ben bunların hiçbirini haketmedim :(

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
sevdim çok sevdim ne yaparsa yapsın peşinden gittim en zor zamanlarında en kötü şartlarda onun yanında oldum .. bana ne kadar kötü davranırsa davransın düzelir dedim bırakmadımm.. ama o ne yaptı beni bırakıp gitti, hemde bütün suçu bana yükleyerek..

zoruma gidiyor günlerdir boğazımdan su ve sigara dışında birşey geçmedi ağlayarak uyuyup acıyla uyanıyorum.. ama o ne yapıyor süslenip püslenip gezip tozuyor.. bana o kadar söz veren ne yaşamış olursak olalım ben senin yanındayım diyen ve beni buna inandıran adam sırf onu meşgule aldığında merak edip tekrar aradım diye bırakıp gitti beni. beni çok sıkıyorsun diyor. ben onun tek bi mesajını bile silmeye kıyamazken o beni heryerden silip engelliyor.. karşısında beni bırakma diye ağladım ona sarılıp ağlarken bile hiçbir tepki vermedi bana.. en çok zoruma giden de ne biliyormusunuz hiç pişman olamayacak. karşısına yeni biri çıktığında o kız işi bilen biri olacak aramayıp sormayacak ve çok değerli olacak. dünya varmış diyecek iyiki kurtulmuşum diyecek..

gece gündüz ağlıyorum içim sıkılıyor heryer dar geliyor bana. evde zaten huzur yok kavgasız günümüz geçmiyor, işe geliyorum akşama kadar beş kuruş etmez insanların kaprisini çekiyorum köle gibi kullanılıyorum.. o gününü gün ederken ben Allaha canımı al diye dua ediyorum.. bu kabus bitmeyecek mi ben çok yoruldum

karşısına yeni biri çıktığında o kız işi bilen biri olacak aramayıp sormayacak ve çok değerli olacak. dünya varmış diyecek iyiki kurtulmuşum diyecek..

Ne yazıkki öyle üzerlerine düşünce kaçıyorlar kötü davrandın mı kıymete binersin sevseniz bile erkeklere kötü davranın işe yarar..

Ne yaparsa yapsın peşinden giderek, sen mükemmelsin, harikasın mesajı vermişsin. Kendini hint kumaşı zannetmiş.
Zor şartlarda, ne olursa olsun yanında olmuşsun, sorumluluğunu acısını paylamışsın, ama adam sana saygı duymamış sen ezik davrandığın için. Kötü davranmış, tamam demişsin, ağırlığını koymamışsın, sen kendine değer vermeyince o da sana değer vermemiş işte.

Arama sorma sakın, sessizliğe gömül. İyi bir iş ara, geliştir yetiştir kendini, dur ayaklarının üzerinde. Bir daha da hiçbir erkeğin seni böyle ezmesine izin verme. Sen kendine değer vermez, kendini ezdirirsen, kim olursa olsun bakmaz gözünün yaşına.

artık iş işten geçti

Bukadar çabuk vazgeçebildiyse şayet arkasınıda sağlama aldığını düşünüyorum. Yoksa kimse canından çok sevdiği sevgilisi ağlayıp beni bırakma demesine rağmen bu kadar soğuk durmaz, duramaz. Sessiz kalmak şuan sizin için en iyisi, uzaktan izleyin. Yeni bir kız çokta uzakta değil bence. Dilerim öyle çıkmaz ancak dediğim gibiysede sevgilinizin karakterini öğrenmiş olacaksınız.

arasam da tek kelime etmez zaten sanki aramızda kan davası varmış gibi davranıyor.. iş bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

arayışa geçmiştir bile

Ona sevgini o kadar çok vermişsin ki seni annesi sanmış. Seni bıraksa bile sen onu bırakamazsın a inanmış o yüzden sana ilgi göstermeye ihtiyacı yok ki zaten birşey yapmasa da senin kalbin onda. Ama yoook o bunu kah etmiyor, yaptığı eşşekliğin bir bedeli olmalı.

Ona en güzel cevap senin de süslenip püslenip hiç umrunda değilmiş gibi gezip tozman ve hayatına devam etmen olacak. Hem e daha güçlü bir şekilde o esas bunu gördü mü üzülecek kahrolacak. 5 para etmez bi şekilde ayrılmış senden 5 para etmez bir insan için güzel gözyaşlarını akıtma değmez arkadaşm değmez.

canım başlığı ve ilk cümleni okuyunca devamını okumaya gerek kalmadı
erkekler ne yaparlarsa yapsınlar peşlerinden gidildiği zaman çok afedersin bi yerleri kalkıyor kendilerini bişey zannediyorlar
bırak gitsin, Allah büyüktür onun da karşısına öyle biri çıkar ki seni mumla arar
sık dişini zor günler geride kalınca iyiki böyle olmuş diyeceksin ardından

Tek bi arama yüzünden bitebileceğini düşünmüyorum. Demek ki içinde birçok şey birikmiş. Belki gerçekten çok bunalttınız adamı, belki eskisi kadar rahat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…