- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Samsung şikayetlerle çok ilgileniyor. Arayın çözsünler.
444 7 711
444 7 711
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce bir servise sorayım bakalım ne diyecek çözüm bulunmazsa tabiki şikayet ederim yeni makine alma işi en son çözüm.Zaten işte sırf bu yüzden kimse hakkını aramıyor. Yeni makina alma düşüncesi bile söylenmiş.
Deterjanı renkliler için olandan mı kullanıyorsunuz. Digerlerinde ağartıcı varÖnce bir servise sorayım bakalım ne diyecek çözüm bulunmazsa tabiki şikayet ederim yeni makine alma işi en son çözüm.
Renkliler için ayrı beyazlar için ayrı kullanıyorum Can'ım.Deterjanı renkliler için olandan mı kullanıyorsunuz. Digerlerinde ağartıcı var
Beyazlar için koyduğunuz deterjan biyerlerde kalıyor olabilir ama tabiki buda olmaması gereken birşey. İlk aldığınızda böyle bir sorun yok sonradan olduysa yüksek ısıda boş çalıştırmayı deneyin birde. Tabi servis seçeneği en uygunu.Renkliler için ayrı beyazlar için ayrı kullanıyorum Can'ım.
Benmde samsung çok iyi yıkıyor annem almıştı kendime de alayim diyo garAntisi bitti miHanımlar iyi akşamlar hepinize..
Samsung dijital ekranlı çamaşır makinem var. Daha 3 yıllık. Kıyafetleri sanki çamaşır suyu sıçratmış gibi yıkıyor. Kaç tane eşarbım, şalım gitti. Şimdi de çocuğun kazagı resmen beyaza boyanmış gibi. Böyle birşey gelen var mı başına ??? Napayım ben bu makinayı şimdi![]()
Bende hep sıvı deterjN kullandimyok beya :) suyu hızını yükseltimmm vanayı sonuna kadar açtım deterjan iyice eridi leke oluşmadı artık, sıvı deterjan kullan birde bakalım nasıl oluyor .
Bende hep sıvı deterjN kullandim
Tertemiz cnmLeke mi yaptı ?
Makine de bu...anneme sordum oda deterjandir dedi iyi dağıtmıyorsa makine dediTertemiz cnm
Bir an benim oğlandan şüphelenmedim deil valla. Ama kuzum dün uyuyordu ki Nasıl yapsın ablasıBiri çamaşırlarınızı sabote ediyor sanırımbenim ufaklık geçenlerde ben makinayı çalıştırırken çaktırmadan ısıyı yükseltmiş. Renkliler 90 derecede yıkanmış. Hamur gibi olmuştu çıktıklarında hepsi. Renkler birbirine girmişti
![]()
Yumusaticiyi en son koy bakalım bekliyoruz sonucu paylaş mutlakaKızlar kk dan bir bayan yardımcı oldu. Serviste çalışan bir tanıdığına sormuş. Yumuşatıcı deterjanla karışıyordur çok koyuyordur demiş. Bakalım şimdi çamaşır attım makinaya deniyorum gelişmeleri yazarım :)
Yazarım Can'ım . Yumuşatıcıyı deterjanla birlikte koyuyordum bu defa en son koyacağım bakalım. Yazarım sonucuYumusaticiyi en son koy bakalım bekliyoruz sonucu paylaş mutlaka
Benimkine benziyor hatta aynısı sanırım :) benimki de buMakine de bu...anneme sordum oda deterjandir dedi iyi dağıtmıyorsa makine dedi