Ben bundan sonra ne yapıcam...

İnşallah öyledir baban gibi değildir anan sakın evlenme ve sana bir zarar vermesine izin verme . Gözlemle onu ve güvenme kuzum . Unutma bizim arkamızda kimse yok . Allah yardımcın olsun sabret kuzum bu adaletsiz dünyada ben ülkede kendi ayakların üstünde durana kadar sabret :KK43:
Abla bana çok iyi geldin, zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Umarım hayatlarımızda daha güzel şeyler olur 🙏🏼❤️

Abla biz aynı şehirde okuyoruz genel olarak sürekli yan yanayız en sinirli halini de görüyorum ama ilk tanıştığımızda ben anlattım ona bunları bu yüzden hayatımda eksiklikler olduğunu oda hep bana zarar vermemek adına yaklaştı bana karşı. Tabii ki ilerde evlendikten sonra ne olur veya aylar, yıllar sonra hayat ne gösterir bilemeyiz. Bu yüzden ne kadar sevsem de ona bel bağlamıyorum.
Aynen öyle yap . Benim eşim evlendik 3 yıl sonra çocuk yaptım İnan 3 yıl melek adam çocuk olduktan sonra içinden babam çıktı

Abla bana çok iyi geldin, zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Umarım hayatlarımızda daha güzel şeyler olur 🙏🏼
Olacak inşallah kuzum ama diploma ve mesleğin olsun lütfen bunu unutma asla iyi bir meslek sahibi olup paranı kazanmadan evlenme 🙈bininci kez söylüyorum ama böyle tamammı 😘

gerçekten kara günler gibi geliyor insana . Bunaltıyor için eziliyor . Ben oturduğumuz sokağın başına bakıp burdan kurtulacağım derdim hep umut vardı içimde seni yaşatacak olanda bu umut. Umudunu kaybetme . Hayaller kur baban yok kardeşlerinle ayrı eve çıkmışsınız. Huzurlu ev . Paranı kazanıyorsun. İnşalah gerçek olur bu hayalerin

İnşallah en kısa zamanda düzelir abla, sürekli o psikolojide yaşamak insanı çok yoruyor ve yıpratıyor çünkü
Şimdiki umudum da bebeğim büyüynce baktım olmuyor eşimden boşanmak mesleğime sarılmak ve çocuğuma. Umutlar yaşatır insanı 🤲🏼

gerçekten kara günler gibi geliyor insana . Bunaltıyor için eziliyor . Ben oturduğumuz sokağın başına bakıp burdan kurtulacağım derdim hep umut vardı içimde seni yaşatacak olanda bu umut. Umudunu kaybetme . Hayaller kur baban yok kardeşlerinle ayrı eve çıkmışsınız. Huzurlu ev . Paranı kazanıyorsun. İnşalah gerçek olur bu hayalerin
Abla inşallah ama inanıyorum, olucak...

Rabbim yardımcın olsun kuzum iyi geceler 🤲🏼

Erkek arkadaşına ailenle olan her şeyini anlatma , ilerde evlenirsiniz yada evlenmezsiniz orası ayrı bir konu fakat seni aile ici huzursuzluğun yaşadıkların ile vurmayacagini nereden biliyorsun? Insan oğlu çiğ süt emmiş kimseye güvenme, baban konusunda seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yasadim hâlâ yaşıyorum üzerine birde erkek kardeşim onun gibi olmaya başladı çok zor ama üstesinden geleceksin inan sadece zaman

L Liberosies
Anne civciv Anne civciv
Arkadaşlar evet yaşadıklarınız çok yıpratıcı fakat lütfen sevgilinize veya eşinize babalarınizı, ailenizi asla anlatmayın aynısını yapar diyemem ama insan oğlu çiğ süt emmiştir.
Zor anınız da size bir laf söylemesi bile yeter..
Özellikle L Liberosies çok gençsin ama ne olursa olsun sevgiline babanı anlatma,zayıf yönlerini,yaranı görmesin en ufak anlaşmazlıkta yaranı kanatmaktan çekinmeyecektir.
Babanın yaptıklarını da lütfen kabullenme onu şikayet edeceğini şöyle ve okuyorsun madem o şehir de ki yurda çıkabilirsin.Belki böylelikle senden uzak durur.

Yani özetle; kişi çocukluk tramvasını tamir edebilmek için yara veren kişiye benzer bir kişi daha bulup yarasını bu kez böyle bir yolla kapatmaya çalışıyormuş. Yani seni ısıran yılandan gidip bi tane daha yakalayıp bu kez beni ısıramazsın demek için . Ama ne oluyor tabiki yılan bu 2. Kez de ısırıyor.

kader motifini bu kadar güzel tanımlayan görmemiştim.

Back
X