il ve ilçeyide yazsaydınız??
Çarşamba – Cuma günleri 18:30 – 19:30 saatleri arasında bayanlara özel yüzme kursumuz başlamıştır.nasıl unuttuysamİstanbul Avrupa yakası çok da açık olmasın okuyan hemen beni tanıyacak
Çarşamba – Cuma günleri 18:30 – 19:30 saatleri arasında bayanlara özel yüzme kursumuz başlamıştır.
Bayan antrenör eşliğinde yapılan derslerimize kayıt yaptırabilir yüzmeyi bilmiyorsanız öğrenebilir, biliyorsanız serbest olarak yüzebilirsiniz. Grup derslerine katılmak istemeyen bayanlar antrenör ile konuşarak uygun gün ve saatte özel ders alabilirler. Tesisimizde Soyunma odaları sürekli sıcak suyun olduğu duşlarımız ve dolaplarımız mevcuttur.
Bayanlara Özel Yüzme Kursu Aylık Fiyatımız 200 TL’dir
Akademi yüzme kursu
Siz mi ilgileniyorsunuz net ten mi buldunuz ?
ayyy reklam gibi olmuş yok senin için baktım netten izmirdeyim ben
rica ederimmçok teşekkür ederim o zaman ben de bi bakayım arayayım ne diyecekler bu arada o kadar baktım bunu nası görmemişim
tabiii kiii artık elimden ne gelirserica ederimm(reklam diye banlanırsam beni koru tmm mı )
tabiii kiii artık elimden ne gelirseonu banlama beni ban la falan
Ya bende böleydim 6 ay sitresden olmadı sonra iş buldum başladım o ay hamile kaldım kafam dağıldı dikkatim işe yöneldi oğlum geldi sizinde böle boş bi anınızda olacak merak etmeyin Allah'ın izniyle
bu muhabbete devam edersek ikimiz de banlancaz benceikimizde banlanmayalımmmm
Öyle bi imkan varsa olabilir biraz daha zaman verin kendinizeAmin canım inşallahişten ayrılıp sonra ben de gündüze mi başlasam diye düşünmedim de değil
eşim hiçbi zaman çalış yada çalışma demedi.Ama okudum ve kendi bölümümde çalışıyorum.işimi seviyorum.Çalışma arkadaşlarım sıkıntılı idare değişti.Şu an işyerimde de sıkıntılar var onlar çıkarsalar sorun yok da kendim çıkarsam bazı insanların ekmeğine yağ sürcem(iş arkadaşlarımdan bahsediyorum).O yüzden kalayım dedim bilmiyorum inceldiği yerden kopçak heralde.burası ayrı konu ama zaten şimdi çalışıyorum ve gündüzlerim boş oluyor haftaiçi ve ben o zaman bile ne yapacağım diyorum.Çıkar çıkmaz bir işe mi girsem dinlensem mi bilemiyorum.Çocuk konusu ayrı iş konusu ayrı bir stres.Öyle bi imkan varsa olabilir biraz daha zaman verin kendinize
Anladım canım işinizdeki sıkıntı da sizi etkiler ama çokda takmayın,ben bebek olmadı diye işe girdim 7 ay çalışabildimeşim hiçbi zaman çalış yada çalışma demedi.Ama okudum ve kendi bölümümde çalışıyorum.işimi seviyorum.Çalışma arkadaşlarım sıkıntılı idare değişti.Şu an işyerimde de sıkıntılar var onlar çıkarsalar sorun yok da kendim çıkarsam bazı insanların ekmeğine yağ sürcem(iş arkadaşlarımdan bahsediyorum).O yüzden kalayım dedim bilmiyorum inceldiği yerden kopçak heralde.burası ayrı konu ama zaten şimdi çalışıyorum ve gündüzlerim boş oluyor haftaiçi ve ben o zaman bile ne yapacağım diyorum.Çıkar çıkmaz bir işe mi girsem dinlensem mi bilemiyorum.Çocuk konusu ayrı iş konusu ayrı bir stres.
ne güzel Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinAnladım canım işinizdeki sıkıntı da sizi etkiler ama çokda takmayın,ben bebek olmadı diye işe girdim 7 ay çalışabildim
Sağol sonrada kızım oldune güzel Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?