ben bu kurs yerinden şikayetçi olabilir miyim

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar bir sürücü kursuna gidiyorum, ilk sınavda iki derse gitmediğim kalmışım yoksa kalacak bir öğrenci değilmişim, öyle dediler. şimdi de tekrar 1 derslik randevu almazsanız kalırsınız dedi bende çarşamba için randevu almıştım gittim derse adam cuma günü gelmezseniz ne olacağı belli olmaz mutlaka gelin dedi. bende iş yerimle görüşeyim bi dedim perşembe arayın dedi. dün aradım benim hiç boş vaktim yok aslında nasıl yaparız ki neyse 3 gibi gelin ama söz vermeyim falan dedi. deli oldum. bu nasıl bi yer anlamadım hepsi mi böyle yoksa kulaklarını çekmek mi gerekiyor

Bulundugunuz ilçenin ilçe milli eğitim kurumuna dilekçe sunun .
Ders saatlerimle ilgili düzenleme yapılmıyor.
Hakettıgım ders suresini alamıyorum diye.
Uyarı alacaklardır..

Öyle kurslar varki şahıs sadece sınavlara girip ehliyetini alırken seni kedi gibi oynatmaları hoş olmamış canım,öncelikle bu nedir ben sizin keyfinizimi bekleyecegim,sizden şikayetçi olacagım yoksa de,fazla uzatmayıp seni 2 arada 1 derede koymayacaklardır,baktın olmuyor şikayet et ortalıkta bir sürü canavar varken ve haksız ehliyet almışlarken senin çaban boşa gitmesin

haklarında makbuzsuz para aldıkları için bir şikayette bulunmuştum, gazeteci olduğum için biraz etkili oldu sanırım bu sınav harcında , haraç istemediler:)) yani ehliyetten soğudum yemin ederim

haklarında makbuzsuz para aldıkları için bir şikayette bulunmuştum, gazeteci olduğum için biraz etkili oldu sanırım bu sınav harcında , haraç istemediler:)) yani ehliyetten soğudum yemin ederim

vaaay makbuzsuz paramı,iyi yapmışsın şikayet etmekle canım,herşey para baksana 29 yaşındaki bir adam milyonlarla oynarken biz liraların hesabını tutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…