birdenbire mi oldu bunlar? yani öncesinde hiç sinyal fln vermedi mi
sevdim çok sevdim ne yaparsa yapsın peşinden gittim en zor zamanlarında en kötü şartlarda onun yanında oldum .. bana ne kadar kötü davranırsa davransın düzelir dedim bırakmadımm.. ama o ne yaptı beni bırakıp gitti, hemde bütün suçu bana yükleyerek..
zoruma gidiyor günlerdir boğazımdan su ve sigara dışında birşey geçmedi ağlayarak uyuyup acıyla uyanıyorum.. ama o ne yapıyor süslenip püslenip gezip tozuyor.. bana o kadar söz veren ne yaşamış olursak olalım ben senin yanındayım diyen ve beni buna inandıran adam sırf onu meşgule aldığında merak edip tekrar aradım diye bırakıp gitti beni. beni çok sıkıyorsun diyor. ben onun tek bi mesajını bile silmeye kıyamazken o beni heryerden silip engelliyor.. karşısında beni bırakma diye ağladım ona sarılıp ağlarken bile hiçbir tepki vermedi bana.. en çok zoruma giden de ne biliyormusunuz hiç pişman olamayacak. karşısına yeni biri çıktığında o kız işi bilen biri olacak aramayıp sormayacak ve çok değerli olacak. dünya varmış diyecek iyiki kurtulmuşum diyecek..
gece gündüz ağlıyorum içim sıkılıyor heryer dar geliyor bana. evde zaten huzur yok kavgasız günümüz geçmiyor, işe geliyorum akşama kadar beş kuruş etmez insanların kaprisini çekiyorum köle gibi kullanılıyorum.. o gününü gün ederken ben Allaha canımı al diye dua ediyorum.. bu kabus bitmeyecek mi ben çok yoruldum
karşısına yeni biri çıktığında o kız işi bilen biri olacak aramayıp sormayacak ve çok değerli olacak. dünya varmış diyecek iyiki kurtulmuşum diyecek..
Ne yazıkki öyle üzerlerine düşünce kaçıyorlar kötü davrandın mı kıymete binersin sevseniz bile erkeklere kötü davranın işe yarar..
Ne yaparsa yapsın peşinden giderek, sen mükemmelsin, harikasın mesajı vermişsin. Kendini hint kumaşı zannetmiş.
Zor şartlarda, ne olursa olsun yanında olmuşsun, sorumluluğunu acısını paylamışsın, ama adam sana saygı duymamış sen ezik davrandığın için. Kötü davranmış, tamam demişsin, ağırlığını koymamışsın, sen kendine değer vermeyince o da sana değer vermemiş işte.
Arama sorma sakın, sessizliğe gömül. İyi bir iş ara, geliştir yetiştir kendini, dur ayaklarının üzerinde. Bir daha da hiçbir erkeğin seni böyle ezmesine izin verme. Sen kendine değer vermez, kendini ezdirirsen, kim olursa olsun bakmaz gözünün yaşına.
Bukadar çabuk vazgeçebildiyse şayet arkasınıda sağlama aldığını düşünüyorum. Yoksa kimse canından çok sevdiği sevgilisi ağlayıp beni bırakma demesine rağmen bu kadar soğuk durmaz, duramaz. Sessiz kalmak şuan sizin için en iyisi, uzaktan izleyin. Yeni bir kız çokta uzakta değil bence. Dilerim öyle çıkmaz ancak dediğim gibiysede sevgilinizin karakterini öğrenmiş olacaksınız.
inan ki boşver en fazla 5-6 ay sonra şükrediceksin ayrıldığınızaöncesinde de çok sıkıntı yaşadık ama hiç bu kadar ileri gitmemişti
inan ki boşver en fazla 5-6 ay sonra şükrediceksin ayrıldığınızakimse için hele ki böyle karaktersiz insanlar için üzülmeye değmiyor
öncesinde de çok sıkıntı yaşadık ama hiç bu kadar ileri gitmemişti
bende öyleydim sonra ne kadar kızdım kendime bu kadar üzüldüğüm için ve bana da hep böyle dediler gerçekten de öyle oluyormuş merak etme geçer hiç anlamazsın bileo 5-6 ay çabuk geçsin ben dayanamıyorum
demek ki birikmiş birikmiş ve kopmuş..
o sizden daha önce hazırlamış kendisini psikolojik olarak, o yüzden bu kadar rahat geçiriyordur günlerini..
bu durumlarda hep şu resim gelir gözümün önüne
http://www.999gag.com/gag/6359/Kadın--Erkek--Ayrılık-Evreleri
aynenDoğru söylemiş,bütün suç sende kendinden çok sevmeyeceksin kimseyi bacım
bende öyleydim sonra ne kadar kızdım kendime bu kadar üzüldüğüm için ve bana da hep böyle dediler gerçekten de öyle oluyormuş merak etme geçer hiç anlamazsın bile
sevdim çok sevdim ne yaparsa yapsın peşinden gittim en zor zamanlarında en kötü şartlarda onun yanında oldum .. bana ne kadar kötü davranırsa davransın düzelir dedim bırakmadımm.. ama o ne yaptı beni bırakıp gitti, hemde bütün suçu bana yükleyerek..
zoruma gidiyor günlerdir boğazımdan su ve sigara dışında birşey geçmedi ağlayarak uyuyup acıyla uyanıyorum.. ama o ne yapıyor süslenip püslenip gezip tozuyor.. bana o kadar söz veren ne yaşamış olursak olalım ben senin yanındayım diyen ve beni buna inandıran adam sırf onu meşgule aldığında merak edip tekrar aradım diye bırakıp gitti beni. beni çok sıkıyorsun diyor. ben onun tek bi mesajını bile silmeye kıyamazken o beni heryerden silip engelliyor.. karşısında beni bırakma diye ağladım ona sarılıp ağlarken bile hiçbir tepki vermedi bana.. en çok zoruma giden de ne biliyormusunuz hiç pişman olamayacak. karşısına yeni biri çıktığında o kız işi bilen biri olacak aramayıp sormayacak ve çok değerli olacak. dünya varmış diyecek iyiki kurtulmuşum diyecek..
gece gündüz ağlıyorum içim sıkılıyor heryer dar geliyor bana. evde zaten huzur yok kavgasız günümüz geçmiyor, işe geliyorum akşama kadar beş kuruş etmez insanların kaprisini çekiyorum köle gibi kullanılıyorum.. o gününü gün ederken ben Allaha canımı al diye dua ediyorum.. bu kabus bitmeyecek mi ben çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?