Ben bu safligima tüküreyim

Artık bu saflık değil. İster salaklık diyin ister takıntı diyin, ama saflık demeyin.

Ona mı kaldı kola getirmek, yok mu başka samimi bir tanıdığınız da böyle ne yaptığı belli olmayan adamdan hala medet umuyorsunuz?

Böyle, göz göre göre böyle saçma sapan adamları hayatlarına sokmaya çalışan, sonra da söylenen kadınlardan gına geldi. Bu kadar mı kıymetsizsiniz.

Bu görüştüğünüz kişi daha 1 hafta önce peşinizden koştuğu için süründürdüğünüz, oyaladığınız, dalga geçtiğiniz hatta unut diye mesaj attığınız kişi değil mi? Ne istiyosunuz etrafınızda pervane olsun her dediğinizi yapsın sürekli peşinizde koşsun öyle mi? Sizin bu kişiden tam olarak istediğiniz ne önce onu düşünün bence kola falan bahane çünkü.:işsiz:
Evet ama süründürmekte hakliyim önceki konularimi bilseydiniz asil yumusamis olmamin salaklik oldugunu anlardiniz. Okadar istikrarli durus sergiledi cokta inandirici oynadi inanmaya basladim.. baslamistim yani

Size yüzdür yazılıyor şu adamın peşinde koşmayın bırakın diye. ne zaman akıllanacaksınız? :KK51:
Yok vallaha o baslardaydi pesinden kosmam. Aksine o benim pesimde kosuyordu da ben yüz vermiyordum. Ama artik bu adamin ipiyle kuyuya inilmeyecegini ben dahi anladim

Evet ama süründürmekte hakliyim önceki konularimi bilseydiniz asil yumusamis olmamin salaklik oldugunu anlardiniz. Okadar istikrarli durus sergiledi cokta inandirici oynadi inanmaya basladim.. baslamistim yani
kola alsaydı inanmaya devam edecektiniz, kola almayınca adamın inandırıcılığı mı gitti
müsadenizle gülüyorum ghshhsh

Back
X