Ben bunları hakedecek naptm bılmıyorum:(

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
hergece oldugu gıbı ben yıne uyuyamıyorum arkadaslar cunku uyumak bıle bana huzur vermıyor. 9aydır annemı gormuyorum artık gormekte ıstemıyorum terkettı benı..aılesını sımdı kardesımıde almak ıstıyor 2 hafta sonra yası dolucak ve oda gıtcek bızı sevmıyor hep burnumuzdan getırıyor ama katlanıyorum çok zor ınanın.... sevgilim sıkma benı dıyor o bıryanda ben artık sozlenmek falan ıstıyorum fakat onun daha nıyetı yok acele etme dıyor evlenmeyı dusunmuyorum daha ama hep onun yanında olmak ıstıyorum toplum ıcıne rahat adım atmak ıstıyorum ama olmuyorr... unıversıte 2.yılımdayım bu yıl son yılım ınanın evımı babamı bırakıp gıtmek ıstemıyorum aklım hep burda kalıcak cunku.... ve hayatımda daha ne gıbı kotulukler olcak bılmıyorum yasayan bır olu gıbıyım...... çıkmazdayım.... hayat bana daha bu yasımda butun oyunlarını oynadı....ben herseye ragmen yasamayı sevıyorum daha cok gencım gulumsemek ıstıyorum yaslandıgımda gecmısımı gulerek hatırlamak istiyorum ama cevrem oyle degıl artık.... tek taraflı hıcbırsey olmuyor duzelmıyor...tek basımada mutlu olamam ....dımı...Allahım

bence evlilik için acele etme. yani evden kurtulmak için sakın evlenme. daha kötüsü gelebilir başına. sabır et... en çokta dua et. bırakk kim nee, hangi hayatı yaşamak istiyosa yaşasın. babanla aran iyi diye anlıyorum yazdıklarından. annesiz olmak çok zor evet ama baban başında hiç olmazsa. kardeşinede sahip çıkın. annene vermeyin. madem başka bi hayat yaşamak istiyosa sizi hayatına sokmasın. inan bigün çok pişman olucak ama iş işten geçmiş olcak. sen okuluna devam et. allaha şükür et. herşeyin en iyisini alırsın emin ol. annen neden başka bir hayat istiyo? hayatında başka birimi var? sizi terketmek istemesinin nedeni ne olabilir ki? babanla anlaşamıyolarmı? bunları bilelim ona göre sana yol gösterelim kendi fikrimizce...

ben bugün düşünüodum keşke babam beni terk edip gitmiş olsaydı inan bunun tercih ederdim dahada kötü bişey yaptı dünyada ne acılar var be güzelim
ya benim yerimde olsaydın bilmiyosun olmak istemezdin ve haline şükürederdin

herkesın derdı olabılır evet az yada cok farketmıyor dert dert herkesın acısı ıcınde be annemle babamın bosandıgını ogrendıgım gun sınava gırdım arkadaslar ve o kotu gunlerde sabahlara kadar calıstım ve hıc kotu not almamdan gectım asla yansıtmadım derslerıme...annem degıstı ve gtı babamı aldttı bır kısıylede degıl ıkı kısıylede degıl 3 kısıylede değil bana kotu seyler soyledı hep ve sımdıde krdesımı almk ıstıyor yası tuttgu ıcn bısı yapamıcaz gıtmek ıstese engel koysmıyoruz:S evlenmeyı daha dsnmuyrum demıstım sadece ılıskımın cıddıyetını dahada fazla gormek ıstıyorum galıba bılmyorum asla evde srun ysıyorum dıye evden gtmyı dsnmedım dusunmuyrumda. ben hersseyden once evımı cok sevıyorum yatagımı... odamı ama cok zor arkadaslar hersey...

