- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi pistachio_27
Gecmiş olsun ama yüz vermedigin adamdan da kola istemezsin ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın canın bisey isterse söyle kapına bırakırım gerekirse demesi varken değil mi...Gecmiş olsun ama yüz vermedigin adamdan da kola istemezsin ya![]()
Keske konu sahibi yeni konu açtığında diğer konularinin özeti çıksa bir yerdenSizin iki çocuğunuz var diye hatırlıyorum hemde küçük. Ama hal ve hareketleriniz aşırı çocuksu. Ergen gibisiniz gerçekten. Biraz artık erkekleri salın.
Bi oku eskileri gerçekten çok tuhaf genelini bildiğim için bu yorumu yaptım zatenKeske konu sahibi yeni konu açtığında diğer konularinin özeti çıksa bir yerden![]()
Ne varsa eskilerde varNerde o eski ferhatlar![]()
Keske konu sahibi yeni konu açtığında diğer konularinin özeti çıksa bir yerden![]()
Yüz veriyordum kiz essek kafam yumusamistimGecmiş olsun ama yüz vermedigin adamdan da kola istemezsin ya![]()
Ya aslında adam cevap vermiş bacılar.
Cevap vermemekte bir cevap değil midir?
Evet ama süründürmekte hakliyim önceki konularimi bilseydiniz asil yumusamis olmamin salaklik oldugunu anlardiniz. Okadar istikrarli durus sergiledi cokta inandirici oynadi inanmaya basladim.. baslamistim yaniBu görüştüğünüz kişi daha 1 hafta önce peşinizden koştuğu için süründürdüğünüz, oyaladığınız, dalga geçtiğiniz hatta unut diye mesaj attığınız kişi değil mi? Ne istiyosunuz etrafınızda pervane olsun her dediğinizi yapsın sürekli peşinizde koşsun öyle mi? Sizin bu kişiden tam olarak istediğiniz ne önce onu düşünün bence kola falan bahane çünkü.![]()
Yok vallaha o baslardaydi pesinden kosmam. Aksine o benim pesimde kosuyordu da ben yüz vermiyordum. Ama artik bu adamin ipiyle kuyuya inilmeyecegini ben dahi anladimSize yüzdür yazılıyor şu adamın peşinde koşmayın bırakın diye. ne zaman akıllanacaksınız?![]()
kola alsaydı inanmaya devam edecektiniz, kola almayınca adamın inandırıcılığı mı gittiEvet ama süründürmekte hakliyim önceki konularimi bilseydiniz asil yumusamis olmamin salaklik oldugunu anlardiniz. Okadar istikrarli durus sergiledi cokta inandirici oynadi inanmaya basladim.. baslamistim yani
kola alsaydı inanmaya devam edecektiniz, kola almayınca adamın inandırıcılığı mı gitti
müsadenizle gülüyorum ghshhsh