Ben bu olayı beceremiyorum galiba..

surinaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
66
9
3
27
Herkese merhaba,
Daha yeni üyeyim ama sizinle hislerimi paylaşırken çok mutlu olduğum için sürekli buradayım artık :D
2,5 yıllık ilişkim var. 1 yıldır nişanlım. 2 ay sonra düğünüm var. Fakat kendimde fark ettiğim ama hala çözüme kavuşturamadığım 2 hafta öncede nişanlımın tatlı tatlı dile getirdiği konu hakkında fikir almak istiyorum.
Ben ilgiyi seven biriyim. Bazen nişanlımın sevgisinden de şüphe edebiliyorum. Bir şeyleri içimde tutmam her şeyi neyse olduğu gibi söylerim. Nişanlıma sevgini hissedemiyorum vb. şeyler söyledim. Oda bana bilmem farkında mısın bu ilişkide öncül benmişim gibi. Sevmek zorunda olan, ilgilenmek zorunda olan benmişim gibi hissediyorum. İyisin, ama ben iyiysem iyisin hatta çok iyisin. Ama ben kötüyken sende kötüsün dedi.
Ben bunun farkına varmaya başladım. Benim nişanlım ilgilidir, her şeyimle ilgilenir. Benimle mağazalar da saatlerce gezer, bakar, fikir verir gık demez. Hatta sever bile. Mesela gelinliğimi bile o beğendi. (Kapalı değil, yanlış anlaşılma olmasın o karar vermiş gibi değil. Hatta açık gelinliğim)
Ben ne istersem asla ikiletmez. Fakat ben 2,5 yıllık ilişkimize rağmen hala bişeyleri belli etmede çekinen, tabiri caiz çok işveli cilveli olamayan bir insanım. Hala utanırım. Bu konuda ne yapabilirim. Nasıl ilgili, sevgisini belli eden biri olabilirim.
Şimdi diyeceksiniz içinden gelmeli diye ama inanın içimden geliyor da yapamıyorum. Utanıyorum.
Fikirlerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiyle kalın :)

Herkese merhaba,
Daha yeni üyeyim ama sizinle hislerimi paylaşırken çok mutlu olduğum için sürekli buradayım artık :KK70:
2,5 yıllık ilişkim var. 1 yıldır nişanlım. 2 ay sonra düğünüm var. Fakat kendimde fark ettiğim ama hala çözüme kavuşturamadığım 2 hafta öncede nişanlımın tatlı tatlı dile getirdiği konu hakkında fikir almak istiyorum.
Ben ilgiyi seven biriyim. Bazen nişanlımın sevgisinden de şüphe edebiliyorum. Bir şeyleri içimde tutmam her şeyi neyse olduğu gibi söylerim. Nişanlıma sevgini hissedemiyorum vb. şeyler söyledim. Oda bana bilmem farkında mısın bu ilişkide öncül benmişim gibi. Sevmek zorunda olan, ilgilenmek zorunda olan benmişim gibi hissediyorum. İyisin, ama ben iyiysem iyisin hatta çok iyisin. Ama ben kötüyken sende kötüsün dedi.
Ben bunun farkına varmaya başladım. Benim nişanlım ilgilidir, her şeyimle ilgilenir. Benimle mağazalar da saatlerce gezer, bakar, fikir verir gık demez. Hatta sever bile. Mesela gelinliğimi bile o beğendi. (Kapalı değil, yanlış anlaşılma olmasın o karar vermiş gibi değil. Hatta açık gelinliğim)
Ben ne istersem asla ikiletmez. Fakat ben 2,5 yıllık ilişkimize rağmen hala bişeyleri belli etmede çekinen, tabiri caiz çok işveli cilveli olamayan bir insanım. Hala utanırım. Bu konuda ne yapabilirim. Nasıl ilgili, sevgisini belli eden biri olabilirim.
Şimdi diyeceksiniz içinden gelmeli diye ama inanın içimden geliyor da yapamıyorum. Utanıyorum.
Fikirlerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiyle kalın :)
Iliskide keskin kadın erkek rollerinden hiç hoşlanmam. Hem de biraz haksızlık gibi geliyor bana. Ben eşime bir erkeğin kadına yapacağı çoğu jesti yapıyorum.
Mesela eve gelirken çiçek alıyorum ona, ya da bazen kutu yapıp içine jelibon, kupa vs koyuyorum. Çalıştığı şehre gidip sürpriz yapıyorum. Arkadaşlarımızın yanında jestler yapıyorum. Yani aslında klasik erkekten gelmesi normal karşılanan her şeyi biz de yapabiliriz aslında. Ve ben çok haklı buldum çocuğu, sevgisinin sürekli sınamasından sıkılmış olabilir.