anlatılcak olsa anlata bilirdim ama inan öyle değil ben bile utanıyorum haline şükürediceğine ben ne yaptımda başıma bunlar geldi diyo
benmde demeye hakkım yok beterin beteri vardır((((

benim senin sorunlarını yaşıyan bi arkadaşım var. bire bir aynı herşey. tek fark annesinin kendisinin yanında babasından başka bi adamla cinsel ilişkiye girerken görmesi. ve babasıda kızı terkedip gitti. şimdi hala ona bu kötülüğü yapan annesiyle yaşamak zorunda. hep biri beni sevsin çok sevsinde evlenip gtsem der. onu senin gibi çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bi durum. benmde babam annemi aldatıyo. kaç kere yakaladım. ama hep yüzsüzlük yaptı hiç cvp verme gereği bile duymadı. ama üzülmüorum. ben evlatlık görevimi yine yerine getiriyorum. sadece ders alıyorum. ben onların yaptıklarını evlatlarıma yapmıycam, yaptrmıcam.

anlatılcak olsa anlata bilirdim ama inan öyle değil ben bile utanıyorum haline şükürediceğine ben ne yaptımda başıma bunlar geldi diyo
benmde demeye hakkım yok beterin beteri vardır((((

allahım sana sabır versin. tek duam inşallah düşündüğüm gibi deildir. gerçekten beterin beteri var.

prense_s canım
En azından tek başına değilsin
Baban var sanırım yanında,yalnız değilsin
Dünyada daha yeni doğmuşken çöp kenarına bırakılan bebekler varken
Tamam dünyanın en şanslı insanı olmayabilirsin ama
O kadar da şanssız değilsin bu şekilde düşün.
Her şeye rağmen hayata tutunman gerek bak kendin de söylemişsin seviyorum yaşamayı diye
Kendini sakın bırakma derslerine önem verdiğini de söylüosun hep bu şekilde ol
Yaşın kaç bilmiyorum ama okumadan eline mesleğini almadan hayata tutunman kendi başının çaresine bakman imkansız
Kardeşin reşitse zaten gitmesinde bi sakınca yok onu tekrar görememe gibi bi durum yok annenin saklayacak hali yok ya koskoca insanı
Bi de şunu soracağım
Annen seninle hiç mi görüşmüo kardeşini istediğine göre seni de istio olmalı yoksa evlat ayırma mı var ortada
Eğer öyleyse bile zaten belli bi yaşı aşmış biri olarak zaten seni annen kurtaramaz değil mi yanında bile olsa
Kendini kurtaracak bi kişi varsa o yine sensin.
Sakın yaşadıklarının seni yıldırmasına izin verme
Sevgiler

Sakın evlenirsem kurtulurum gibi bi yanılgıya kapılıpta acele karar verme.. Allah korusun bugünlerini bile özleyebilirsin.. Dua et Rabbim saba bir çıkış yolu muhakkak gösterecektir. Allah yardımcın olsun...

gerçekten var ama en güzel yanı artık içimdeki düşmalık bitti gitti düşünüp ağlamıyorm çok eskiden kafama takardım ben 3 yaşındayken olmuş bir olaydı
seneler sürdü atlatmam bi kaç kere gördüm onu hayatımda 6 7 senedir görmüyrm keşke görsem bikere içimdekileri kussam yeter bana karşıma çıkmıo ama

hepınıze tesekuur ederım arkadaslar .ınanın hepsını dusunuyrum evlenmeyı dsnmuyrm ztn ama nebılım kokrkyrum onuda kaybetmekten galıba:S ınsan herseyden kokruyo bu yıl okulum bıtmk uzre kısmetse ısımı elıme alıp yasamıma dvm edıcem ama ya cevremdekıler bbmı mutsuz gormek krdesız yasamak cevreye laf anltmak ının zor bıkackere knstum annemle ama psman oldum bana bbmı kotuluyo sadece krdesımı yanına almak ıstıyor bnım glmcgmı bılıyor cunku ama kardesım cok cektırıyo gtcem deyıp duruyo ne babam ne ben cok zor olcak bzım ıcın kaldırmak sayılı gunlr kaldı hıcbırsey yapamamk dahada zor..

her şerde bir hayır verdır.elbet ondada bir hayır vardır.üzülme beterin beteri vardır.inşallah herşey istediğin gibi yoluna girer. eminimki girecektirde.sadece yaşaman gerekn bir sınavı yaşıyorsun.evet zordur belki ama mutlaka bir sebebi vardır umudunu yitirme.evlilik konusunda ise acele etme yağmurdan kaçarken doluya tutulma.iyi düşün sağlıklı karar ver.ALLAH yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…