- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.828
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Vallahi hiç cesaret edemiyorum ki çamaşır suyu kullanmayaAllah Allah yaa ilginçmiş. Acaba makineyi çamaşır suyuyla boş çalıştırsanız? 40ta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi hiç cesaret edemiyorum ki çamaşır suyu kullanmayaAllah Allah yaa ilginçmiş. Acaba makineyi çamaşır suyuyla boş çalıştırsanız? 40ta.
Peki memnun Musun?Ben yaklasık 2 ay falan arastırdım çok canımı sıkıyordu makinam
Arcelik aldım cnm
8103 ycms
Miele yi bende cok duydum. Herkes tüm ürünlerinden memnun. Zaten alırsam miele düşünüyorum bende . Sürekli uyarı falan veriyor benim ki de. Beyaz eşya şans diyorlar gerçekten de öyleçamasir makinesi deyince bilinmis akla ilk gelen en iyi marka MIELE canim
samsugun en son modelini alacagina miele nin en eski modelini al diiyor kullananlar hep
maalesef çok pahali ama gozun kapali guvenebilirsin, arastir istersen ben hiç memnun olmayan duymadim çok arastirdim almadan once
gecen ay aldim sonunda dunya varmis dedim
benim eski çamasir yikadigim makine bile deilmis neymis bende bilmiyorum:)))
yirtardi , kisa devrede yikardi kafasina gore ,lekeler çikmazdi , tamburu bile sokulmustu ama dugmesine basinca çalisiyormu çalisiyor kafayi yiyordum iki yikamadan birinde
, son zamanlarda durmadan dugme vs SIKISMAYA baslamisti kaç defa çamasir kaldi içinde altdan su bosalttim canim çikdi temizleyene kdr
en son sikarken garip sesler çikarmaya basladida esim ikna oldu degistirmeye çok sukur kurtuldum :)
esin okey diyorsa durumunda varsa bi an once degistir omrunu çurutur bu makine senin
Vallahi Can'ım elimde baya ovaladım lekelileri ama nafile cıkmıyor. Böyle rengi atmış gibi oranın, üstü lekeli gibi deil hiçÇamaşır ları tekrar deterjan sız yıkama belki lekeler gider
niye uyairyor derdi neymiskiii sanki dogru duzgun is yapiyorda bide uyariyorMiele yi bende cok duydum. Herkes tüm ürünlerinden memnun. Zaten alırsam miele düşünüyorum bende . Sürekli uyarı falan veriyor benim ki de. Beyaz eşya şans diyorlar gerçekten de öyle
Aynen aynen zannedersin çok iyi çamaşır yıkıyor . Bazen fazla köpük bazen az su bazen de dengesiz ağırlık falan diye uyarı veriyor. Makineyi balkona çıkarıp asagı atasım geliyorniye uyairyor derdi neymiskiii sanki dogru duzgun is yapiyorda bide uyariyor![]()
Elde yıkama programı var makinenin o yüzden elde yıkamaya ihtiyaç duymadım hiçBen şeye takılım eşarpları şalları neden makineye atıyorsunuz ki, elinizde yıkayın bence. Ya da eşarp şampuanları var onlarla hassas programda yıkamalısınız.
Ahh keşke deterjan olsa... Deterjan olsa ovaladıgımda cıkardı hem. Adını koyamadık değişik birşey bu :)Deterjan gibi duruyor![]()
tekrar durulatsan falan aynı olur mu acaba. Deterjan lekesi olsa çıkması lazım.Yok Canım zaten cok kırışmasın diye az koyuyorum çamaşırı.
Vallahi hiç cesaret edemiyorum ki çamaşır suyu kullanmaya![]()
Ahh keşke deterjan olsa... Deterjan olsa ovaladıgımda cıkardı hem. Adını koyamadık değişik birşey bu :)
Can'ım fondöten lekesi hiç cıkmıyor . Benim de eşarpların kenarında hep kalıyor malesefTüh çıkmadı mı
Benim de fondöten lekesi yıkmacıya verdim mümkün değil çıkmadı 150 tl çöpe gitti![]()
Eee içinde çamaşır suyu kalıntısı falan kalmıyor mu ?Ben arada öyle açıyorum dezenfekte etmek için, birşey olmaz :)
Can'ım fondöten lekesi hiç cıkmıyor . Benim de eşarpların kenarında hep kalıyor malesef![]()
Aynı oluyor Can'ım ya. Sanki çamaşır suyu sökülmüş gibi kıyafetlerin belli yerlerinin rengini alıyor. Birde tüm kıyafetler de değil. Mesela bir makine attım çamaşır diyelim. Sadece bir tanesinde oluyortekrar durulatsan falan aynı olur mu acaba. Deterjan lekesi olsa çıkması lazım.
Bende hep dikkat esiyorum şalların hep aynı tarafını kullanmaya yoksa her tarafı fondöten lekesi oluyor malesefAynenn öyle yaa . .
Bir defa kullanmıştım. .