Iliskide keskin kadın erkek rollerinden hiç hoşlanmam. Hem de biraz haksızlık gibi geliyor bana. Ben eşime bir erkeğin kadına yapacağı çoğu jesti yapıyorum.
Mesela eve gelirken çiçek alıyorum ona, ya da bazen kutu yapıp içine jelibon, kupa vs koyuyorum. Çalıştığı şehre gidip sürpriz yapıyorum. Arkadaşlarımızın yanında jestler yapıyorum. Yani aslında klasik erkekten gelmesi normal karşılanan her şeyi biz de yapabiliriz aslında. Ve ben çok haklı buldum çocuğu, sevgisinin sürekli sınamasından sıkılmış olabilir.

Bende hak veriyorum. İnanın. Ama bu konuyu beceremiyor gibiyim ve üzülüyorum da

Nasil yaparsiniz bilemem de adam olmamasi gereken şeylerin farkinda şuan ve hafiften bunu size hissettirmeye başlamiş gorunuyor.
Boyle devam ederseniz evlilikten sonra
daha fazla hissettirecek kendini bi de cocuk olursa bu adam sizi sallamamaya başlar, peşinde dolaşirsiniz durursunuz eşim niye boyle diye.

Bir kaç tane boyle bir cift gordum cunku, adam kendi aklinca kadini garantileyince artik ugraşmamaya başliyor ve kadin da şaşiriyor ya sevgiliyken oyle ilgiliydi, boyle peşimde dolanirdi ne oldu diye. 🤷

Bazi erkekler niye bu şekilde evlilik yapiyor ve sonra cezalandirir gibi davraniyor onu da anlamiş degilim gerci.🙄 Birine sorma sansim olmadi.

Nasil yaparsiniz bilemem de adam olmamasi gereken şeylerin farkinda şuan ve hafiften bunu size hissettirmeye başlamiş gorunuyor.
Boyle devam ederseniz evlilikten sonra
daha fazla hissettirecek kendini bi de cocuk olursa bu adam sizi sallamamaya başlar, peşinde dolaşirsiniz durursunuz eşim niye boyle diye.

Bir kaç tane boyle bir cift gordum cunku, adam kendi aklinca kadini garantileyince artik ugraşmamaya başliyor ve kadin da şaşiriyor ya sevgiliyken oyle ilgiliydi, boyle peşimde dolanirdi ne oldu diye. 🤷

Bazi erkekler niye bu şekilde evlilik yapiyor ve sonra cezalandirir gibi davraniyor onu da anlamiş degilim gerci.🙄 Birine sorma sansim olmadi.
Bende çözüm arıyorum işte :(

Bende çözüm arıyorum işte :(

Ayy insan seviyorsa belli eder bence ya ben sevenin gosteremeyecegini dusunemiyorum en odun gorunuşlu tip bile aşik olunca bir başka oluyor hani havalarda uçmasa da.

Sevgi gosteremiyorum diyen insanlar bana seviyor gibi gelmiyor nedense, yani bir sevgi var ortada ama o kişiyi degil de o kisinin sizi sevmesini seviyor olabilirsiniz.

