Ben bu rüyayı nasıl yorumlamalıyım lütfen yardım?

Ruyalarin surekli dusunmenden kaynaklaniyor olmali.eger alay konusu oluyorsan git yaptir derim.insanin ozguveninin olmasi hayat kalitesini arttirir

ya ama ben düşünmüyorumki kötü bişey.sadece fotolara bakıp aa ne güzel falan diyorum.ve şimdiye kadar estetik olupta günah diye pişman olanını da görmedim duymadım.bana neden oluyo.etrafımdakilere söylüyorum allah istemiyo seni uyarıyo diyolaar kafam karışıyo

rüyanın bilinçaltı oldugu asikar, gelen ses hakkında bır fıkrım yok, aileden biri soylemıs olabılır, herneyse bu onemlı degıl....
burun estetıgı ben de oldum, estetık sonrasına ozguven hakkında cok fazla beklentı ıcıne girmemek herseyı estetıge baglamamak gerekıyor.
evet cok onemlı benım burnum buyuk degıldı, dustugumde kırılmıstı ve kemıkler yanlıs kaynamıstı gece horlama ve agız acık uyumama eden oluyordu,oldum hem kemık egrılıgım düzeldı hem et alındı hem estetık bır sekıl verıldı....

ben sabahları uyanamıyordum, ve bunu hep nefes alamamaya baglıyrdum, amelıyattan sonra tık dıye kalkıcam sanıyordum, meger tembellıkten kalkamıyormusum, halada oyle zor uyanırım sabahları, tek farkı yorgun degıl, dinlenmıs uyanıyorum.

ameliyattan korkmaya gelınce, ben tir tir titriyordum, son anda sabah amelıyat oncesı tahlıllerım yapılırken aglamaya basladım ve vazgectım, amlıyat onlugumu gıtmıstım ama esıme hadı gıdelım ıstemıyorum dedım, o sırada pembe ufacık bır surup içirdiler, güle oynaya gıttım resmen, güzel çakır keyıf oldum:)) dr.a mutlaka endısenı soyle onların verdıgı sakınlestırıcıler ıse yarıyor...

yok valla evden kimse olduğunu sanmıyorum.seslerini tanıyorum çünkü.zaten annemle ablm vardı sadece.bn bağırarak uyandığımda onlrda çok şaşırdılar

Canım bence sen günah olduğunu düşünmesen bile bugüne kadar sürekli etrafında duydukların bilinçaltına yerleşmiştir. Ben de estetikliyim, sağlık sorunlarım da vardı ama asıl sıkıntı görüntüydü. Yani dediğin gibi onun verdiği özgüven bambaşka oluyor. Günah mı bilmiyorum ama günahsa da cezamı çekmeye razıyım ne diyeyim Ben çok mutluyum burnumla şu an. Eskiden konuşurken bile herkes burnuma bakıyor gibi gelirdi. Toparlandım burunla beraber. Bi de bi din adamı burun estetiği günah mı diye konuşurken, hoca da eğer psikolojiyi bozacak raddedeyse değildir, o da ruh sağlığı neticede demişti:) Bu arada kolay bir ameliyat ama ağrın falan olacak sonrasında dört beş gün. Eğer burnun psikolojini çok etkilemiyorsa boşver gitsin. Ama benim gibiysen yaptır derim:)

Ya etkilemezmi hiç valla kötü oluyorum bi ortama girince iyi hisssetmiyorum kendimi.Valla içim rahatladı yazılanlardan sonra.Bende artık özgürce dolaşmak istiyorum.İnan hiçbişey yapasım gelmiyo bu halimle

Ben neyi çok düşünürsem rüyamda onu görürüm hep böyleyimdir bilinç altıma yerleşir takıntılıyımda biraz düşünürüm düşünürüm gece onu görürüm seninkide öyle olmus biraz :)

Ya etkilemezmi hiç valla kötü oluyorum bi ortama girince iyi hisssetmiyorum kendimi.Valla içim rahatladı yazılanlardan sonra.Bende artık özgürce dolaşmak istiyorum.İnan hiçbişey yapasım gelmiyo bu halimle

Canım onu yaşamayan anlamaz. Bir de lisede o kadar alay etmişlerdi ki benimle. Hatta bi gün bi arkadaş sevgilin var mı demişti ben de var demiştim, çocuk gülme krizine girerek "oha cowgirllün bile bu burunla sevgilisi varmış" demişti İnsan kendisi takmasa bile çevresindekiler psikolojisini bozuyor bi yerden sonra. Burun çok değiştiriyor insanı. Kendimi çok güzel buluyorum artık. Etrafıma da yansıdı bu. Eskiden burnumla alay eden herkes şimdi " ne güzel kız" diyor. Elbette dış güzellik çok boş bir şey. Ama insanın psikolojisini çok olumsuz etkiliyor. Yerinde olsam yaptırırdım, çünkü ruh sağlığını etkiliyor. Bu da bedenin hastalanması gibi bi çeşit hastalık işte...

her rüyayı yorumlamak zorunda değiliz. rüya, uyuduğumuzda gün içinde farkında olarak veya olmayarak gördüğümüz şeylerin tekrar gözden geçirilmesi gibi bişey... bilinçaltı durumları yani. ki seninki sürekli aklında olan bişey. bilinçaltında bi korku yaşıyosun muhtemelen. görmen çok normal.

Valla etrafımdaki herkes seni korkutuyolar demişti ama ben burdaki yorumlardan sonra çok daha rahatladım..evet aynen kendin takmasan bile etraftakiler laf kalabalığı yapıyo.Evet bende çok değiştirdiğine inanıyorum.Senin adınada sevindim iyki olmuşsun yaşam enerjin gelmiştir.Şimdi bende yazın istiyodumda malum olmadı kredi çıkmadı bide zaten yazın havuza denize girememekten korktuğum için para olsada olamazdım.Ama kış dönemi kesinlikle düşünüyorum

Canım ben haziranda olmuştum. Bir ay sonra doktorumun da izniyle gittim havuza. Sadece atlaman yasak oluyor. Ama kışın şişler daha kolay iner. Yazın bi nebze daha zor oluyor o. Ama tarihlere takılma her türlü kolay bir ameliyat

ayy canım ya sayende rahatladım valla.Resimlerin varsa atarmısın bakayım merak ettim eski halini falan

Ben ameliyattan sonra rüyamda sürekli burnumu görüyodum kayıyo şişiyodu falan uyandığım gibi aynaya bakıyodum tamamen psikolojik yani canım

ayy canım ya sayende rahatladım valla.Resimlerin varsa atarmısın bakayım merak ettim eski halini falan

Buraya atamıyorum resim canım sanırım link falan eklemek gerek özel mesaja. Ama özelden adını soyadını yazarsan facebooktan ekliyim:)

Başarılı amelyat olanlar için mutluyum fakat her amelyat olumlu sonuçlanmıyor. Bazen olduğundan daha kötü sonuç çıkabiliyor, bu da bir gerçek. O yüzden burnunuz çok çirkin değilse estetik yaptırmamanızı öneririm.
Rüya ise sadece bu konudaki endişelerinizin bilinçaltındaki görünümü =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…