Ben bu üst komşuyla ne yapacağım ya!

Ev alma komşu al demişler
Gerçekten sıkıntı yahu
Polise şikayet etseniz

Denk geldiğinizde hayırdır neden kavga ediyordun yine x abla diye laf atın bakalım belki işe yarar.
Üst kat komşum asansörde denk geldiğimizde bebek söyle ağlıyor böyle bağırıyor diye söylendiği bir gün ben de dayanamadım senin kocan ne yaptı da dün evi kırıp döktünüz adama bağırıp durdun uyuyamadık bağrışlarından üzülme bugünlerde geçer dedim şimdi ağzını açmıyor karşılıklı mutluyuz

Ortalik cok kotu kimseye bulasmaya gelmez ben hakkimi savunan haksizliga tahammul gosteremeyen biriyim ama kendimi torpuledim ya tasindim ya idare ettim sapikmi psikopatmi kimdir nedir simdi oldugundan daha cok basiniz agrimasin bence
Çok doğru işte. Zaman çok kötü. Eşler karışırsa işin içine daha kötü

Aynen Allah a havale etmek en iyisi

Tabi bi de öyle yapanlar da var. Geçen yaz da barbeküyü kırdırdı. Aşağı olduğu gibi koca koca taş parçaları geldi. Bi söylesene önceden görgüsüz. Hadi bi yerimize gelseydi

Ay Allah yardımcınız olsun ya üzüldüm. İnadına yapmışlar resmen. Pes diyorum. Allah korusun. İyi ama zor bir karar olmuş taşınmak

Ooo süpermiş kadını bi görsem. Yani tanımıyorum hiç görmedim.

Yani düzgün bir dille anlatsanız öncesinde anlamaz mı ki bilemedim şimdi.. ama konuşamam diyorsunuz o halde yöneticiniz var mı apartmanda en azından bu konuyu ona açsanız faydası olabilir.
Komşu çok önemli gerçekten.. ben geçtiğimiz yıl gece vardiyasında çalışıyordum alt komşumuz da banyo yaptırıyor o hafta olur ya denk geldi işte insanlara da yaptırma diyemezsin sabah geliyorum yatıyorum matkap sesleri çekiç sesleri sonra dedim ki annemle inip konuşalım 8 buçuk da değil de 9 buçuk gibi başlasın bir saat olsun uyuyayım kadının verdiği tepki ay bir saat için ben işimi aksatamam! Peki dedim ve çıktım evime benim de öyle bir yapım olmadığından adam öğle yemeğine gidince uyuyordum o arada.. ah bilirim çok zordur Allah kolaylık versin hayırlı komşular versin

Amin. İnsanlar çok bencil olmuş ya

Bende alt komsum rahatsiz olmasin diye herşeyi yapıyorum kiymet bilmiyor zirt birt ev sahibini ariyormus cidden yaptigimiz birseyde yok cogu zaman evde bile degiliz insanlar cok ilginc alt ust yan farketmiyor bencil olan hertürlü huzursuz ediyor.Allah komşununda hayırlısıni versin gerçekten.

İnsanda görgü ve saygı olacak malesef senin komşudan heryerde var ve laftan anlamıyorlar. Benim üst komşu yalnız bir bayan sözde ama ondan başka gürültü yapan yok. Pat pat ayaklarını vura vura yürür herzaman. Hele birde torunlarıgelince evde savaş çıktı sanırsın gümgümgüm. Kapısına gittim güzelce söyledim olmadı, kötü söyledim olmadı, duvarları yumrukladı olmadı bayan diye eşim gitmiyordu oda gitti olmadı. Torunları burada şu an daha bir saat oldu gümbürtüler biteli uyudular sonunda. Ama tabi o gürültüye benim küçük paşam uyandı biz uyuyamadık. Artık tekyolu kaldı ben polis cağıracağım birdaha ki sefere. Sende birkaçgün uyar baktın olmuyor polisi ararsın bazılarını tatlı dil kesmiyor anlayacağın anladığı dilden konuşmak lazım

Gürültü yaptığında duvara falan vurun rahatsızlığınızı belli edicek şekilde yok hiç umursamıyosa binada mutlaka yöneticiniz vardır onunla konuşun.komşular tatsızlık olmasın diye bana ilettiler gürültünüzden rahatsız oluyolarmış desin.

Ayyy beynim zonkladı bu ne be ahlaksızlar.

Ben senin yerinde olsam gitmeden önce iyice bir benzetirdim onları. Artık kapılarına çıkmayan kalemle dikkat köpek var mı yazarsın bir kutu boyayı boca mı edersin. Hoşçakal demeye çıkıp eski kızartma yağlarını mı dökersin kapı altından bilmem. Ama yapardım yani. Ben ben minikpiranha usta, bu zamana kadar bir karıncayı dahi incitmemiş olan ben gider yapardım dediklerimi arkama bile bakmazdım sonra.

Bizimde üstümüze hayvanın birisi oturuyordu 55 60 yaşlarında evi kreşe çevirmişti gece 1 lere kadar beynimize beynimize ses geliyordu sizi çok iyi anlıyorum biz karı koca psikolojiyi bozmuştuk bir iki kibarca uyardık ters tepti alttan oklava ile 3 5 ay daha idare ettik eşimde bende gece vardiyasında çalışıyoruz zaman zaman olacak gibi değil taşındık kurtulduk polise dahi gittim hiçbişey yapmıyorlar

bencede çık yukarı konus ama bi işe yaricanı sanmam
bizim üsttede var 3 kisi deli oluyodum galiba alışmaya basladım ses gelmeyince biseymi oldu acaba diyorum :) 3 kişi ve 1 tanede köpekleri var inan o köpeğin sesi hiiiç gelmiyor -.- yada onlarınkinden biz duyamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…