canım benim önceki konunda da konuşmuştuk.
bu adam sana iyi bir koca olmazdı.
sadece bir diploma yüzünden ayrılmadınız siz.
ortada üstü kapatılan çok daha büyük problemler var.
anne faktörü mesela.
bütün bunların birikimiyle bu ayrılık oldu.
üzülme...evlenip de dul kalmandan çok daha iyi oldu, evlenmeden görmüş oldun herşeyi.
hepsi zamanla geçecek sabret
ne saçma bişeydir bu. gerçek yaşını kanıtla vs. diyelim ki gerçek yaşınla kimlikte yaşın aynı ne olur yani. iş yaşla bitseyi. resmen bahane yaratmışlar bence. görende arada aşılmaz engeller var sanacak. nasıl insanlar var anlamıyorum ben. insanların sevgisine isteklerine hiç saygı kalmamış. herkesin kendi hayatı. ne herşeye karışıp rezil ediyorsunuz. nişanlına da ayrıca çok şaşırdım. insan böyle bir sebepten dolayı ailesine boyun eğer mi. yok gerçek yaşını kanıtla yok diplomanı göster. Nişanlın senin sözüne inanmıyorsa ayrıca kanıt istiyorsa yol ver gitsin. hiç önemseme bile seni haketmemiş zaten.
Altınları vermelisin bence, ihtiyacı olana versen bile o sana helal etmediği için hiçbir hayrını görmezsin. Nacizane fikrim.
çok üzüldüm canım. ama nişanlılık dönemine gelmişsiniz sorunlar hala halledilememiş. keşke bu sorunlar varken nişan falan olmasaymış. işin içinde güven yok bu yüzden evlenmeniz zaten hayırlı olmazdı. hayırlısı buymuş
güçlü ol. şimdi böyle hissetmen normal hele biraz zaman geçsin. ama bence varsa diploman gönder vicdan azabı çeksin. fakat geri dönme. güven yoksa bitmiştir
Köpeklere ekmek verin, çocuk sevindirin ve şükredin ki bir yanlışla ömrünüzü heba etmeden bu yoldan döndünüz.
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor eminim onlarda ettiklerini bu dünyada bulacaklardır.
Altınlar başınızın gözünüzün sadakası olsun, verin üç kuruşluk insanlara gitsin, artık ne kadar hayrını görürler orası da Allaha kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?