ben bunların hiçbirini haketmedim :(

Yazdıklarını dönem dönem hepimiz yaşamışızdır sanırım, birini taa tepeye koyup kıçını kaldırmışızdır. Haliyle yaptığımız şeyin karşılığı olan umursamazlığı görmüşüzdür. Yenisi geliyor aynı ilgiyi göstermiyorsun ve bu sefer sen onun kıymetlisi oluyorsun. Şimdi uğruna göz yaşı döktüğün içinde iyi ki bitmiş diyorsun. Aç Gerilim filmi izle acayip işe yarıyor. Gerilimden başka duygu olmadığı için buhranlı ruh haliden sıyrılırsın

çok teşekkür ederim canım

meşgule aldığında napıyomuş acaba

Bi arkadasin dedigi gibi zaman zaman hepimiz yasamisizdir ama kendine yazik etme, cik su depresif hallerinden. Sen kendini uzdugun yirtindigin kadar o seni takiyormu bi dusun. 2-3 ay sonra ismini duydugunda tiksinti gelicek.. Mesgule alma meselesi bahane canim inanmaa

bak arkadasım böyle söyleme tamam acı cekiyorsun ama Allah var UNUTMA KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ BUNA İNAN VE DUA ET EMİN OL VE SEN HAKLIYSAN Kİ ONU GÖRÜYORUM RABBİM YANINA BIRAKMAZ MERAK ETME ... BOŞVER TAKMA DİYECEM AMA OLMAYACAK ELİNDE DEĞİL ÇÜNKÜ
İSTER İSTEMEZ TAKARSIN .AMA ONA ÖYLE BİRİ DÜŞECEK Kİ SANA YAŞATTIKLARININ AYNISINI ODA YAŞACAK VE SENİ HANİ DERLER YA ÇIRAYLA MUMLA ARAYACAK ÜZÜLME VE BOL BOL DUA ET....

çok dua ediyorum canım inşallah dediğin gibi olur inşallah pişman olur bana yaşattıkları için

Gelecek hakkında çok emin konuşma bence onun pişman olmayacağını nereden biliyorsun .
Erkekler için bu süreç uzun olabiliyor ama pişman olmayan geri dönmeyen o kadar azki.
Hem şuan onun kendini rahatlattığını düşündüren tavırları aslında onu tüketiyor farkında değil.
Hiç canını sıkma hayatında ki diğer olumsuzluklar için bir şeyler yapmanı öneririm .

çok teşekkür ederim canım aylardır iş arıyorum ama yok malesef, bulabildiklerim burdan kötü.. inşallah herşeyini yoluna koyabilirim..

Siz onu taparcasina severseniz olacagi bu. Ortasini bulmaya calisicaksin canim. Ne cok sikicaksin ne cok bos birakicaksin. Erkekle zor kadini seviyorlar gercekten. Sende suslenip puslenip geziceksin. Takmicaksin onu. Numarani degistireceksin. Hayatda donuceksin. Valla hic degmez o okuz icin kendini birakmaya.

bu tarz şeyleri okuyunca kendi kendime sende problem mi vardı diyorum.sebebi de ben hiç kimse için böyle bişey hissetmedim. kimsenin peşinden koşmadım kimseye yalvarmadım bitmesin diye.ve her ne sebepten biterse bitsin giden bana geri döndü ( tabiki kabul etmedim ) çok tuhafıma gidiyor kendim yaşamadığım için.çok acı bi durumdur eminim.allah kimseye aşk acısı vermesin diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…