şimdi içinde dalgalanıp duran bir deniz.. seni savurmasından boğmasından sular altında kalmaktan korkuyorsun. ama ne zaman fırtına dinecek o zaman anlayacaksın denizin güzelliğini.. deniz aynı deniz.. fırtına geçecek..zaman herşeyin ilacı.. bu da bir tecrübedir senin için.. acı da olsa.. ama seni ne kadar olgunlaştırdığını görünce sevineceksin bile.. herşeyden bir pay al..sana önerim bundan sonra hayatına çıkacak olan kişilere önyargılı olma. kişiliksiz biri yüzünden seni hakeden başka insanlara da kapatma kendini.. kimseye güvenmezlik yapma..mutluluklar...
seni çok iyi anlıyorum. ben de 1 aya yaklaştı ayrılalı. gerçek yüzünü göünce yıkıldı dünyam. hayallerim sönüverdi. hep içim acıdı 2-3 hafta boyunca. yemek yiyemedim. ama şimdi geçti biraz. sürekli aklıma geliyor ama ilk zamanlardaki gibi yoğun değil. zamanla geçer inşallahhh
ben dini nikah değil, ama resmi nikah yapmıştım tayin için. 37 gün sonra mahkeme var. inş. hayırlısıyla ilk duruşmada biter diye dua ediyorum. senin en azından dini nikah. beni boşarsan altınları veririm de. boşamassa başkasıyla dinen evlenemessin. altınları da boşadıktan sonra ver. benimkide istedi set vardı sadece. ben mahkemeden sonra vercem dedim. bi sorun çıkmassa herşeyini geri vercem diye yemin ettim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sabretmekten başka çare yok, böyle bir insanla devam ettirmeye çalışacağına için acıya acıya unutmaya çalışmak daha hayırlıdır umarım. ilerde kıymetini bilecek bir insan çıkar karşına inş.
canım yaşadıklarına çok üzüldümşimdi çok taze bir yara gibi aklına geldikçe yüreğin kanar, ama zamanla bu yara kabuk bağlıycak ve dahada zaman geçtikten sonra o yaranın kabuğu düşüp geriye sadece ufacık bir izi kalıcak, ihtiyacın olan şey zamanın bir an önce geçmesi, böylesi daha hayırlıymış evlendikten sonra gerçek yüzlerini görseydin daha çok üzülürdün, çok küçük bir şeyi bahane etmişler bu insanlar için üzülmeye değmez ama bu yaptıklarıda yanlarına kar almaz emin ol Allah büyük, umarım hayat sana çok daha iyi güzellikler getirir ve iyikide böyle olmuş dersin vardır her işte bir hayır...
canım hakkında hayırlısı buymuş vardır onların baska karın ağrısıda yaşını bahane etmişlerdir hayret bişey yaaa sende onların aldıklarını kapılarına tasydın savursaydın da rezil olsalardı pislikler zaten hemen altın derdine düşerler neyse essahtan bişey takarlarmışcasına
valla hiçde üzülme onlar kaybeder güzelim senin için temizse en iyisini rabbim çıkartır karşına onlarda kendi pisliğinde boğulsunlar hayret bişey yaa sen sakın basını egme ağlama onlar için değmez sorun olursa neden bitti neden yarıldınız die bize göre deillerdi de hiç uzatma canım laf verme kimsenin agzına
mevlananın bir sözü var istediğin bir sey gercekleşmiyorsa üzülme! ya gercekten olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olcagı içindir...
hadi kendine cici bak ki alem çatlasın
biraz garip gelcek belki ama inan bittigine cok sevindim senin adina canim
Bu bitis ne yasinla alakaliydi nede belgeyle bunlar bahnesiydi
Basit bi belgenin sebebinden önce basdan daha sana ailene yapilan saygisizliklar hakaretler vardi o zaman daha Bitmeliydi ama olsun bi önemi yok artik geride kaldi hepsi acini yasa günlük yasantindan kopma
ayrica nisanda takilan takilar zaten senin hakkindir
canım benim yol yakınken bitmesi iyi olmuş tabikide keşke doğru dürüst insan olsalardı ve evlenseydin mutlu bir yuva kursaydın ama nasip deilmiş demekki evlendikten sonra anlasaydın gerçek yüzlerini inan çok daha zor olurdu inşallah en kısa sürede atlatırsın canım
Üzülme canım Allah sana şimdiden gösterdi gerçek yüzünü.
Böyle birşeyi sorun yapan birinden koca olabilir mi ?
İspat istiyormus vay be! Etsen nolcak neyine ediceksin bunun.En iyisini yapmışsın inanki.
Bu kadar dar kafalı bir insanla ne geleceğin olabilir? Bu konuda bile devamlı ailesi ve kendisi seni üzücekti demek.Bir de altın lafı ediyor öyle bir anda düşün.O seni gözden cıkarmıs.Boşver canım Allah hayırlısınnı versin.Bu arada ben eşimden tam 5 yaş büyüğüm ve gercekten büyüğüm yani.Daha bir an bile konusu yapılmadı ne kendi ne ailesi bizim için söz konusu bile olmadı yani.Aksine hep daha dik daha burnum havada.Yani bu bir sorun değil.Ama anlayana tabii...
evet cnm bana kızıyordun kendine bitirmemekle haksızlık ediyorsun diye ve çok haklıydın..ama şans verdim hem ona hem kendime ne yazıkki herşey boşuna..artık dayanamadım cnm.kanıtla,ispatla evlilik olurmu.ben yuvamı kanıt yada elge üzerinemi kuracağım??annem dayanamadı ve bitirdi zaten oda mücadele bile etmedi..altın derdine düştü ama en iade edicem hepsini bizim aldıklarımız ise onlara sadakamız olsun cnm.ancak bu kadarını haketmedim ben.nasıl ALLAHa hesap verecekler cnm nasıl yaa..düşündükçe çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?