Ben bundan sonra ne yapıcam...

Liberosies

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
90
51
18
24
Kızlar merhaba biraz uzun olucak ama inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben 20 yaşındayım, babam sürekli içen bi insan ve genelde kendi maddi sıkıntısı olduğunda gelir bizimle kavgalar eder hatta döver. Zamanında beni sevgilisi yüzünden dövdüğü bile oldu. Ve daha bunun gibi bir çok sey. Her kavgada bana orospu diyor, ben senden bıktım, sen söylesin, böylesin...
Her neyse bu akşam olan konuyu anlatıyorum erkek arkadaşımla benim hatalı olduğum bi kavga ettik ben onu engellemiştim daha sonra aç ben engellersem kaldırmam dedi biraz daha zaman geçti ben konuşalım dedim ne engel kalktı ne bir şey. Zaten babamın telefonu benim yanimdaydi aylardır yazdığım bir proje vardı onu göndermeye çalışıyorum o sıra. Bende sevgilime mesaj attım onun telefonundan, çünkü kendimden yazamıyorum gitmiyor mesajlar. Onun telefonundakini de gönderip hemen silecektim ki mesajda beni acil ara konuşalım dedim. Tam o sıra babam odaya girdi bağırıp çağırmaya başladı ben senin ne yaptığını biliyorum diye (neyi kast etti anlamadım) ben bilgisayarın ekranını gösterdim bunu yapmaya çalışıyorum dedim kendi telefonunu kırdı, benim bilgisayarım gitti. Sıra en son bana geldi vurması bir şey değil. Bir baba kızına nasıl o kadar kötü laflar edebilir. O arada annem de araya girmeye çalışıyor zaten onu sakinleştirmeye çalışıyor, beni koruma derdinde. Ama inanın kötü bir şey yapmadım. Ama artık çok bunaldım bu küfürlerden hakaretlerden. Ve bu insan yaşadığımız şehirde çok tanınan, çok sevilen ayrıca önemli bir partinin önemli bir kolunda görevli. Ne yapicagimi hiç bilmiyorum, inanın artık nefes alamıyorum...

Sürekli içen bi insan, aynı zamanda çevreden çok sevilen ve önemli işleri var... yani bu mümkünse ; babanızın tedavi görmesi gerekiyor gibi.
Acayip narsist, hayatında bi tek kendi doğruları var. Biz onun yüzünden evimizi terk bile ettik yine geldi her yeri kırdı döktü. Ama artık benimde aklım başıma geliyor ve oturup susamiyorum.

Üzüldüm bu babalar neden hep böyle yaaa 😔😔 duymamazlıktan gel dicem ama işte. Okul okuyorsun herhalde keşke uzaklaşsan evden. Babanın ciddi iletişim sorunları var belli hiç sakin sakin derdini anlatmayı düşündüm mü çok üzüldüğünü filan

Üzüldüm bu babalar neden hep böyle yaaa 😔😔 duymamazlıktan gel dicem ama işte. Okul okuyorsun herhalde keşke uzaklaşsan evden. Babanın ciddi iletişim sorunları var belli hiç sakin sakin derdini anlatmayı düşündüm mü çok üzüldüğünü filan
Bak böyle içip geliyo kendi sıkıntısından bize bulaşıyor evde. Daha sonra pişman olup geliyo konuşuyo üç ay sonra yine aynı şeyler. Tamam bağır önemli değil, ya da iki tane vur onu da unuturum. Ama koskoca insan oldum artık karşımdaki bağırarak bana hakaret ederken kendimi tutamıyorum.

Okurken Çok üzüldüm ve kendi yaşadıklarımıda hatırladım. Benim babamda seninki gibi hapise girmiş çıkmışlığı bile var hatta karşılaştırsak daha beter çıkabilir İnan , ben 30 uma geliyorum . Babandan kurtulmanın tek yolu meslek sahibi olup ondan olabildiğince uzağa taşınman anneni kurtarmak ise sadece yurt dışına çıkıp yanına anneni de alırsan mümkün olur . Ben bunu yapamadım. Meslek sahibi oldum baba baskısından kurtulmak için erken evlendim okulum bitince pişmanım sen sakın böyle birşey yapma. Evli ve meslek sahibi olmama rağmen peşimi bırakmadı baba denen adam . Kurtulamadım yani . İnşallah annemden önce ölür de annem bi gün yüzü görür diyorum ne diyeyim elimden başka birşey gelmiyor. Benim amcamda aynı babam gibi. Amcamın bir kızı vardı yurt dışına evlendi anca kurtuldu . Ben başka yol göremiyorum . Üstelik İnan benim korkuma asla bir sevgilim falan olmadı tırnağıma oje bile süremezdim. Kişiliğimi de özgüvenimi de mahvetti . Terapi aldım ama yara kapanmıyor . İnan ölse bir damla gözyaşı dökmem. Umarım biran önce kendi ayakların üstünde durursun

Malesef bizim ülkemiz berbat darp raporu alsan ne olacak ki dediğin gibi daha beter olacak. Benim babam tacizden girdi hapishaneye en son aflarla çıktı en son aflarla bütün iti kopuğu saldılar dışarı. Karısını öldürse bile adam af çıkıyor salıyolar dışarı. Berbat bir ülke kadın hakları yok .

Ben ve diğer 2 Kardeşim huyuna gittik ezildik ezildik sesimiz çıkmadı İnan üniye başladığımda insanlar sesimi duyamazlardı bana neden sessiz konuşuyosun derlerdi . Özgüvenim mahvolmuş bitmişti. Yani böyle adamlar insanın hayatını kişiliğini mahvediyor . Sen önce sevgilim dediğin kişiden kurtul . Sonra kendi ayakların üstünde dur ben kardeşlerini kurtar derim .

