- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Servis cagirmadan cozulmez gibiHayır malesef eski haline dönmüyor, bu şekilde kalıyor.
Daha yeni makineymis tamir yoluna gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Servis cagirmadan cozulmez gibiHayır malesef eski haline dönmüyor, bu şekilde kalıyor.
Yok Canım zaten cok kırışmasın diye az koyuyorum çamaşırı.Bence makinadan kaynaklı ya da çok mu dolduruyorsun acaba
Çamaşır makinasını düzelteyim derken diğer makineleri bozmayayım kız :)yok beya :) suyu hızını yükseltimmm vanayı sonuna kadar açtım deterjan iyice eridi leke oluşmadı artık, sıvı deterjan kullan birde bakalım nasıl oluyor .
Ahhh keşke cnmçok eneterasan çamasir suyu lekeisne benziyor
keske makineleri deneyip oyle alabilsek
insallah çozum bulursunuz
Yok cnm benim ki böyle bak ömrümü çürüttü 3 yılda.
Can'ım gecende alo kullandım leke yaptı. Bu defa ariel aldım yine aynı. Ama deterjandan olduğunu düşünmüyorum ben.Aaaaa çok yazık. Dertetjandan ise hangisi söyle de bilelim lütfen.
Evet eco bubble özelliği var. Baktım deterjan haznesine şimdi deterjan falan kalmamış hiçEco bubble ozelligi varsa baya az koymaniz gerekiyor deterjani. Hani ben annemin makinasina koydugunun yarisini falan koyuyorum..deterjan haznesinde deterjan kaliyor mu?
Valla servis çağır diyecem dünyanın parasını istiyorlar en iyisi durumunuz varsa yenisini almak canım çünkü bizimki de ses çıkarıyor tamir için 600-800 arası istediler dünyanın parası bide seninki leke yapıyor.Allah yardımcın olsun canıYok cnm benim ki böyle bak ömrümü çürüttü 3 yılda.
Aynen deterjan kalıntısı değil zaten iyice ovaladım da elimde ama çıkmadı.İyi de o deterjan kalıntısına benzemiyor ki ayrıca öyle olsaydı ovaladığınızda çıkardı. Bilemedim şimdi ya, çok ilginç hem de her yıkamada böyle olması garip.
Aynen ses de yapıyor valla apartman inliyor makine sesindenValla servis çağır diyecem dünyanın parasını istiyorlar en iyisi durumunuz varsa yenisini almak canım çünkü bizimki de ses çıkarıyor tamir için 600-800 arası istediler dünyanın parası bide seninki leke yapıyor.Allah yardımcın olsun canı
Evet eco bubble özelliği var. Baktım deterjan haznesine şimdi deterjan falan kalmamış hiç
Çamaşır makinasını düzelteyim derken diğer makineleri bozmayayım kız :)
Bugün limon tuzuyla 95 derece de çalıştırdım boş bir şekilde. Ama yarısında uyarı verdi 60 dereceye düşürüp devam ettim çalıştırmaya.Makineyi boş bir biçimde çamaşır veya deterjan eklemeden en yüksek sıcaklıkta ve un uzun sürede çalıştır bir defa, durulamak için en son safhada su almaya başladığında sirke koy hazneye.Muhtemelen sorunun çözülecek.
Evet malesef bitti.Aslinda pek deterjan olayina da benzemiyo da. Garantisi bitti mi? Bitmediyse cagirin bence servisi.
Valla doğru söylüyorsun mecbur yapıcam artık , inşallah düzelirSuyun hızı ne kadar yüksekse çamaşırlar daha iyi yıkanıyor , deterjan daha iyi eriyor napıcan kız mecbur yapıcan ama önce sıvı deterjanda dene![]()
Sizin de mi böyleydi ?Samsung çamaşır makinesi mi dışı seni içi beni yakar en kısa zamanda kurtulmalısın o makineden çeken bilir
Valla doğru söylüyorsun mecbur yapıcam artık , inşallah düzelir![]()