- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Ben de bundan korkuyorumKendi cocugumu uyariyorum ama baskasini terbiye edemiyorum bunu ogrendim kimseyede bulasmak istemiyorum herkes heran cinnet getirebilir
Kadını gördüğüm yok kiAnnemlerin oturdugu apartmanda da vardı oyle biri. Ama kadıncagızın ses tonu , konusma tarzı bu. Dibinde olsan da bagırarak konusuyor. iki kat asagı , üste her yere gelir sesi. Kasıtlı yapmıyor işte. Herkes kavga ederdi onunla yoksa.
Niyetine bakın bence.Pisligine mi yapıyor yapısı mı oyle?
Bence iyi fikirKonusmam diyorsunuz baska ne yol izleyebilirsiniz sopayla tavana vurun demeyiz bence.
Belki birlikte gideriz dediğiniz doğru. Buna hakkı yokSen konusamazsan annen konussun iste
Boyle rahatsiz etmeye hakki yok
Kesinlikle ya. Tamam herkesin kavgası gürültüsü olur da bu kadarı fazlaBence nasıl ki ehliyet için kursa gidiliyorsa apartmanda yaşamanın da kursu olmalı. Sınavı geçemeyene daire vermeyeceksin.
O daha beter bişey ya. Münasebetsizler. Neyse ki hatasını anlamışBenimde yanda var bir tane. Bir gün tadilat yapıyorlar akşam olmuş 10 çıktım kapıya o da kapıda. Ayyy kusura bakmayın Sizi de rahatsız ediyoruz dedi evet ediyorsunuz dedim bir daha şarjlı matkap sesini akşam 5ten sonra duymadım ... Herkese anladığı dilden
Ortalik cok kotu kimseye bulasmaya gelmez ben hakkimi savunan haksizliga tahammul gosteremeyen biriyim ama kendimi torpuledim ya tasindim ya idare ettim sapikmi psikopatmi kimdir nedir simdi oldugundan daha cok basiniz agrimasin benceBen de bundan korkuyorum
Siz de çıkın yukarıya. Rahatsız olduğunuzu söyleyin,apartmanda oturma adabı vardır. İnsanın beyninde filler geziyor gibi hissediyor kendiniO daha beter bişey ya. Münasebetsizler. Neyse ki hatasını anlamış
Biz de yazlıktaki üst kattaki hayvandan çekiyoruz. Tepemizde balkondan hortum takıp şarıl şarıl trabzanları yıkar, pis halıların silkeler. Yapma yıkama ıslanıyoruz diyoruz, bana ne diyor. Şikayet ettik yönetime o bile bişey yapamıyor. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınKesinlikle ya. Tamam herkesin kavgası gürültüsü olur da bu kadarı fazla
Merhaba hanımlar.
Sorun üst komşum. Sabah saatlerinde kadın telefonu eline alıyor abartmıyorum 3 saat aralıksız kavga ediyor. Bağıra bağıra konuşuyor kafa beyin kalmadı ya. Akşam da çocukları bi başlıyor düşman başına. Anlamıyorum hiç mi susun demiyorlar.
Annem şikayete gideyim dedi yok dedim. Kendim çıksam kadın kavga edecek olsa pek laf yetiştirecek yapıda biri değilim. Eşim de çok sinirlenir böyle konulara. Kesin kavga çıkar iş büyür allah korusun.
Nasıl bir yol izlemeliyim hanımlar? Buna benzer konular açılmıştı burda neler söylediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?