Arkadaşlar ben burun estetiği olmak istiyorum fakat ne zaman bu konu hakkında çok düşünsem hep rüyamda korkuyorum.Ve dün gece gördüm burun estetiği olmuştum ve kendi doktoruma da gitmemişim acilen bi dispanser gibi bi yere yetiştim orda sıra falan almadan kapıdan çıkan doktora bana yrdım edin burnum sağa sola kayıyo ve ağrım ve kanamam var dedim o da bana uzun uzun anlattı ne yapcağımı ben çok kötü bi haldeydim
Ama çok istiyorum olanlar bilir nasıl bi özgüven verdiğini.Ne yapıcam bilmiyorum(
Rüyanız bilinç altı rüya oluyor.Burun estetiğini çok düşündüğünüz için bilinçaltınıza yerleşiyor ve rüyanıza giriyor,korkacak bir rüya değil.
Ama bi keresinde de çok kafayı takmıştım kulağımda bi ses duydum yattığımda püü senin suratına allahın verdiğini bozuyosun lanet olsun sana diye çok ürkmüştüm ve bağıra bağıra sıçradım halbuki rüyada değildi bu üstelik kafamı koydum yastığa koyar koymaz duydum o sesi uyanıktım
Ama bi keresinde de çok kafayı takmıştım kulağımda bi ses duydum yattığımda püü senin suratına allahın verdiğini bozuyosun lanet olsun sana diye çok ürkmüştüm ve bağıra bağıra sıçradım halbuki rüyada değildi bu üstelik kafamı koydum yastığa koyar koymaz duydum o sesi uyanıktım
sağlık için değil de estetik açıdan oluyorsanız kulağınıza gelen ses doğru
benim kardeşim de küçükken düşmüştü çarpıktı burnu o oldu. ağzı açık uyuyordu çünkü.. nefes almakta zorluk vs. oluyordu. düzelttiler eğri burnunu..
sizinki düzgünse kabullenin burnunuzu..
takıntı yapmayın bence..
Psikolojik olduğunu düşünüyorum fazla kafana takma.
bu gerçekten korkunçmuş ya.
acaba takıldığından hani günah olduğunu düşündüğün için böyle olmayan sesler duyuyor olabilir misin?
rüya da bilinçaltı olabilir.:44:
yok valla öyle bişey hiç düşünmemiştim.öyle olsa tamam bilinçaltı dicemde.OFF çok zor durumdayım ya
çok ilginçmiş.
günah konusunda psikolojini çok etkiliyorsa günah değil ama sadece daha iyi olsun hani güzel bir burnum olsun diye yaptırılıyorsa günah diye biliyorum.
yani büyük göze batan bir burnun varsa ve seni psikolojik olarak çok etkiliyorsa ameliyat olman günah olmaz sanırım.
Arkadaşlar ben burun estetiği olmak istiyorum fakat ne zaman bu konu hakkında çok düşünsem hep rüyamda korkuyorum.Ve dün gece gördüm burun estetiği olmuştum ve kendi doktoruma da gitmemişim acilen bi dispanser gibi bi yere yetiştim orda sıra falan almadan kapıdan çıkan doktora bana yrdım edin burnum sağa sola kayıyo ve ağrım ve kanamam var dedim o da bana uzun uzun anlattı ne yapcağımı ben çok kötü bi haldeydim
Ama çok istiyorum olanlar bilir nasıl bi özgüven verdiğini.Ne yapıcam bilmiyorum(
bende rüyamda göğüs estetiği olduğumu gördüm..
Allahım ne güzellerdi :)
düz halden o duruma gelmek jayırlısıyla tabiiki...
rüyada bile çok mutluydum..
evet bazen karadenizli diyolar ondan sinir oluyorumçyoksa küçük olsa inan olsun istemem ellettirmeyi.niye bozayım allahın verdiğini ama işte büyük burnum kemerli falan
o zaman günah olmaz sanırım. bu konuya takılıyorsan muhakkak farklı ilahiyatçılara falan sor. günah değilse rahatlarsın en azından.
Onlarında ne dediği belli değilki biri günah der biri değil der.Ben şimdi bi doktopra mesaj attım ameliyatsız estetik oluyomuş.ondan cevap bekliyorum.tasarım yapsın göreyim.Yoksa olmazsa mecbur en azından ucuna müdahale ettirmek zorundayım
sağlık için değil de estetik açıdan oluyorsanız kulağınıza gelen ses doğru
benim kardeşim de küçükken düşmüştü çarpıktı burnu o oldu. ağzı açık uyuyordu çünkü.. nefes almakta zorluk vs. oluyordu. düzelttiler eğri burnunu..
sizinki düzgünse kabullenin burnunuzu..
takıntı yapmayın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?