"Ben bu sezon bunları izlerim!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
TELEVİZYON sezonu başladı.
Her kanal birbiri ardına tanıtımlarını giriyor.
Beklediğimiz gibi yine prime time hazretleri dizi bombardımanı altında.
Televizyonsuz güzel bir yaz geçirdikten sonra kendi kendime bir prensip kararı aldım ve bu sezon biten dizilerimin yerine dizi başlamayacağım.
Bakın ben bu sezon bunları izleyeceğim:

KUZEY GÜNEY: Çok güzel yazılıyor, çok güzel çekiliyor. Ve neredeyse oyuncu kadrosunda boş yok. Geçen
sezon en sevdiğim yerli diziydi. Bu sezon yayınlanan ilk fragmanları bize geçen sezondan daha da iyi bir sezon izleyeceğimizin müjdesini veriyor.
RTÜK etkisi olmasaydı dünya çapında bir işe dönebilirdi.
Bu sezon dizinin yeni yönetmeni Hilal Saral’ın performansını da çok merak ediyorum.

İŞLER GÜÇLER: Varsın genel izleyiciye hitap etmesin. Varsın milyonlarla paylaşmayalım.
Çalgı Çengi ekibi son zamanlarda en çok eğlendiğim televizyon işine imza atıyor. Ahmet
Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in performansları kadar dizinin yazarı Selçuk Aydemir’in yaratıcılığı işi daha da yükseltiyor.
Dizinin aynı zamanda yönetmenliğini de yapan Aydemir’in başarılı kurgusunu izlemek, espriler kadar keyifli.
Acun’un gelmesiyle diziyi kaybederiz diye ödümüz koptu ama hafif bir sarsıntıyla atlattık olayı.
Dizinin saati ve günü değişti.
Her ne kadar hafta arası için çok çirkin bir saat olsa bile buna da şükür.

BEHZAT Ç: Amirimin hayatını hem dizide hem de gerçek hayatta burnundan getirdiler.
Geçen sezonun finalinde izleyenlerin neredeyse tamamının üzerinde hemfikir olduğu üzere savcı yengemizi RTÜK’e kurban verdik.
Zaten RTÜK yazdığı akıl almaz cezalarla bu diziye tahammülsüzlüğünü dosta düşmana göstermiş oldu.
Hele tıpkı İşler Güçler’de olduğu gibi Acun’un gelişi bu dizinin de akıbeti hakkında şüpheler doğurdu.
Artık süresi daha kısa ve cuma gecesi 23.00’te ekrana gelecek.
Olsun belki kısa süresiyle daha da iyi bir performans sergiler. Bakalım amirim sağ salim ekrana gelebilecek mi?

YALAN DÜNYA: İçimizin sıkıntıdan bunaldığı bugünlerde az sayıda komedi dizisinden olan Yalan Dünya geçen sezon pek eğlendirmişti.
Gülse Birsel’in bu sezon için de muhakkak hunharca planları vardır.

KAYIP ŞEHİR: İzlediğim onlarca yeni sezon dizisi arasında açıkçası tek merak ettiğim bu.
Bu diziye hayli benzediğini gördüğüm Ağır Roman uyarlaması çok ilgimi çekmedi; çünkü Mustafa Altıoklar’ın çektiği filmin üzerine hiç canım çekmedi böylesi bir televizyon uyarlamasını.
Kayıp Şehir’le ilgilenmemin en önemli sebebi ise senaryosunu Yıldırım Türker’in yazacak olması.
Fragmanlarda Gökçe Bahadır da hayli umut verici görünüyor.
İzleyip bakacağız. Bu diziler dışında da dizi falan izlemeyeceğim.

Son düzenleme:
bence en güzel iki diziyi unutmuşsun..

MUHTEŞEM yüzyıl hürremim olmazsa olmaz:12::12:

bir de SUSKUNLAR oldukça etkileyici ve de akıcı bir film oyuncular da bir o kadar başarılı..:34::34:

Son düzenleme:
İsler Gücler, beni en cok güldürmeyi basaran dizi. İzlemekten keyif alıyorum. Yeni bölümleri bu aksama alınmıs, güzel bir aksam olacak. :1:

Suskunlar, beni en cok ağlatan dizi. Oyuncular basarılı. En sevdiklerim bu dizide birlesmis sanki. Ve de cok kaliteli :16:

Yeni sezondan ise, Huzur Sokagini izledim ama begenmedim. Sıcak bulmadım. Basroldeki kızı hic begenmezdim, Sinem Öztürk icin izlerim dedim ama dayanamadım.

Beklediklerim,
Son Yaz Balkanlar, Merhaba Hayat, Kayıp Sehir ve Agır Roman..
Kayıp Sehir, sanki bana Yaprak Dökümünü hatırlattı. Sanırım bir aile köyden İstanbul'a göc ediyorlar. Yasama ayak uydurmaya falan calısıyorlar. Gökçe Bahadır ve Ugur Polat cok ilgi cekici. :42:

Ağır Romanda da Özge Özpirincci var. O kızı izlemeyi seviyorum bakalım nasıl olacaklar. :29:

Son düzenleme:
Suskunlar, sakarya firat, boyle bitmesin, Son yaz ve gidisata gore huzur sokagi :)

dizileri çok izleyen biri olarak bende yazayım dedim...
1) Huzur Sokağı
2) Kötü Yol
3) Umutsuz Ev Kadınları
4) Karadayı
5) Veda

pek azmış bee :))

Seksenler:16:

Muhteşem Yüzyıl/Kuzey Güney

Suskunlar

Umutsuz Ev Kadınları (belki)

Yalan dunyayi hic kacirmazdim ama artik reklamlar filan kabak tadı verir oldu. Tv izlemeyi hic sevmiyorum. Isler gucler dizisini geç te olsa keşfettim
Netten izliyorum zira saatleri gec. Malum calisiyoruz. Bu dizi super gerçekten. Murat cemcir hayranıyım.

Back
X