oldugunu farkettim. Artik esim oyle memnun ki benden simdi evinin hanimi oldun diyor. Yemrklerimi cok begeniyor.sadece esim degil musafirlerim komsularim herkes cok temiz ve hamaratsin diyor. Oysa neler yasadim bir ben bilirim. Sana diyecegim o ki esinin tavirlarina karsi kirginligini dile getir.ben bir karar aldim ama seninde yardimina ihtiyacim var. Bende yemeklerimin guzrl olmasini istiyorum ama sen surekli yuzume vurdukca yapamiyorum de. Soyle yapsan daha iyi olur de ama bunu kibar bir dille soyle de. Benim yaptigim hatalari sen yapma. Aglamak hicbir seye care degil
Bir yerden baslamalisin. Sevgiye giden yol erkeklerin midesinden gecer derler ya o gercekten dogru. Omrunun sonuna kadar boyle gidemez. Eger kaynanan ve esin yemeklerine kusur buluyorsa bi sorun var demektir. Bir asci gibi olmak zorunda degilim ama bende guzel yemekler yapabilirim de ve bir yerden basla
Internetten bak guzel yemek yapan arkadaslarina sor puf noktalarini ogren. Ben bu kadar yapiyorum diye kestirip atma.begenmiyorsan yeme taktigi kisa vadede ise yarar belki ama nereye kadar... pek yorum yapan biri degilimdir ama bu konuyu gorunce dayanamadim insallah bu konuyu cozer ve cok mutlu olursun... saglicakla...
Ayy keşke benim de eşim becerikli olsa da beni beğenmese :)işi yapıyor yapmasına da ben arkasından geçmeden olmuyor
Canim bi ara benimkide ayni seyi yapardi. Evliligin baslarinda. Yenek yapardim yok sole olmus bole olmus derdi eh iste pek guzel degilde yioz tarzinda konusurdu. Sonra bende bazen ona yaptirirdim yemekleri . Guzel olmasa bile immm cok guzel askim eline saglik derdim. Sasirirdi hadi ya derdi. Cirkin olsa bile ugrasiosun yapiosun sevgini katiosun tabikide guzel derim diodum. Hepte ayni seyi die die alisti :) simdi yemek yapiom bazen gercektende tutturamiom ben kendim begenmiom yani ama eline saglik canim guzel olmus dio artik :) ev isindede asiri titiz ufak bi nokta olsun takilip kalio ona. Bi ara evi temizliom temizliom aksam gelio ohh mis gibi olmus demio.temizligide hafta sonu pazarlari yapmaya basladik. Ondada duzeldi ev temizlediysem ohh mis gibi kokmus yorulmussundur sen bi kahve icelim der :) bide gecen gun dediki bi artik pazarlari temizlik yapmioz ya dio :) yapmaya gerek kalmio cunku artik yaptigimi yoruldugumu farkedio butun gun beni oturuo sanmio :)
Ka
Seninle ayni seyleri yasamis biri olarak bu yorumumu cok dikkate almani istiyorum. Benim esimde senin ki gibiydi butun hatalarimi yuzume vurur surat yapar konusmazdi. Evliligimin 3 ayi hergun aglayarak neden evlendim ki ben diyerek gecti. Esim cok duzenli Yaptigi herseyi buyuk bir nizam ve ozenle yapan biridir. Bense tam tersiydim. Bana surekli surda toz var sil surda leke kalmis yok buzdolabin ustu soyle yok burasi boyle diye butun gun temizlik yaptirirdi. Bende senin gibi cok dikkatsizdim. Hicbir sey gozume takilmazdi farketmezdim. Esim haliya ekmek parcasi koyar onu gorup almami beklerdi. Gormeyince de bagirir burasi senin evin sen gorup almazsan kim gorecek diye sinirlenir bende aglardim. Bazi yemeklerimi cok begenir bazilarini da begenmezdi. Begenmedigi yemegi de zaten yemezdi. Butun tartismalarimiz hep bu yuzden di. Bir gun karar aldim ve onun istedigi gibi biri olmaya karar verdim. Bu aslinda ilk once kendi yararimaydi. Yapamadigim yemekleri internetten bakarak yapmaya basladim annemden yardim aldim bi yerde guzel yemek yemissem nasil yapildigini sordum. Evimi hep temiz tutmaya calistim kendime gore bi duzen oturttum... mesela bi ornek vereyim pilav yapmayi beceremiyordum lapa gibi oluyirdu. Bana senin pilavin niye boyle oluyor diyordu. Ben de ne mi yaptim internetten pilav yapmanin puf noktalarina baktim ve pirinci iyice yikamadigim icin lapa oldugunu farkettim. Artik esim oyle memnun ki benden simdi evinin hanimi oldun diyor. Yemrklerimi cok begeniyor.sadece esim degil musafirlerim komsularim herkes cok temiz ve hamaratsin diyor. Oysa neler yasadim bir ben bilirim. Sana diyecegim o ki esinin tavirlarina karsi kirginligini dile getir.ben bir karar aldim ama seninde yardimina ihtiyacim var. Bende yemeklerimin guzrl olmasini istiyorum ama sen surekli yuzume vurdukca yapamiyorum de. Soyle yapsan daha iyi olur de ama bunu kibar bir dille soyle de. Benim yaptigim hatalari sen yapma. Aglamak hicbir seye care degil
Bir yerden baslamalisin. Sevgiye giden yol erkeklerin midesinden gecer derler ya o gercekten dogru. Omrunun sonuna kadar boyle gidemez. Eger kaynanan ve esin yemeklerine kusur buluyorsa bi sorun var demektir. Bir asci gibi olmak zorunda degilim ama bende guzel yemekler yapabilirim de ve bir yerden basla
Internetten bak guzel yemek yapan arkadaslarina sor puf noktalarini ogren. Ben bu kadar yapiyorum diye kestirip atma.begenmiyorsan yeme taktigi kisa vadede ise yarar belki ama nereye kadar... pek yorum yapan biri degilimdir ama bu konuyu gorunce dayanamadim insallah bu konuyu cozer ve cok mutlu olursun... saglicakla...
Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
Bu davranışının altında başka nedenler aramak lazım diye düşündüm biranda. Herşeyi eleştirel gözle bakan bir insan bilmiyorumda evliliğinizden de mutlu değildir.
Yaptığın yemekleri beğenmiyorsa kurdugun sofrayı al hooooooooop kaldır önünden..Zıkkımın kökünü ye de..
benim eşimde aynı bu şekildeydi o yüzden söyledim altında başka nedenler varmış meğer
şuan herşey harika görünüyor gözüne
canım dediklerini dikkate alacağım...aynı durumdayım şu anda..bazen oluyor bazen olmuyor yemeklerim..pis bir insan değilim canm çıkana kdr temizlik yaparım ama bazen gözümden kaçar işte. akşam da mesela süt içeyim dedim kakaolu pipetin aağzı aşağı bakarak kalmış masada süt damladı düşünemiyorum işte.. o ordan tamlar bir peçete koyayım aklıma gelmiyor. umarım ben de sizin gibi olabilirm birgün ve eşimde bana çektirdiklerinden utanır. kayınvalidem yemeğimi hiç yemedi. yani öyle bir fırsat olmadı...ama kayınvalidem de cok karışı işine insanın o yüzden ona sormak minnet etmek istemiyorum..kötü düşünüyürum biliyorum ama içimden gelmiyor..
bir de eşim banaa derki hiç beni sıvazlamıyorsn..bu durum sizde de varmıydı..yani pohpohlamıyormuşum..bunu nasıl yapıcam bilmiyorum halbuki hep tepesindeyim bitanem kocişim diye..ama memnun olmuyor işte.
Canim direk boyle dile getirmedi ama ben davranislarindan bunu sezdim. Erkeklerde biz kadinlar kadar hatta bazem daha fazla takdir edilip pohpohlanmayi bekliyorlar. Kimisi ask sozleriyle kimisi de yaptigi isin begenilmesiyle. Senin ki de oyle olabilir. Mesela benim esim yaptigi en basit birseyi bana gosterip takdir bekler. Bende pek sevmem pohpohlamayi. Mesela Saclarini kesip geldiginde önceden birsey demiyordum aa saclarini mi kestin diyip geciyordum. Bi gun bana saclarimi kestim hicbir sey demiyorsun sen beni begenmiyorsun falan dedi. Simdi kapidan girer girmez aayy bu gelen yakisikli da kim taniyamadim siz kimsiniz falan diyorum. O da ee sen ne sandin kocani falan diyor:)tabi bi kucuk bi ornek. biraz egosu tavan yapiyor ama onun buna ihtiyaci oldugunu fatkettim ve bende ona gore davraniyorum. Yani askim bitanem degilde boyle seyler bekliyor olabilir. Hatta seni takdir etmemesinin nedeni bu da olabilir. Esin bunu dile getirmisse sanslisin bence. Sen onu daha iyi taniyorsun neye ihtiyaci oldugunu en iyi sen bilirsin. :)
Benim eşimde aynı.Gaziantepli et olmayınca yemeğin tadı olmuyormuş.birsey canı cekiyorsa onu illa ki yicek.yoksa gunlerce yiyemedim diye konusur da konuşur.ona sormadan yemek yapamam ben onu yemem der kendi yapar.Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
Asla kimseden böyle Bi beklentin olmasın benim eşimde öyle işten erken geliyor bebegim var temizlik bitmedi diye dünya laf saydı hiç takmam ağzının payını verdim sonra kendi barışmak istiyo aslında mevzu temizlik degil çok titiz biriyırmdir sadece başka bişey sinirleniyor bende sinir atma hesabı oldu işim yok bide trip çekecem bide Cinsellik yoksa erkekler böyle yapıyorEsim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
Tebrik ediyorum taaaa 2014 konusunu nasil bulup yorumladınız acaba bunun için ne kadar geriye gitmeniz gerekti bu da bir başarı amaPaşa hazretleri begenmiyorsa o yapsın siz yiyin. O sizinle ilgilenmiyorsa sizde onunla ilgilenmeyin. Beklenti içinde olduğunuzu belli etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?