- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Çok doğru işte. Zaman çok kötü. Eşler karışırsa işin içine daha kötüOrtalik cok kotu kimseye bulasmaya gelmez ben hakkimi savunan haksizliga tahammul gosteremeyen biriyim ama kendimi torpuledim ya tasindim ya idare ettim sapikmi psikopatmi kimdir nedir simdi oldugundan daha cok basiniz agrimasin bence
Aynen Allah a havale etmek en iyisiDuzelmez boyleleri boşuna çıkıp da muhatap olmayın bence. Zaten düşünceli olsalar azıcık saygılı olur kul hakkına girmekten korkarlar. Bende de var. Biri gitti derken yenisi bitti tepeme. Allah'a havale ediyorum. Hem komşu hem kul hakkıyla uğraşsın dursun öbür dünyada. Bu yasa gelmiş insana görgü, ahlak kuralı, terbiye öğretecek halimiz yok..
Tabi bi de öyle yapanlar da var. Geçen yaz da barbeküyü kırdırdı. Aşağı olduğu gibi koca koca taş parçaları geldi. Bi söylesene önceden görgüsüz. Hadi bi yerimize gelseydiBiz de yazlıktaki üst kattaki hayvandan çekiyoruz. Tepemizde balkondan hortum takıp şarıl şarıl trabzanları yıkar, pis halıların silkeler. Yapma yıkama ıslanıyoruz diyoruz, bana ne diyor. Şikayet ettik yönetime o bile bişey yapamıyor. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Ay Allah yardımcınız olsun ya üzüldüm. İnadına yapmışlar resmen. Pes diyorum. Allah korusun. İyi ama zor bir karar olmuş taşınmakAh bu konuda en dertli benim galiba . Bizim üstekileri anlatsam kimse inanamaz sabaha kadar gece 2-3-4-5-6 sabah 7-8 hep ses hep ses . Sürekli bir şeyler çekip yerlere bir şeyler atıyorlar . Bunlar hiç uyumaz mı diye hayretler içindeyiz . Ne sinir sistemi kaldı ne huzur ne bir şey . Haftasonu 6-7 ayaktayız .Kaç kez konıştık anlamadılar , yönetici konuştu anlamadılar, tavana vurduk inadına zıpladılar bunlar 30 yaşlarında karı koca siz düşünün artık . En son yeter artık diye bağırdım adama, kapının önünde gürültü yapıyordu bağırarak gecenin bir vakti nasıl gürültü . Bana kes sesini diyince eşim dayanamadı çıktı yıkarı, eşimle adam birbirine girdi apartman ayağa kalktı . Biz şimdi taşınıyoruz artık dayanacak gücümüz kalmadı . Eşim bırda kalırsak katil olurum diyor .şimdi inadına zıplıyorlar , yerlere kocaman taş gibi bir şey atıyorlar . Biz hayatımızda böyle insanlar görmedik . Cahiller belli uğraşılacak tiplerde değiller . Allah bildiği gibi yapsın onları bu hamile halimle bana neler çektirdiler, şu halimle ev taşıyacağım üstelik riskli gebelik geçiriyorum, çok büyük bedduamı aldılar .
Son çare o artık. Muhatap olmak da korkutuyor.Ev alma komşu al demişler
Gerçekten sıkıntı yahu
Polise şikayet etseniz
Ooo süpermişDenk geldiğinizde hayırdır neden kavga ediyordun yine x abla diye laf atın bakalım belki işe yarar.
Üst kat komşum asansörde denk geldiğimizde bebek söyle ağlıyor böyle bağırıyor diye söylendiği bir gün ben de dayanamadım senin kocan ne yaptı da dün evi kırıp döktünüz adama bağırıp durdun uyuyamadık bağrışlarından üzülme bugünlerde geçer dedim şimdi ağzını açmıyor karşılıklı mutluyuz
Amin. İnsanlar çok bencil olmuş yaYani düzgün bir dille anlatsanız öncesinde anlamaz mı ki bilemedim şimdi.. ama konuşamam diyorsunuz o halde yöneticiniz var mı apartmanda en azından bu konuyu ona açsanız faydası olabilir.
Komşu çok önemli gerçekten.. ben geçtiğimiz yıl gece vardiyasında çalışıyordum alt komşumuz da banyo yaptırıyor o hafta olur ya denk geldi işte insanlara da yaptırma diyemezsin sabah geliyorum yatıyorum matkap sesleri çekiç sesleri sonra dedim ki annemle inip konuşalım 8 buçuk da değil de 9 buçuk gibi başlasın bir saat olsun uyuyayım kadının verdiği tepki ay bir saat için ben işimi aksatamam! Peki dedim ve çıktım evime benim de öyle bir yapım olmadığından adam öğle yemeğine gidince uyuyordum o arada.. ah bilirim çok zordur Allah kolaylık versin hayırlı komşular versin
Bencede hic karistirmayin esinizi...sonucta karsi tarafi tanimiyorsunuzdaÇok doğru işte. Zaman çok kötü. Eşler karışırsa işin içine daha kötü
İnşallah bakalımannenizle gitmek en doğrusu gibi duruyor
inşallah laftan anlar
Ayyy beynim zonkladı bu ne be ahlaksızlar.Ah bu konuda en dertli benim galiba . Bizim üstekileri anlatsam kimse inanamaz sabaha kadar gece 2-3-4-5-6 sabah 7-8 hep ses hep ses . Sürekli bir şeyler çekip yerlere bir şeyler atıyorlar . Bunlar hiç uyumaz mı diye hayretler içindeyiz . Ne sinir sistemi kaldı ne huzur ne bir şey . Haftasonu 6-7 ayaktayız .Kaç kez konıştık anlamadılar , yönetici konuştu anlamadılar, tavana vurduk inadına zıpladılar bunlar 30 yaşlarında karı koca siz düşünün artık . En son yeter artık diye bağırdım adama, kapının önünde gürültü yapıyordu bağırarak gecenin bir vakti nasıl gürültü . Bana kes sesini diyince eşim dayanamadı çıktı yıkarı, eşimle adam birbirine girdi apartman ayağa kalktı . Biz şimdi taşınıyoruz artık dayanacak gücümüz kalmadı . Eşim bırda kalırsak katil olurum diyor .şimdi inadına zıplıyorlar , yerlere kocaman taş gibi bir şey atıyorlar . Biz hayatımızda böyle insanlar görmedik . Cahiller belli uğraşılacak tiplerde değiller . Allah bildiği gibi yapsın onları bu hamile halimle bana neler çektirdiler, şu halimle ev taşıyacağım üstelik riskli gebelik geçiriyorum, çok büyük bedduamı aldılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?