Bende baya odun romantik olmayan biriydim tabi ki özel günleri kutlar hediyeler alırdım ama öyle mıçmıç olmayı aşk sözlerini şiirlerini sevmezdim eşim ise tam tersi aşırı ilgili hediyeler süprizler yapar bende tepkimi teşekkürümü bile edemezdim ama benim böyle olmamdan rahatsız olmazdı bu yüzden değişmek zorunda hissetmedim. Evlendikten sonra durum tamamen değişti temas bağımlısı mıçmıç romantiklik kovalayan bir çift olduk :) Bence alışmayla level atlamayla çözülüyor bu sorun, bende utanır gururuma yediremez ve çok değer göstermezdim ama ona inanıp alışınca bağlar çözüldü :) Umarım çok mutlu olursunuz tabularınızı yıkın..

tabular, yetiştirilme ve çevreden gördüklerimiz, travmalar, çocukken ne denli sevgi ve ilgi görüp görmediğimiz ile alakalı olarak değişebiliyor bu.

Ben ilgiyi seven biriyim. Bazen nişanlımın sevgisinden de şüphe edebiliyorum. Bir şeyleri içimde tutmam her şeyi neyse olduğu gibi söylerim. Nişanlıma sevgini hissedemiyorum vb. şeyler söyledim.
Ben bu kısımla ilgili yorum yapmak istiyorum. Böyle yapmayın karşınızdakini bayarsanız. Beyefendi size yeterince ilgi gösteriyormuş zaten, böyle yapmaya devam ederseniz(daha fazla ilgi görmek için sen beni sevmiyorsun konuşmaları) bir noktadan sonra kabak tadı verir bu. Sevgi bitmeyen bir şey değil. Sonra ben ne yaptım diye üzülürsünüz.

Herkese merhaba,
Daha yeni üyeyim ama sizinle hislerimi paylaşırken çok mutlu olduğum için sürekli buradayım artık :KK70:

İlgiyi bende severim hatta bazen eşim sorar astın munzurlarını ne oldun yine diye ; cevabım nettir belli ki az ilgilenmişsin :))) herkesin bir yapısı var, bunu değiştirmek mümkün değil ama sevgiyi ifade etmek önemli. O bana ilgi gösterir ama bende ona gösteririm ; gün içerisinde ararım, yazarım hiç bir şey olmasa aklımdasın derim. Evdeyken sarılırım sevgimi ya da özlediğimi gösteririm, bir şey yaparken elin değsin daha güzel olur derim. Sevdiği bir yemeği yaparım arada bir hediye alırım. Bir defterimiz var bir sayfa o yazar bir sayfa ben yazarım, birbirimize duygularımızı yazarız. Utanma kısmı farklı bir boyut evlenince aşarsınız sanıyorum şu an aynı düzende yaşamadığınızdan olabilir

Ben de böyleyim.
Eşim de nişanlınız gibi.
Sanki hep o ilgilenen ben ilgi bekleyen gibi /gibiydik.
Eskiden daha çok öyleydi yani. 12 yıllık evliyiz neredeyse, elbetteki utangaçlık gitti, ben de sevgimi ilgimi belli ediyor ve bundan hoşlanıyorum.
Ama yine de şöyle genel düşünürsek, hala o rollerimiz mevcut.
O seviyor beni nazlamayı, ben de seviyorum sanırım ilgiyi.
Zamanla yerine oturur bence. Tabii siz de kendinizi törpülerseniz. Yoksa bıktırabilirsiniz.
Onun da hoşlanacağı şeyleri yapın. Bu ilişkide sadece siz değilsiniz mutlu olması gereken. Ben böyle düşünüyorum, ona da jestler yapıyorum o yüzden.
Bu bazen bir mesaj bazen bir sürpriz, bazen de bir dokunuş bile olabilir😊

Herkese merhaba,
Nişanlınıza iki aslansın kaplansın diyin, bakın neler oluyo :)

Gerçekten övgü ile besleniyorlar.

Ben aileden kaynaklandığını düşünüyorum kendimde böyleyim. Bizim ailede sarılmak,birbirini öpmek bu şekil davranışlar olmayan şeyler yani sevgi göstermeyi pek bilmez annem babam çünkü aileden böyle görmüşler ama iyidirler elbette diğer şekilde ilgilidir sadece bunları eyleme dökemiyorlar. Eşimin ailesi ise tam tersi kardeşler sarılır birbirini öperler. Annelerini severken yine aynı şekil öper güzel sözler söylerler. Eşim de böyle. O yüzden inşallah çocuğum olursa sevgisini babasından böyle görüp gösterir.

Back
X