Okurken Çok üzüldüm ve kendi yaşadıklarımıda hatırladım. Benim babamda seninki gibi hapise girmiş çıkmışlığı bile var hatta karşılaştırsak daha beter çıkabilir İnan , ben 30 uma geliyorum . Babandan kurtulmanın tek yolu meslek sahibi olup ondan olabildiğince uzağa taşınman anneni kurtarmak ise sadece yurt dışına çıkıp yanına anneni de alırsan mümkün olur . Ben bunu yapamadım. Meslek sahibi oldum baba baskısından kurtulmak için erken evlendim okulum bitince pişmanım sen sakın böyle birşey yapma. Evli ve meslek sahibi olmama rağmen peşimi bırakmadı baba denen adam . Kurtulamadım yani . İnşallah annemden önce ölür de annem bi gün yüzü görür diyorum ne diyeyim elimden başka birşey gelmiyor. Benim amcamda aynı babam gibi. Amcamın bir kızı vardı yurt dışına evlendi anca kurtuldu . Ben başka yol göremiyorum . Üstelik İnan benim korkuma asla bir sevgilim falan olmadı tırnağıma oje bile süremezdim. Kişiliğimi de özgüvenimi de mahvetti . Terapi aldım ama yara kapanmıyor . İnan ölse bir damla gözyaşı dökmem. Umarım biran önce kendi ayakların üstünde durursun
Okulumu bitirmeme 3 sene var daha. Ben onun bana verdiği bütün guvensizlikleri erkek arkadaşıma yaşatıyorum çocuk yıllardır beni ikna etmeye çalışıyor ben onun gibi değilim diye. Düzenli olarak terapi alıp ilaçta kullanıyorum 13 yaşımdan beri. Ama artık zor geliyor her şey bide insan büyüdükçe böyle şeylerin ciddiyetini daha çok anlıyor, içi daha çok acıyor.

Kusuruma bakma çok yazdım anan bu yara derin seni okuyunca kanadı yine yaram .

Ben ve diğer 2 Kardeşim huyuna gittik ezildik ezildik sesimiz çıkmadı İnan üniye başladığımda insanlar sesimi duyamazlardı bana neden sessiz konuşuyosun derlerdi . Özgüvenim mahvolmuş bitmişti. Yani böyle adamlar insanın hayatını kişiliğini mahvediyor . Sen önce sevgilim dediğin kişiden kurtul . Sonra kendi ayakların üstünde dur ben kardeşlerini kurtar derim .
Abla inan ailemden sonra bana en çok destek çıkan ve bunlari asmam için benim yanımda duran bi tek o. Ben bu yaşadıklarımın hayatıma bıraktığı izlerle ona davranıyorum. Çocuk sürekli bana hepsi geçicek, ben baban gibi değilim diyor. O da okuyor zaten. İkimizin de aklında erken evlenmek gibi bir şey yok ikimizde paramızı elimize aldığımız zaman hayırlısıysa olur diyoruz hep.

Okulumu bitirmeme 3 sene var daha. Ben onun bana verdiği bütün guvensizlikleri erkek arkadaşıma yaşatıyorum çocuk yıllardır beni ikna etmeye çalışıyor ben onun gibi değilim diye. Düzenli olarak terapi alıp ilaçta kullanıyorum 13 yaşımdan beri. Ama artık zor geliyor her şey bide insan büyüdükçe böyle şeylerin ciddiyetini daha çok anlıyor, içi daha çok acıyor.
Aynen öyle güzelim . Bende ilk evlendiğimde eşim hakkında öyle düşünüyodum ama bi baktım kocam babama benzer yönleri var. Yani özetle; kişi çocukluk tramvasını tamir edebilmek için yara veren kişiye benzer bir kişi daha bulup yarasını bu kez böyle bir yolla kapatmaya çalışıyormuş. Yani seni ısıran yılandan gidip bi tane daha yakalayıp bu kez beni ısıramazsın demek için . Ama ne oluyor tabiki yılan bu 2. Kez de ısırıyor. Dikkat et sevgilini başkalarına da sor sen şu an göremiyorsun ama o junior baban malesef

Aynen öyle güzelim . Bende ilk evlendiğimde eşim hakkında öyle düşünüyodum ama bi baktım kocam babama benzer yönleri var. Yani özetle; kişi çocukluk tramvasını tamir edebilmek için yara veren kişiye benzer bir kişi daha bulup yarasını bu kez böyle bir yolla kapatmaya çalışıyormuş. Yani seni ısıran yılandan gidip bi tane daha yakalayıp bu kez beni ısıramazsın demek için . Ama ne oluyor tabiki yılan bu 2. Kez de ısırıyor. Dikkat et sevgilini başkalarına da sor sen şu an göremiyorsun ama o junior baban malesef
Abla biz aynı şehirde okuyoruz genel olarak sürekli yan yanayız en sinirli halini de görüyorum ama ilk tanıştığımızda ben anlattım ona bunları bu yüzden hayatımda eksiklikler olduğunu oda hep bana zarar vermemek adına yaklaştı bana karşı. Tabii ki ilerde evlendikten sonra ne olur veya aylar, yıllar sonra hayat ne gösterir bilemeyiz. Bu yüzden ne kadar sevsem de ona bel bağlamıyorum.

İnşallah öyledir baban gibi değildir anan sakın evlenme ve sana bir zarar vermesine izin verme . Gözlemle onu ve güvenme kuzum . Unutma bizim arkamızda kimse yok . Allah yardımcın olsun sabret kuzum bu adaletsiz dünyada ben ülkede kendi ayakların üstünde durana kadar sabret :(

Back
X